|
Yazar |
Mesaj |
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Araba Kullanmayi Bilmeden, Kamyon Sürmeye Çalisanlarin Mesajlarina Cevap Vermiyorum..
|
25.01.2012, 02:41 (UTC) Mesaj konusu: Resim Yükleyemiyorum |
|
|
Bedava Siteme Resim Yükleyemiyorum Yükleniyor ama açılmıyor ERROR 404 - Image not found Böyle Bir Hata Ne Yapmam lazım Eskiden Hiç Yoktu ______________ |
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Araba Kullanmayi Bilmeden, Kamyon Sürmeye Çalisanlarin Mesajlarina Cevap Vermiyorum..
|
25.01.2012, 10:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya yardım Edin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
25.01.2012, 10:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu konuda hiç bir fikrim yok ama sadece bir şey sorucağım.Yukarıda ki anket ne için var? ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.01.2012, 10:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Anket Ne İçin Olur ______________ |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
25.01.2012, 10:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xmert96x yazmış: Anket Ne İçin Olur
Konuyla hiç bir alakası yok da onun için sordum. ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.01.2012, 10:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İşte Bu Hatadan Alıyorum______________ |
|
↑
|
|
|
-
akpinarweb
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.01.2012, 11:02 (UTC) Mesaj konusu: :) |
|
|
resme orda önizleme yaparken mi bu hata yoksa heryerdemi ______________
Sitemden Çıkamıyorum???http://akpinarweb.tr.gg/forum/thema-1-Sitemden-%C7%FDkam%FDyorum.htm |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
25.01.2012, 11:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim yüklemeden sonra f5 aT daha sonra bak açılmıyorsa bi cleaner ile tarayıcını yenile daha sonra geçmişi sil bi ara bndede olmuştu |
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.01.2012, 11:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
akpinarweb yazmış: resme orda önizleme yaparken mi bu hata yoksa heryerdemi
önizleme yaparken oluyo bide yüklü olmasına rağmen gözükmüyor
bedavasitepaylasim yazmış: kardeşim yüklemeden sonra f5 aT daha sonra bak açılmıyorsa bi cleaner ile tarayıcını yenile daha sonra geçmişi sil bi ara bndede olmuştu
Dediğinizi Yaptım Ama Olmadı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
25.01.2012, 11:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xmert96x yazmış: akpinarweb yazmış: resme orda önizleme yaparken mi bu hata yoksa heryerdemi
önizleme yaparken oluyo bide yüklü olmasına rağmen gözükmüyor
bedavasitepaylasim yazmış: kardeşim yüklemeden sonra f5 aT daha sonra bak açılmıyorsa bi cleaner ile tarayıcını yenile daha sonra geçmişi sil bi ara bndede olmuştu
Dediğinizi Yaptım Ama Olmadı
bu sadece bu kulladıgın sitedemi yoksa başka bir site açtıgında aynı şey oluomu |
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.01.2012, 11:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başka Sitelerdede Oluyor ______________ |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
25.01.2012, 11:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu hatalar bende de oluşmakta.. Aynı anda birden fazla resim yüklemeye çalışırken oluşmaktadır... O resmi farklı bir sekmede açıp f5 ile yenileyin.. Düzelmezse resmi silin ve farklı bir sayfada bedava-sitem'i açıp yeniden ekleyin.. |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
25.01.2012, 11:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hanqi tarayıcıyı kullanıyorsn ben bu sorunu chrome'da yaşadım internet exploler vb. başka bir tarayıcıda dene |
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.01.2012, 11:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: hanqi tarayıcıyı kullanıyorsn ben bu sorunu chrome'da yaşadım internet exploler vb. başka bir tarayıcıda dene
3 Tane Tarıyıcada Denedim Hepsinde Hata Verdi
grafikdizayn yazmış: Bu hatalar bende de oluşmakta.. Aynı anda birden fazla resim yüklemeye çalışırken oluşmaktadır... O resmi farklı bir sekmede açıp f5 ile yenileyin.. Düzelmezse resmi silin ve farklı bir sayfada bedava-sitem'i açıp yeniden ekleyin..
Dedediğiniz Yapmam Rağmen Yine olmadı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.01.2012, 12:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yardım Edecek Yokmu ______________ |
|
↑
|
|
|
|