Merhabalar.. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Merhaba ibrahim hoş geldin galiba pc bozukmuş senin tamir etmişsin hayırlı olsun
yok ya ne tamiri yemin ederim kırıp atıcam ya 5 dk gidiyor 10 dk donuyor
bu arada hoşbulduk ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
rasimgemiciMerhaba.. Ama Keyifim yerinde degil :/ ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Merhabalar
Ben imagerial, sitede birkaç değişiklik yapacağım da bu site üzerinde deniyorum.
Çerezleri silip tekrar imagerial'a girmeye üşendim. Buradan yazayım dedim.
Merhabalar
Ben imagerial, sitede birkaç değişiklik yapacağım da bu site üzerinde deniyorum.
Çerezleri silip tekrar imagerial'a girmeye üşendim. Buradan yazayım dedim.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.