Yazar |
Mesaj |
-
media-rapublic
Acemi Üye
|
19.01.2012, 12:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar kardeşim gerçekten çok iyi olmuş . |
|
↑
|
|
|
-
microsofthelp
Aktif Üye
|
19.01.2012, 12:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
media-rapublic yazmış: Başarılar kardeşim gerçekten çok iyi olmuş . |
|
↑
|
|
|
-
kraltoplistim
Acemi Üye
|
19.01.2012, 13:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
feci olmus ya üstteki veya en alttaki üyelik sistemi calısıyomu peki ? |
|
↑
|
|
|
-
microsofthelp
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
css-temaci
Acemi Üye
|
19.01.2012, 14:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tr.gg ni sitemi dandiktir ama sen dandikten böyle birşey cıkarıyorsan helal olsun keşke ücretli bir site ile vbulletin kursaydın vereceğin emeğe değer di
bununla devam edeceksen öncelikle sitenin linkinde özel karakter kullanma
ı.ö.ü gibi kullanırsan url link çok berbar olur
başarılarrr______________ http://tuncaysahin.org/android-ucretsiz-navigasyon-uygulamasi |
|
↑
|
|
|
-
microsofthelp
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
css-temaci
Acemi Üye
|
19.01.2012, 14:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
microsofthelp yazmış: yok kardesim benim farklı amaclarım var . Zaten wmarea.net benim sitem . İlerde çok iyi şeyler cıkartıcam tr.gg sitelerine cok yararlı olacak insallah . Sağolasın yorumun için ..
bende bi kaç deneme sitesi kurcamda tr.gg de ama google index vermiyor tr.gg onun için bloggerda deneme yapacam eskiden forum çok güzeldi şimdi o da yok sayılı kişiler kalmış
ama eğer kişilere yardım amaçlı tema yapacaksanız size saygım sonsuz______________ http://tuncaysahin.org/android-ucretsiz-navigasyon-uygulamasi |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
19.01.2012, 14:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitende üsteki üye girişinden girince böyle yazı çokıyor
Internal Error ID: 2ed8868ddd!
Internal Error ID: 2ed8868dde!
Internal Error ID: 2ed8868ddf!
Internal Error ID: 2ed8868de0!
Internal Error ID: 2ed8868de1!
Internal Error ID: 2ed8868de2! ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
microsofthelp
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
microsofthelp
Aktif Üye
|
19.01.2012, 16:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
css-temaci yazmış: bende bi kaç deneme sitesi kurcamda tr.gg de ama google index vermiyor tr.gg onun için bloggerda deneme yapacam eskiden forum çok güzeldi şimdi o da yok sayılı kişiler kalmış
ama eğer kişilere yardım amaçlı tema yapacaksanız size saygım sonsuz
Google index vermiyor diye birsey yok bence (: Google yararlı bulduğu herseyı indexler zaten sitenizi ziyaret etmesi için meta veya pingler vs. var . Bunun hakkında ben konuda hazırlamıştım , eğer kullanmaya karar verirseniz haberim olsun büyük ölçüde yardımcı olabilirim kardesim .. ______________ Microsofthelp - Microsofthelp Blog - Microsofthelp Forum - Wordpress Tasarımlar - Foruma Rank Ekleme
|
|
↑
|
|
|
-
kraltoplistim
Acemi Üye
|
19.01.2012, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
microsofthelp yazmış: Evet ikiside çalışıyor . Denemek amaçlı giriş yapabilirsiniz istersenız .
Kullanıcı adı : microsofthelp
Şifre : microsofthelp
qirişi üste nasıl yerleştrdn ? |
|
↑
|
|
|
-
microsofthelp
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
korkuforumu
Acemi Üye
|
19.01.2012, 20:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya Nasıl Yaptın Anlatırmısın Bana Tam Benim Siteme Uyacak Bir Sey Cok Aradım Fakat Bulamadım B-S 'nin Forumuyla Takılıyorum Fakat Onda Paylasımlarda Sorun Oluyor Anlatırmısınız Bana da :S |
|
↑
|
|
|
-
cudjex
Acemi Üye
|
20.01.2012, 01:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kaybol len velet. |
|
↑
|
|
|
-
microsofthelp
Aktif Üye
|
21.01.2012, 13:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
korkuforumu yazmış: Ya Nasıl Yaptın Anlatırmısın Bana Tam Benim Siteme Uyacak Bir Sey Cok Aradım Fakat Bulamadım B-S 'nin Forumuyla Takılıyorum Fakat Onda Paylasımlarda Sorun Oluyor Anlatırmısınız Bana da :S
Eğer html css bilginiz varsa kolayca kavrayabilirdiniz zaten . Sadece düşündüren bir tasarım var gerisinin bir önemi yok bence . Zaten özelden mesaj attım bu konuda verdiğim linki uygulayın .. ______________ Microsofthelp - Microsofthelp Blog - Microsofthelp Forum - Wordpress Tasarımlar - Foruma Rank Ekleme
|
|
↑
|
|
|
|