Yazar |
Mesaj |
-
webmaster-sir
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
film-merkezzi
Acemi Üye
|
14.11.2011, 15:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel bir öneri
%100 katılıyorum
bizi illa css tasarım yapmak zorunda bırakıyorlar |
|
↑
|
|
|
-
eksik-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.11.2011, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
film-merkezzi yazmış: çok güzel bir öneri
%100 katılıyorum
bizi illa css tasarım yapmak zorunda bırakıyorlar aslında iyi olur ama ben herkesin kullandğı şeyi kullanmam .Kendime has birşeyler isterim.İsterse 10000 tassarım koysun ben yine kendi tasarımımı koyarım |
|
↑
|
|
|
-
legendclann
Acemi Üye
|
20.11.2011, 19:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya ben tasarım yapamıyom |
|
↑
|
|
|
-
tasarim-dunya
Acemi Üye
|
28.11.2011, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
))))))))))) ______________
O Tasarım çizmenin ustası.Siteme tıkla anlarsın |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
28.11.2011, 16:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bedava-sitem kalıplaşmış bir sistemdir zaten tasarım istek bölümü vardr isteğinize göre tasarım çizdirebiliyorsunuz onun için bence fazla temaya gerek yoq iyi forumlar... |
|
↑
|
|
|
-
arabesk-rep-geridonsun
Acemi Üye
|
29.11.2011, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence Yapmaması Daha güzel. HTML kodları Öğreniyorsunuz. Neden Derseniz BS Yüzünden HTML kodlarını Cözdüm El ile bile yazabilirim ______________
Siteme Girip Destek Olun Sizden Tek İsteğim bu.
Bana Yardım Edin. Sitemi Açtıralım Beni Yanlış Tanıyorlar. |
|
↑
|
|
|
-
devgezegen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.11.2011, 21:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava hizmet veren hiçbir sitede flash tasarım'ı size hazır olarak vermezler...Ancak ücretsiz olarak hosting veren firmalar var onlar ile kendi yaptığınız flash tasarımı kullanabilirsiniz.Kolay Gele... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
--monster-high--
Acemi Üye
|
27.12.2011, 08:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bana özel tasarım yapmayı öğretir misiniz lütfennn birkere css tasarımı yapmaya kalktım çok kötü oldu lütfen ama lütfen yardımmm |
|
↑
|
|
|
-
5555mccengiz
Acemi Üye
|
30.12.2011, 19:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
--monster-high-- yazmış: Arkadaşlar bana özel tasarım yapmayı öğretir misiniz lütfennn birkere css tasarımı yapmaya kalktım çok kötü oldu lütfen ama lütfen yardımmm |
|
↑
|
|
|
-
5555mccengiz
Acemi Üye
|
30.12.2011, 19:29 (UTC) Mesaj konusu: Re: Flash Tasarım |
|
|
webmaster-sir yazmış: Bir çok site design servisini veriyor ama bedav-sitem onlardan geri kalıyor. 10-15 hazır tema sunuyor. Bence yüzlerce sunmalı ve artı flash tasarım hizmeti verirse bedava-sitemin ilerlemesi için büyük bir adım olur. Saygılar .. |
|
↑
|
|
|
-
lider51
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.01.2012, 07:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence zaten herşey bedava ve cokk kolay.Bazı şeyleri kendimiz emek ederek elde etmeliyiz. |
|
↑
|
|
|
-
bekodesign
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.01.2012, 07:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arabesk-rep-geridonsun yazmış: Bence Yapmaması Daha güzel. HTML kodları Öğreniyorsunuz. Neden Derseniz BS Yüzünden HTML kodlarını Cözdüm El ile bile yazabilirim aynen dostum ______________ Photoshop hakkında herşey bekodesign.tr.gg |
|
↑
|
|
|
|