Yazar |
Mesaj |
-
ahiskawomen
Acemi Üye
|
16.01.2012, 21:30 (UTC) Mesaj konusu: moderatörler duyun beniiiii |
|
|
slm moderatör arkadaşlar size hiçbişekilde ulaşamadımmm http://madoneyapim.tr.gg/Film-izle.htm sitesinin kapatılmasını istiyorum uyarılarıma ragmen download yaptırıyo ayriyetten fragman değil full filim izletiyo gereğinin yapılmasını önemle duyuruyorum yoksa bize çoook büyük haksızlık oluyo |
|
↑
|
|
|
-
ahiskawomen
Acemi Üye
|
17.01.2012, 14:01 (UTC) Mesaj konusu: HELAL OLSUN |
|
|
MSJMİ NE ÖNEMSİYEN VAR NEDE BİŞE BUKADARDA OLMAZKİ ÜZÜLÜYORUM GERÇEKTEN ... |
|
↑
|
|
|
-
caliskan-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.01.2012, 19:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim Bs'de birçok download sitesi var neden bu kadar yakınıyorsun bu durumdan? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ahiskawomen
Acemi Üye
|
17.01.2012, 21:30 (UTC) Mesaj konusu: haklısın |
|
|
haklısın onu geçtim zaten ama full filim izletiyo ... |
|
↑
|
|
|
-
askicinvarim
Acemi Üye
|
17.01.2012, 21:48 (UTC) Mesaj konusu: haklısınız |
|
|
kesinlikle haklısınız eğer öyle bişe varsa söyleyin bizde bilelim geçen ay 100 de yüz kendi üretimim olan sims 3 elbiseleri üzerine bi site açıp ordan download ettirebilirmiyim diye soru sordum böyle bişe yaptığınız an siteniz kapatılır yanıtı almıştım moderatörler tarafından ... |
|
↑
|
|
|
-
e-paradise
Aktif Üye
|
17.01.2012, 23:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar şöyle bi durum var adam yasal linkler kullanıyor proğram vs.
proğram indirme sitelerinin vediği tanınmış legal sitelerden alınan linklerle paylaşılmış tabi son karar modların ama herhangi bir cezayi işlem olacağını
sanmıyorum.. Nie bu kadar irdelediniz anlamadım ama )) |
|
↑
|
|
|
-
ahiskawomen
Acemi Üye
|
18.01.2012, 11:32 (UTC) Mesaj konusu: selamlar |
|
|
site kapatıldı download konusunu geçtik zaten FULL filim izletiyodu oda zaten yasak olan şeydi eğer izin verilseydi sitenin böyle devam etmesine yeni filimler ekliyecekti bize haksızlık olcaktı ... BUARDA KONU KİLİTLENEBİLİR ... |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
18.01.2012, 12:03 (UTC) Mesaj konusu: Re: selamlar |
|
|
ahiskawomen yazmış: site kapatıldı download konusunu geçtik zaten FULL filim izletiyodu oda zaten yasak olan şeydi eğer izin verilseydi sitenin böyle devam etmesine yeni filimler ekliyecekti bize haksızlık olcaktı ... BUARDA KONU KİLİTLENEBİLİR ...
iyide ozaman bedava-sitem'in %65'inin kapatılması lazım %65'i film sitesi full filmler var |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
18.01.2012, 12:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavasitepaylasim : Kurallara uymak lazım |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
18.01.2012, 12:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: bedavasitepaylasim : Kurallara uymak lazım
uymak lazımda film izletmekde bi sorun olucagını sanmıyorum adamlar kodu paylaşmış arkadaşlarımızda alıp sitesine eklemiş bunda sorun yokki ha sole bişe var kodu yasa dışı kaynakdan almışsa tabikide kapatılması lazım |
|
↑
|
|
|
|