@ua1905ua , @bedavasitepaylasim , @baks-bani , @levelbilisim , @online-games1 , @gururum5 başarılı bulduğumu belirtmek isterim. @aykut-servis ile her ne kadar geçinemesemde başarılı olabilir. Son olarak @imagerial bs'de en başarılı bulduğum sitelerin başında geliyor diyebilirim...Tabi bs üstadı @hackerfriend'i unutmamam gerek bir çok şeyi ondan öğrendim...
Teşekkür ederim ama ben baks-bani ilede bir çok zaman sorun yaşadım forumda ama sonunda barıştım ben ondan özür diledim o benden özür diledi aramızdaki sorunları hallettik sizinle aramda sorun olsun istemem bu yüzden sizden özür diliyorum unutmayın ki hatalarımızı görmek bir erdemdir.
Ama sizinle bir anlaşmazlık içimizde oldugumuzu bilmiyordum daha yeni gördüm ve duydum eğer istemeden kötü bir şey yaptıysam özel mesaj yoluyla halledebiliriz emin olarabilirsiniz. ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
Sitemin güzel olduğunu düşünen arkadaşlar `çok teşekkür ederim´ (:
Görünüm olarak: Catlak-Site55 ve Hackerfriend
İçerik olarak : gururum5
Tabikide bu bir yarışma değil şuan vaktim kısıtlı ve aklıma gelenleri yazdım muhakkak unuttuğum daha bir-çok site vardır (:
Bana göre önemli olan farklılıktır.
Eğer bir fark (göze çarpan herhangi bir şey) yapmış isen, farklısın demektir.
Beğenip beğenmemek karşındakinin bakış açısına bağlıdır.
N demişler?
`Renkler ve zevkler tartışılmaz´ (: ______________
Tabikide bu bir yarışma değil şuan vaktim kısıtlı ve aklıma gelenleri yazdım muhakkak unuttuğum daha bir-çok site vardır (:
@ua1905ua , @bedavasitepaylasim , @baks-bani , @levelbilisim , @online-games1 , @gururum5 başarılı bulduğumu belirtmek isterim. @aykut-servis ile her ne kadar geçinemesemde başarılı olabilir. Son olarak @imagerial bs'de en başarılı bulduğum sitelerin başında geliyor diyebilirim...Tabi bs üstadı @hackerfriend'i unutmamam gerek bir çok şeyi ondan öğrendim...
N demişler?
`Renkler ve zevkler tartışılmaz´ (:
tşk ama görünümde kötü değil ya
Muhakkak ki öyledir $eF (:
Şahsen bu güne kadar ayranına ekşi diyene hiç rastlamadım (: ______________
Teşekkür ederim ama ben baks-bani ilede bir çok zaman sorun yaşadım forumda ama sonunda barıştım ben ondan özür diledim o benden özür diledi aramızdaki sorunları hallettik sizinle aramda sorun olsun istemem bu yüzden sizden özür diliyorum unutmayın ki hatalarımızı görmek bir erdemdir.
Ama sizinle bir anlaşmazlık içimizde oldugumuzu bilmiyordum daha yeni gördüm ve duydum eğer istemeden kötü bir şey yaptıysam özel mesaj yoluyla halledebiliriz emin olarabilirsiniz.
semihseker
imagerial
rankend
Catlak-site55
grafikdizayn
1bsinifiyiz
Gururum5 ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.