Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj18.01.2012, 16:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar şuan itibariyle yeni tasarıma geçtik.Buyurun değerlendirin.

Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin.
Mesaj18.01.2012, 16:40 (UTC)    
Mesaj konusu: site

Çok sade olmuş.Biraz canlı olması,ziyaretçi sayısını artırabilir...

Banner,logo,başlık resmi yapımında yardımcı olunur...
Dar veya sola yanaşık sitelerin kenar boşluklarına, siteye uyumlu   yapılır...
Mesaj18.01.2012, 16:42 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: site

amasragezi yazmış:
Çok sade olmuş.Biraz canlı olması,ziyaretçi sayısını artırabilir...

Yorumunuz dan dolayı teşekkür ederim.

Mesaj18.01.2012, 16:48 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Sa

sunephecocuk yazmış:
Grafiklerin Çok iyi ancak tasarımı hazır olarak kullan . daha iyi bişiler cıkartırsın ortaya.

eski tasarım mı yeni tasarım için mi?

Mesaj18.01.2012, 16:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yeni Tasarım Hakkında Yorum:

Merhaba arkadaşım bence başlık yanına bir 468x60'lık reklam menülerde hover öncesi gelen rengi daha açık yada koyu yapıp en azından menüyü belirginleştirsen copyright kısmına yazı yazmicaksan çizdirmesen daha güzel olurdu menü tasarımına gore ufak kalmış içerigi düzenle sayfalandır daha güzel bir tasarım çıkar ortaya 468x60 reklam bölümünü istersen yaparım sadece tasarım üstü kodunu bana özelden yollaman yeterli Smile ama kotu bir gorunum çıkarabilir arkaplanı saydam
Mesaj18.01.2012, 17:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

bedavasitepaylasim yazmış:
Yeni Tasarım Hakkında Yorum:

Merhaba arkadaşım bence başlık yanına bir 468x60'lık reklam menülerde hover öncesi gelen rengi daha açık yada koyu yapıp en azından menüyü belirginleştirsen copyright kısmına yazı yazmicaksan çizdirmesen daha güzel olurdu menü tasarımına gore ufak kalmış içerigi düzenle sayfalandır daha güzel bir tasarım çıkar ortaya 468x60 reklam bölümünü istersen yaparım sadece tasarım üstü kodunu bana özelden yollaman yeterli Smile ama kotu bir gorunum çıkarabilir arkaplanı saydam

Yorumunuz için teşekkür ediyorum.Kodları da gönderdim.Bu tecrübesizlik birazda ilk defa css tasarım kullandığım içindir.

Mesaj18.01.2012, 18:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güncel Rolling Eyes

Mesaj18.01.2012, 21:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

baks-bani yazmış:
Güncel Rolling Eyes

Mesaj19.01.2012, 15:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

baks-bani yazmış:
Güncel Rolling Eyes

Mesaj19.01.2012, 15:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

içerik yok hocam içerik millet sitene girip çıkıyor paylaşım okumuyor ki Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mesaj19.01.2012, 15:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

css-temaci yazmış:
içerik yok hocam içerik millet sitene girip çıkıyor paylaşım okumuyor ki Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim.Ama bu site bir blog sitesi değil ;=}

Mesaj19.01.2012, 16:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

baks-bani yazmış:
css-temaci yazmış:

web dünyasında sadece blog yok normal genel bir web site paylaşımları yapabilirsin ama pardon yapamazsın Mr. Green Mr. Green Mr. Green

çünki senin site tavşandı Very Happy

bak bendede var 20dk. da kurdum bıraktım öle duruyor http://muhabbetkusuum.tr.gg/
Mesaj19.01.2012, 16:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

css-temaci yazmış:
baks-bani yazmış:
css-temaci yazmış:

web dünyasında sadece blog yok normal genel bir web site paylaşımları yapabilirsin ama pardon yapamazsın Mr. Green Mr. Green Mr. Green

çünki senin site tavşandı Very Happy

bak bendede var 20dk. da kurdum bıraktım öle duruyor http://muhabbetkusuum.tr.gg/

Beni sinir etmeye başuna deneme Wink

Mesaj19.01.2012, 16:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

sinir mi oda ney ?

sen önce imzandaki linkin url adresine çeki düzen ver

not: çeki düzen vermek için özel karakterleri ing karakter yap Very Happy
Mesaj19.01.2012, 16:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

css-temaci yazmış:
sinir mi oda ney ?

sen önce imzandaki linkin url adresine çeki düzen ver