Yazar |
Mesaj |
-
ozgun-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.01.2012, 19:31 (UTC) Mesaj konusu: Ozgun Tasarım , Ozgun İçerik ! Ozgun-Blog Yeni Tasarım! |
|
|
Merhaba arkadaşlar..Yılbaşı sonrası yeni tasarımımıza geçtik..Emeklerinden dolayı sempati-tasarım'a teşekkürler...
Elbette bazı sorunlar vardır..Bunları sizin ihbar ve şikayetleriniz ile görüp çözeğiz..Lütfen gözünüze batan , takılan hoş görünmeyen veya sorunlu olan şeyleri buraya yazın..
www.ozgun-blog.tr.gg değerlendirmenizi bekliyor
Bir Dünyalının Blogu..
Saygılarımla. ______________ www.ozgun-blog.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
metin2-bilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.01.2012, 19:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben çok beğendim 10 üzerinden 10 diyebilirim (Tasarım için) ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ozgun-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.01.2012, 20:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
metin2-bilgisi yazmış: Ben çok beğendim 10 üzerinden 10 diyebilirim (Tasarım için)
Yorumun için teşekkür ederim ______________ www.ozgun-blog.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
bilgikafem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.01.2012, 20:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım güzel
Aslında yanda bulunan Baktınız mı ,popular,rastgele bölümü kaldırılırsa daha iyi olabilir içeriği daraltıyor ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ozgun-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.01.2012, 20:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgikafem yazmış: Tasarım güzel
Aslında yanda bulunan Baktınız mı ,popular,rastgele bölümü kaldırılırsa daha iyi olabilir içeriği daraltıyor
Yorumunu göz önünde bulunduracağım ______________ www.ozgun-blog.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
lider51
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.01.2012, 07:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gerçenten 10-10 u hakediyor ama o site için intro basite kaçmış gibi geldi bana neeysekolay gelsinb |
|
↑
|
|
|
-
ozgun-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.01.2012, 14:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lider51 yazmış: gerçenten 10-10 u hakediyor ama o site için intro basite kaçmış gibi geldi bana neeysekolay gelsinb
Yorumun için çok teşekkür ederim..Gelen yoğun eleştiri üzerine intro kaldırıldı..Yeniden değerlendirme yapabilirsiniz.. 2 Tane 10/10 Aldık.Çok Teşekkürler !
Ayrıca sitemize grafiker , yazar ve ORTAK alınacaktır ! Gereki bilgiler sitede mevcut. ______________ www.ozgun-blog.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
06.01.2012, 14:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel bir tasarım ama blog şablonları biraz bozmuş renklerini ayarlarsan sonuca varıcaksın başarılar |
|
↑
|
|
|
-
ozgun-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.01.2012, 14:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: çok güzel bir tasarım ama blog şablonları biraz bozmuş renklerini ayarlarsan sonuca varıcaksın başarılar
Dediklerinize aynen katılıyorum Şuanda onları değiştiriyorum..Yorumunuz için teşekkürler. ______________ www.ozgun-blog.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
css-temaci
Acemi Üye
|
06.01.2012, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
torrentsepeti
Aktif Üye
|
06.01.2012, 15:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım güzel ama reklamı ortalamalısın ve bence yorum yazma yerinin altındaki bugun 327 kişi burdaydı.... yazan sayaç kısmınıda kaldır ve reklam alanlarınıda kaldır biri reklam vermek isterse eklersin.
Onun dışında güzel 8/10 veriyorum, başarılar. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
torrentsepeti
Aktif Üye
|
06.01.2012, 15:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sanane kardeşim adam istediğini kullanır...
http://wordpress.org/extend/themes/blogolife
benimkide burda illa kendimizmi yapmak zorundayız belkide adam bilmiyo tasarım yapmayı... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ozgun-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.01.2012, 15:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımı benden çalmak basit tabii...
Bir kaç kişi ile tartıştık dost sandıklarımız tasarım kodlarımızı yayınladı..
Herkes ne olduğunu biliyor kafanı yorma sen ! ______________ www.ozgun-blog.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
ozgun-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.01.2012, 15:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
torrentsepeti yazmış: Tasarım güzel ama reklamı ortalamalısın ve bence yorum yazma yerinin altındaki bugun 327 kişi burdaydı.... yazan sayaç kısmınıda kaldır ve reklam alanlarınıda kaldır biri reklam vermek isterse eklersin.
Onun dışında güzel 8/10 veriyorum, başarılar.
Teşekkür ederim. ______________ www.ozgun-blog.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
ozgun-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.01.2012, 15:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@bedavasitepaylasım blog şablonları geçici şablonlarla değiştirildi.. ______________ www.ozgun-blog.tr.gg |
|
↑
|
|
|
|