Temel Tasarım dili : css tabanlı
Tasarımın Rengi : Koyu sarı ,tahta kahverengisi
Sitenizin Konusu : Osmanlı
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet osmanlı sembolu ve hemen yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
Arkadaşlar Bu Aralar pek yardım edemedim kusura bakmayın ama bilgisayarımda aniden sorunlar cıktı tekrardan özür Dilerim ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Temel Tasarım dili : Css Ice Blue, Red blue, Istediginiz tasarimin dilini belirtiniz, Ôrnek css tabanli site istiyorum.
Tasarımın Rengi : Beyaz,Açık Mavi
Sitenizin Konusu : Html Kod
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet dünya ve hemen yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin... Yazılanlar Aynen Gecerli
Html Kod Sitesine Yakısır Grafik Bir Tasarım İstiyorum Biraz Göz Alıcı Sekılde Yapıcak Arkadaslara Sımdıden Tesekkurlerımı Sunuyorum
Temel Tasarım dili : Css: Css tabanli site istiyorum.
Tasarımın Rengi : Mavi,Beyaz
Sitenizin Konusu : Tavşam
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet tavşan resmi ve hemen yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sol tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun.. Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin... ______________
Temel Tasarım dili : Css: Css tabanli site istiyorum.
Tasarımın Rengi : Mavi,Beyaz
Sitenizin Konusu : Tavşam
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet tavşan resmi ve hemen yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sol tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun.. Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
Tasarımın Rengi : Rengarenk Olsun [ pembe,mor olmasın]
Sitenizin Konusu : Kişisel
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet çizği öğrenci resmi ve hemen yanında [Mustafa Kaynak]altına [Bir Öğrencinin Günlüğü] yazsın... Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Çift menü olsun.. Sol menüde duyuru,bilgi,gününsözü ve reklam alanı olsun,... Ayrıca bir adet üst menü de olsun..... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
Merhaba, Ben CSS tasarim istiyorum ama baska da olabilir, ben daha cok sonraki soyliyeceklerim olsun istiyorum. Yanlarda menu olmasin sadece ust tarafta olsun. Usteki menu acilir olsun. menude yerli filmler, yabanci filmler, canli tv ve iletisim yeri olacak. Bu bir film sitesi oldugundan acildiginda film turlerini gostersin ve canli tv'de kanal isimleri. Ben sayfalari degistirdigimde ekledigim seyler tasarimin uzerinde olsun, bunu soyluyorum cunku ben bir tasarim eklemistim ve sayfaya ekledigim seyler tasarimin uzerinde degilde altina geliyordu. Tasarimin rengi Siyah ve mavi olabilir ayni bu sitedeki gibi http://yapiyoruztasarim.tr.gg/Tasarim32.htm. Bu sitedeki gibi bir tane ust tarafta arama yeri olsun. alt tarafta bir reklam bolumu olsun ve ayrica sag veya sol taraf icin bir tane daha olabilir. O deminki sitedeki gibi film posterlerin kaydigi gibi benim sitemde de kayma yeri olsun. Ve bir ust tarafta sitemin ismi yazsin "Dünyanin Perdesi". Guzel bisey olacagindan eminim tesekurler
Başlık Resminde Neler Olsun? : Silkroad Ve Counter Strike Resmi Olsun
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Üst Menülü Olsun... Yan Menülü Olsun... Menü de sağ tarafta olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
slm benımkıde hazrlamrmısnız tasaım kırmızı yaıları sarı olacak naasayfamda hersey olsun veya ben doldururum bolog guzel bırsey olsun ozen gosterırsen sevınırım ve fılım vıdeo radyo arsıvı felan katarsan veya klasorru yaparsan sevırım
slm benımkıde hazrlamrmısnız tasaım kırmızı yaıları sarı olacak naasayfamda hersey olsun veya ben doldururum bolog guzel bırsey olsun ozen gosterırsen sevınırım ve fılım vıdeo radyo arsıvı felan katarsan veya klasorru yaparsan sevırım
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.