Tasarım hakkında çok acil bir yardıma ihtiyacım var. Elimde bir tasarım var. Div tasarım. Tasarım reklamı tamamen kapatıyor. Kapatmaması için tasarım üstüne
Kod:
<br>
kodunu kullandım ama çalışmadı. Aynı hala ne yapabilirim.
Alt kısımda bulunan resimdeki tasarımın aynısı şu an araştırmama dayanarak konusuyorum kimsede ve hiçbir yerde yok o yüzden bende olması istiyorum yardımcı olucak arkadaş warmı ?
Başlık Resminde Neler Olsun? : Sol En Yukarıda 2012 Yazsın ve Yanında Noel Baba Olsun.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : 8 Adet Yukarıda menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
Sitenizin Konusu : Eğlence ve komedi paylaşım alanı
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet göz kırpan smiley ve hemen yanında dikkat çekici bir şekilde web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 268x60 küçük bir reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz :Özellikle yuvarlak hatlı olsun yani çerçeveler veya sayfa kenarları köşeli olmasın.. iki menü yeri olsun menü olsun.. Menü de sol tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
bu isteği göndereli 5 gün oldu hala cevap vermediniz...
Başlık Resminde Neler Olsun? : Sol En Yukarıda 2012 Yazsın ve Yanında Noel Baba Olsun..
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : 8 Adet Yukarıda menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
Tasarımın Rengi : Rengarenk Olsun [ pembe,mor olmasın]
Sitenizin Konusu : Kişisel
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet çizği öğrenci resmi ve hemen yanında [Mustafa Kaynak]altına [Bir Öğrencinin Günlüğü] yazsın... Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Çift menü olsun.. Sol menüde duyuru,bilgi,gününsözü ve reklam alanı olsun,... Ayrıca bir adet üst menü de olsun..... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
Herkesin Yeni Yılını Kutlarım , Umarım İyi Bir Yıl Geçirirsiniz...
@full-hdfilmizleküfür etmekle bi yere varılmaz kardeşim terbiyeli ve sabırlı ol sonuçta hepimiz insanız ! ve bazılarımız çalışıyor bazılarımız okuyor robot değiliz yani her istediğin anında olacak diye bi kaide yok ! ______________
Adamlar Yılbaşında Bile Sizler İçin Çalışıyorlar Bide Suçlu Oluyorlar...
Senin Bu Yaptığın Çok Ayıp Arkadaşım.Minnettar Olacağın Yerde Hakaret Ediyorsun...
arkadaşlar benim köy sitesi için bi css tasarım hazırlayabilirmisiniz
rengi mavi yada daha sade bi renk olabilir
başlık resmine istediginizi koyabilırsiniz ayarlarım ben onu
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.