Yazar |
Mesaj |
-
devgezegen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.12.2011, 14:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
entadi yazmış: Merhaba Arkadaşlar,
Sadece sene başına geliyor diye hristiyan topluluğunun yapmış olduğunu biz müslümanların yapmasının ne kadar yanlış olduğunu söylemek istiyorum.
Peygamber Efendimizin Bir Hadis-i Şerifinde şu sözlere yer vermiştir.
(Yahudi ve Hristiyanlara benzemeyin. Bizden başkasına benzeyen bizden değildir.)
Sizler site hazırlıklarına başladınız.Sitelerinizin introlarına,sitenizin sağ köşesine,ana sayfanıza Noel Baba resmini koyduğunuzu görüyorum.Bizler Müslümanız..Evlerinizide süslemenize hiç gerek yok.Yılbaşıda diğer günler gibidir.Yılbaşı günü gecelere kadar oturanları hiç anlamıyorum.
Sitenize noelle ilgili resimler koyacağınıza 2012 yeni yıl için resimler koyabilirsiniz
Noele saygı gösteren kâfir olur
Yılbaşınızı kutlarım. Yeni yıl inşallah herkeze hayırlı,uğurlu,sorunsuz,rahat bir yıl olur
Anlamadığın hiçbir şeye burnunu sokma bence, islam anlayışlı bir dindir her dine ve adete saygı duyar...Google'ın sahiplerinin hristiyan olduğu halde müslüman kullanıcıları için kurban bayramı ve diğer dini günleri kutladığını ve bedava-sitem'in alman kökenli bir şirkete ait olduğunu hatırlatmak isterim... Noel dediğimiz Hz.İsa'nın doğumudur ve ben bunun yanlızca işki ile kutlanmasına karşıyım sonuçta dinimiz Hz. İsa'yı bizim peygamberlerimiz arasında geçiriyor...Son olarak bedava-sitem'i kullanan herkezi müslüman olarak düşünmek veya sitesine dediğiniz gibi içerikleri koyan kişilerin hristiyan diye damgalamak cahillikten başka bir şey değildir.... Örneğin benim ziyaretçilerimin %40'ı hristiyan ülkelerden geliyor ve ben onların görüşlerine saydığı duyduğumu göstermek isteyebilir... Bu sözlerle konuşup daha sonra taksimde elinde bira şişesiyle dolaşan çok dangalağa ras geldiğim için sizin bu sözlerinizden ötürü özür dilemeye davet ediyorum.... Herkez mutlu yıllar. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
berker19
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.12.2011, 11:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herkeze iyi yıllar dilerim... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
29.12.2011, 11:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
entadi yazmış: Merhaba Arkadaşlar,
Sadece sene başına geliyor diye hristiyan topluluğunun yapmış olduğunu biz müslümanların yapmasının ne kadar yanlış olduğunu söylemek istiyorum.
Peygamber Efendimizin Bir Hadis-i Şerifinde şu sözlere yer vermiştir.
(Yahudi ve Hristiyanlara benzemeyin. Bizden başkasına benzeyen bizden değildir.)
Sizler site hazırlıklarına başladınız.Sitelerinizin introlarına,sitenizin sağ köşesine,ana sayfanıza Noel Baba resmini koyduğunuzu görüyorum.Bizler Müslümanız..Evlerinizide süslemenize hiç gerek yok.Yılbaşıda diğer günler gibidir.Yılbaşı günü gecelere kadar oturanları hiç anlamıyorum.
Sitenize noelle ilgili resimler koyacağınıza 2012 yeni yıl için resimler koyabilirsiniz
Noele saygı gösteren kâfir olur
Yılbaşınızı kutlarım. Yeni yıl inşallah herkeze hayırlı,uğurlu,sorunsuz,rahat bir yıl olur
Dinimizi Senden İyi Biliyorum Noele Saygı Gösteren Kafir Olur Afedersinde Cami Hocasımısın Biz Her Zaman Başka Dinlerin Kutlamalarına Saygı Duyduk Arkadaşım Bizim Dinimiz Saygıyı Affediciligi Öğretir Bence Sende Saygı Duy Eğlenen Eğlenir Sanane Noel'e Karşısız Yılbaşını Kutlamıcaksın Ozaman. |
|
↑
|
|
|
-
okanizm
Uzman Üye
|
29.12.2011, 11:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
MUTLU YILLAR ______________ Google Play Developer |
|
↑
|
|
|
-
onurkaya2580
Acemi Üye
|
29.12.2011, 14:03 (UTC) Mesaj konusu: güzel sözler |
|
|
GözLerim DoLdu Yine!! Bekleme Anne... OğLun Yine İçiyor Bir Kuyyu KöşeDe Kaderine AğLıyor.. Sokağa Ç |
|
↑
|
|
|
-
entadi
Acemi Üye
|
29.12.2011, 16:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Peki..
Özür Dilerim. |
|
↑
|
|
|
-
tarihdevri
Acemi Üye
|
29.12.2011, 18:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
NOEL DEĞİL AMA YIL BAŞINI KUTLARIM... |
|
↑
|
|
|
-
turkgenclerburda
Acemi Üye
|
29.12.2011, 21:46 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sessiz Zamanlar |
|
|
the-bedava-sitem-guys yazmış: "Advent ve Noel sakinlik ve mutluluk zamani
Birisinin aklina bi fikir gelene kadar
Hediye olmalı ... "
Ama belki de her yil yasanan alışveriş stresi olmadan.
Arkadaşlarınızla ve ailenizle gecirecegin keyifli saatler oldukça basit olacak gibi?
Ya da belki siten hakkinda Bedava-sitem-Bilgi hediye fisi sevdigin biri icin,
her zaman seninle olmak isteyen ama simdiye kadar buna cesaret edemeyen biri icin?
Kurdele baglaman zor olucak ama buna ragmen herkezi sevindiricek.
Noel ve yeniyil mesajlariniz icin forumda >> Noel ve yeni yıl tebrikleri << basligina yazabilirsiniz
Size iyi Noeller diler ve yeni yilinizi kutlariz.
Bedava-sitem ekibi |
|
↑
|
|
|
-
beykozlusunar
Acemi Üye
|
30.12.2011, 11:48 (UTC) Mesaj konusu: MERT BAYRAM |
|
|
TURNING CADDE[/i][/b] |
|
↑
|
|
|
-
5555mccengiz
Acemi Üye
|
30.12.2011, 19:37 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sessiz Zamanlar |
|
|
the-bedava-sitem-guys yazmış: "Advent ve Noel sakinlik ve mutluluk zamani
Birisinin aklina bi fikir gelene kadar
Hediye olmalı ... "
Ama belki de her yil yasanan alışveriş stresi olmadan.
Arkadaşlarınızla ve ailenizle gecirecegin keyifli saatler oldukça basit olacak gibi?
Ya da belki siten hakkinda Bedava-sitem-Bilgi hediye fisi sevdigin biri icin,
her zaman seninle olmak isteyen ama simdiye kadar buna cesaret edemeyen biri icin?
Kurdele baglaman zor olucak ama buna ragmen herkezi sevindiricek.
Noel ve yeniyil mesajlariniz icin forumda >> Noel ve yeni yıl tebrikleri << basligina yazabilirsiniz
Size iyi Noeller diler ve yeni yilinizi kutlariz.
Bedava-sitem ekibi |
|
↑
|
|
|
-
5555mccengiz
Acemi Üye
|
30.12.2011, 20:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
levelbilisim yazmış: Nice yıllara arkadaşlarım. |
|
↑
|
|
|
-
helpend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.12.2011, 22:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Mutlu yıllar. |
|
↑
|
|
|
-
yilmaz717
Acemi Üye
|
31.12.2011, 11:53 (UTC) Mesaj konusu: DAR AYAKKABI VE YÜKSEK TOPUK ‘NASIR’ YAP |
|
|
Denizli Devlet Hastanesi Cildiye Uzmanı Doktor Figen Bilen, erkeklerde dar ayakkabıların, kadınlarda ise yüksek topuğun ‘Nasır’ yaptığını söyledi.
Büyüt Nasırların cildin belli bir bölgesinde var olan bir sürtünme veya baskı sonucu oluştuğunu söyleyen Uz. Dr. Figen Bilen “Baskı derinin ölmesine ve sert, koruyucu bir yüzey oluşmasına neden olur. Baskı arttıkça deri kendini korumak için kalınlaşır, ama çok kalınlaşınca işlevi bozulup yaralar açılabilir. Bu durum ilerledikçe nasırın altındaki deri hücreleri bozulur, ağrı ve rahatsızlık verir. El üzerine baskı yapan herhangi bir nesnenin tekrar tekrar kullanılması, dar ayakkabıların giyilmesi, ayak yapısına uygun olmayan ayakkabıların giyilmesi, bayanlarda yüksek topuklu ayakkabıların tercih edilmesi, sandal ya da çorapsız ayakkabı giymek ve yalınayak yürümek nasırlara neden olur. Ayrıca garip yürüme şekilleri, düztabanlık gibi kemik yapısıyla ilgili sorunlar nedeniyle de nasır olaşabilir” dedi. |
|
↑
|
|
|
-
mamigulu
Aktif Üye
|
31.12.2011, 12:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|