Yazar |
Mesaj |
-

icon-arsivi
Acemi Üye
|
13.01.2012, 15:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn: Evet Hatırlıyorum.. |
|
↑
|
|
 |
-

grafikdizayn
Uzman Üye
|
13.01.2012, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Nasılsın? |
|
↑
|
|
 |
-

icon-arsivi
Acemi Üye
|
13.01.2012, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn : Saol İyiyim Sen Nasılsın. |
|
↑
|
|
 |
-

pinoki
Uzman Üye
|
13.01.2012, 16:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkese merhabalar grafiker ve coderler |
|
↑
|
|
 |
-

imagerial
Uzman Üye
|
13.01.2012, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba arkadaşlar,
Onlarca kez söylediğim şeyi tekrar söylüyorum. Çizdiğim grafikleri kendine göre düzenleyip kullanan arkadaşlara oldukça rastlıyorum. Bedava-Sitem'de paylaşmayıp bazı forum sitelerinde paylaştığım fakat çalışmalarım ile bazı Bedava-Sitem sitelerinde karşılaştığım oluyor.
Grafiklerimi kendilerine göre düzenleyip, kendileri yapmış gibi gösteren en ufak bir kaynak gösterme zahmetinde bulunmayan ve benden izin istemeyen arkadaşlara hakkımı helal etmiyorum.______________  |
|
↑
|
|
 |
-

baks-bani
Uzman Üye
|
13.01.2012, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imagerial yazmış: Merhaba arkadaşlar,
Onlarca kez söylediğim şeyi tekrar söylüyorum. Çizdiğim grafikleri kendine göre düzenleyip kullanan arkadaşlara oldukça rastlıyorum. Bedava-Sitem'de paylaşmayıp bazı forum sitelerinde paylaştığım fakat çalışmalarım ile bazı Bedava-Sitem sitelerinde karşılaştığım oluyor.
Grafiklerimi kendilerine göre düzenleyip, kendileri yapmış gibi gösteren en ufak bir kaynak gösterme zahmetinde bulunmayan ve benden izin istemeyen arkadaşlara hakkımı helal etmiyorum.
Ne bu şiddet,celal  ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
 |
-

imanfedaisi
Uzman Üye
|
13.01.2012, 19:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
SelamunAleykum gençler. Hayırlı akşamlar cümleten. Dergi hakkındaki son durumu size bildireceğim. Ayrıca dergiye katılmak isteyenler ilk sayfadaki kuralları inceleyip sonra katılsınlar.Dergi linki:
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=199071&start=0
Son durum şu:
1-Dinimizi Anlayalım (Bölüm dolu)
Bu bölümde dini bilgiler ve İslamiyet hakkında bilinmesi gereken önemli konular sizinle paylaşılacaktır…
2-Geçmişten İzler [Tarih] (Bölüm dolu)
Bu bölümde geçmişten kalan izleri öğreneceğiz.Bölümde kesin olmayan,polemik yapacak konular paylaşılmayacaktır,gerçek tarihten bahsedeceğiz…
3-Oyun Hakkında (Bölüm dolu)
Bu bölümümüzde oyunlar hakkındaki değerlendirmeler ve bilgiler paylaşılacaktır..
4-Psikoloji (Bölüm dolu)
Bu bölümde bir psikolojik danışman kardeşimizden destek alacağız.Kendisi bizleri psikoloji hakkında aydınlatacaktır..
5-İlginç Olaylar (Henüz bölüm dolmadı)
Bu bölümde birtakım ilginç olaylar ve bilinmeyen ilginç haberler paylaşılacaktır.(Siyaset ve spor harici)
6-Araba ve Motor Hakkında (Henüz bölüm dolmadı)
Bu bölümde yeni çıkan araba ve motor modellerini,bunlar hakkındaki bilgileri,araba ve motor hakkında bilinmesi gerekenler paylaşılacaktır..( Ha bu arada bana at arabası,bebek arabası,pazar arabası,çöp arabası hakkında bilgi toplayıp getirmeyin )
7-Röportaj (Bölüm dolu)
Bu bölümde görevli olan kişi 8 tane röportaj sorusu hazırlayacaktır.Ve bu röportajı her ay BS de aktif ve değerli olan kullanıcılarımızdan 2 tanesiyle yapacaktır..
8-Toplum ve Aile (Henüz bölüm dolmadı)
Bu bölümde toplum ve aile değerleri hakkında,evlilik hakkında,çocuk yetiştirme hakkında vs. bilgiler paylaşılacaktır.(Bayan arkadaşlardan katılım gelmesi tercihimizdir.Anneler bu konuda bilgili olurlar diye düşünüyoruz)
9-Kod Hakkında (Henüz bölüm dolmadı)
Bu bölümde kodlar hakkında bilgiler verilecektir.Yararlı ve ilgi çekici bilgiler yer alacaktır.Konuda eksiklik yada yanlışlık olmaması gerekir.Kodlar hakkında en çok yapılan hatalar ve dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsedilecektir…
10-Site Kurarken Nelere Dikkat Etmeliyim (Bölüm doldu)
Bu bölümde site kurarken ne gibi şeylere dikkat edilmesi gerektiği en çok nerelerde hata yapıldığı ve nerelerde eksiklikler yapıldığından bahsedilecektir..
11-Mizah (Bölüm dolu)
Güldürüp eğlendiren aynı zamanda düşündüren her türlü paylaşım olacaktır.Tabiiki edep ve haya çerçevesinde şakayı bel altına vurmadan BS ye yakışır bir şekilde paylaşımlar yapılacaktır..
Mizahın Alt Bölümleri Şunlar Olacaktır…
1.Bsliler Adaya Düşerse(Bu bölüm başlıkta olmakla beraber aynı gün dergidede yayınlanacaktır.)
2.Gülümseten Anılar (En çok istediğim ve merak ettiğim bölümlerden birisi bu.Bu bölümde görevlendirilen kişi (röportajda olduğu gibi)BS den 2 kişiyle görüşüp BS içi komik anılarını ve hatıralarını (site isimlerini belirterek,kiminle yaptığını bilelim yani ) paylaşacaktır..______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
13.01.2012, 21:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkese iyi geceler.  ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.  |
|
↑
|
|
 |
-

helpend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.01.2012, 23:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Herkese iyi geceler.
Sağ ol sanada iyi geceler..  |
|
↑
|
|
 |
-

grafikdizayn
Uzman Üye
|
14.01.2012, 09:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba... |
|
↑
|
|
 |
-

pinoki
Uzman Üye
|
14.01.2012, 09:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: Merhaba...
merhaba mert nasılsın bu arada herkese merhaba |
|
↑
|
|
 |
-

grafikdizayn
Uzman Üye
|
14.01.2012, 09:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sağ olasın sen nasılsın?
Ya bu arada Ps cs6 çıkmış mı?
Bilgin var mı?
Nette duydum da... |
|
↑
|
|
 |
-

pinoki
Uzman Üye
|
14.01.2012, 09:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: Sağ olasın sen nasılsın?
Ya bu arada Ps cs6 çıkmış mı?
Bilgin var mı?
Nette duydum da...
çıkmışya bende indirecem birazdan bi sitede 6 partlık buldum sanada atayımı |
|
↑
|
|
 |
-

grafikdizayn
Uzman Üye
|
14.01.2012, 09:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilmiyorum...
Bence Photoshop cs4 şuanda en gelişmiş...
Bu yeni sürümde bazı özellikler ön plana çıkmış sadece...
Sadece Smudge Tool aracı geliştirilmiş..
Renk değişikliği vs. |
|
↑
|
|
 |
-

helpend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.01.2012, 11:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: Bilmiyorum...
Bence Photoshop cs4 şuanda en gelişmiş...
Bu yeni sürümde bazı özellikler ön plana çıkmış sadece...
Sadece Smudge Tool aracı geliştirilmiş..
Renk değişikliği vs.
Photoshopcs4 en iyisdir..Böyle devam et Mert sen..
|
|
↑
|
|
 |
|