Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj26.01.2012, 08:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

kaankart yazmış:
Günaydın herkese...

informess yazmış:
günaydın arkadaşlar

Günaydın Smile
Mesaj26.01.2012, 10:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

informess yazmış:
günaydın arkadaşlar

Günaydın Smile
Mesaj26.01.2012, 13:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

merhabalar
Mesaj26.01.2012, 14:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba herkese
Mesaj26.01.2012, 14:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konusacak varmı bosta olan
Mesaj26.01.2012, 15:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

devrimcity yazmış:
Konusacak varmı bosta olan

Ben varım Smile
Mesaj26.01.2012, 15:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba arkadaşlar Smile
Mesaj26.01.2012, 16:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

grafikdizayn yazmış:
Merhaba arkadaşlar Smile

Merhaba. Nasılsın Mert?
Mesaj26.01.2012, 21:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

iyi akşamlar dostlar Wink
Mesaj26.01.2012, 21:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

iyi geceler
Mesaj27.01.2012, 00:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaslar ben energy26 benim msn fln hacklendı bazı duyumlar aldım msn açıkmıs ama ben kontrol etmıyorum gerçekten msn hacklendi benım uzun zamandır bunla cebelleşiyorum beni merak eden bazı arkadaslarda varmı bılemem ama Mr. Green herkesın haberı olsun yanı msn işi ile uğraşıyorum kusura bakmasın bazı arkadaşlara (oktay,said fln) söz de verdık ama Rolling Eyes Embarassed kusura bakmayın tekrardan bi hatam olduysa affola Embarassed Embarassed
Mesaj27.01.2012, 00:28 (UTC)    
Mesaj konusu: http://texasciadam.tr.gg/

Mesaj27.01.2012, 00:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarimci-amca1 yazmış:
arkadaslar ben energy26 benim msn fln hacklendı bazı duyumlar aldım msn açıkmıs ama ben kontrol etmıyorum gerçekten msn hacklendi benım uzun zamandır bunla cebelleşiyorum beni merak eden bazı arkadaslarda varmı bılemem ama Mr. Green herkesın haberı olsun yanı msn işi ile uğraşıyorum kusura bakmasın bazı arkadaşlara (oktay,said fln) söz de verdık ama Rolling Eyes Embarassed kusura bakmayın tekrardan bi hatam olduysa affola Embarassed Embarassed

Abi niye daha önce yazmadın o zaman sana ne masajlar attım bir bilsen
Mesaj27.01.2012, 00:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

said valla bilmiyorumkı paso şifre değiştiriyorum msn de ben yokum benım yerıme baskası var bı arkadasım facebook tan dedı abı msn acık dıe bende oradan haberım oldu kusuruma bakmayın su an acayıp sinirliyim ya o msn çok önemlı benım için e-postalarım fln baya önemlı seyler var inş. geri alabılırım anca yazabıldım kusuruma bakmayın çok yogunum müsait olunca yine konusuruz Wink Rolling Eyes Embarassed
Mesaj27.01.2012, 00:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

umarım en kısa zamanda olumlu haberlerini alırız dostum, durumuna üzgünüm ama bulunura kim olduğu iyi olur msn bu sonuçta..