İntromun Çalınmasından Sonra Siteyi Silmek İstedim Ama Sağolsun
Levelbilisim Yani Murat Kapatmamam İçin Sagolsun Cok Israr Etti Bende Kapatmaktan Vazgeçtim Tasarım Güzel Gelmiyebilir Ama Herşeyi Bana Aittir Menü Hariç Kodlamayı Yeni Öğrendiğim İçin Fazla Zor Bi Tasarım Yapmadım
Yakında Daha Güzel Bir Tasarım İle Çıkıcam Karşınıza
yeni ögrenmiş olmanıza göre tasarımınız gercekten hoş.İçeriğinizle alakalı yorumum ise;sitenizin konusu html kodlar ile ilgili gördüğüm kadarıyla.Sitenize koddan başka şey eklemeyin tawsiye etmem.Yani sadece kodlar olsun ama ziyaretcinin aradıgı tüm kodları yerleştirin sitenize.Google de daha cabuk cıkabilrsiniz gibime geliyor
yeni ögrenmiş olmanıza göre tasarımınız gercekten hoş.İçeriğinizle alakalı yorumum ise;sitenizin konusu html kodlar ile ilgili gördüğüm kadarıyla.Sitenize koddan başka şey eklemeyin tawsiye etmem.Yani sadece kodlar olsun ama ziyaretcinin aradıgı tüm kodları yerleştirin sitenize.Google de daha cabuk cıkabilrsiniz gibime geliyor
Teşekkürler Yorumun İçin İlk Yorum Senden Ve Olumlu Sevindim
Sade, şık ve gösterişten uzak.... Çok güzel tasarım yaptım diyen bir çok kişinin tasarımından çok daha iyi olmuş başarılar.... ben bu halini sevdim doğrusu, diğer siteler gibi internette ne kodu bulursa sitene ekleme sakın.... he unutmadan yeni tasarımın hayırlı olsun ______________
Sade, şık ve gösterişten uzak.... Çok güzel tasarım yaptım diyen bir çok kişinin tasarımından çok daha iyi olmuş başarılar.... ben bu halini sevdim doğrusu, diğer siteler gibi internette ne kodu bulursa sitene ekleme sakın.... he unutmadan yeni tasarımın hayırlı olsun
Gösterişi Sevmiyorum Çok Kişi İyi Yapıyor Ama Hava Atıyor Ben Normalde Yeşil Rengi Pek Sevmem Ama Nedense Hoşuma Gitti Yaptım. Her Kodu Eklemem Teşekkürler.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.