Yazar |
Mesaj |
-
selmaningezegeni
Acemi Üye
|
19.12.2011, 18:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Temel Tasarım dili: CSS
Tasarımın Rengi : Siz Karar Verin
Sitenizin Konusu : Herşey..
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet dünya ve hemen yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : GüzeL Matrak Ve Eğlenceli bir görünümü olsun...
Konuşma geçmişini göster
Konuşma geçmişini göster |
|
↑
|
|
|
-
rasimgemici
Acemi Üye
|
19.12.2011, 18:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
batmanlife
Acemi Üye
|
19.12.2011, 19:04 (UTC) Mesaj konusu: tasarım istek |
|
|
Temel Tasarım dili : Css
Tasarımın Rengi : yeşil
Sitenizin Konusu : Batman Tanıtım Haber ve Eğlence Sitesi
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde http://img.webme.com/pic/b/batmanlife/petrollogo.jpg bu resim yanında web sitemin ismi ve sloganı olsun.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : tasarım genişliği 960 px 3 menü olsun.. sağ taraftaki menü genişliği 250 px sol taraftaki menü 160 px olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin... çizen arkadaşa şimdiden çok tşk |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
19.12.2011, 21:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kodlandı ve yollandı.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
portakaltv
Acemi Üye
|
20.12.2011, 07:16 (UTC) Mesaj konusu: Re: sa |
|
|
acıl oldugu için flood yapıyorum anlayışla karşılayın
portakaltv yazmış: portakaltv yazmış: Tasarım :http://img.webme.com/pic/p/portakaltv/untitled-1.png
Arka Plan Resmi :http://img.webme.com/pic/p/portakaltv/bg.gif
İp Adresi Yer Vermiştim Yukarda
Üst Köşeye Saat Kodu Gelecek Logonun Ustu. |
|
↑
|
|
|
-
forumwhy
Acemi Üye
|
20.12.2011, 11:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Temel Tasarım dili: Css olsun,
Tasarımın Rengi : Gri,açık mavi ve beyaz
Sitenizin Konusu : Forum-Blog
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet güzel soru işareti ve hemen yanında web sitemin ismi ama WHY? etkili ve dikkat çekici olsun.. Ayrıca sağ tarafta 268x60 lık küçük bir reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Sağ tarafta hareketli aktif bir menü ve üstte açılıp kapanan bir menü olsun ayrıca linkler ve kodlar değiştirilebilir olsun |
|
↑
|
|
|
-
entadi
Acemi Üye
|
20.12.2011, 15:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir tane tasarım buldum.BS Ye uyarlayabilecek var mı? |
|
↑
|
|
|
-
entadi
Acemi Üye
|
20.12.2011, 16:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
forumwhy
Acemi Üye
|
20.12.2011, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: İstek tasarım |
|
|
Temel Tasarım dili : css tabanli site istiyorum.
Tasarımın Rengi : Açık mavi ve tonları,Beyaz
Sitenizin Konusu : Blog-forum
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet soru işareti ve hemen yanında web sitemin ismi ama WHY? büyük harflerle etkileyici olsun.. Ayrıca sağ tarafta 268x60 lık küçük bir reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : iki menü olsun.. Menü de sol tarafta olsun ve menü hareketli ,aktif, canlı olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin..
birkaç gün oldu .) |
|
↑
|
|
|
-
keremasir
Acemi Üye
|
21.12.2011, 18:18 (UTC) Mesaj konusu: tasarım |
|
|
Temel Tasarım dili : Ice Blue
Tasarımın Rengi : siyah veya koyu renkler
Sitenizin Konusu : eğlence
Başlık Resminde Neler Olsun? : photshopta . sitemin adı yazılsın yine koyu ama dikkat çekici yanında dünya olsun
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : koyu ama asil bir tasarım olsun arka planda koyu renkli desnli bir bir arka plan olursa iyi olur menü biraz öne çıksın |
|
↑
|
|
|
-
selmaningezegeni
Acemi Üye
|
22.12.2011, 11:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
cs-modelcisi
Acemi Üye
|
22.12.2011, 18:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Temel Tasarım dili: ice blue
Tasarımın Rengi : Siz Karar Verin
Sitenizin Konusu : Counter Strike ile İlgili herşey ....
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde Bir Adet Counter Strike CT Olsun yanında web sitemin ismi Ve yanındada Hoşgeldiniz Yazmasını İstiyorum
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : GüzeL Matrak Ve Eğlenceli bir görünümü olsun... ______________ WwW.CsmoDelcisi.TR.GG Adresini Ziyaret Edin Counter Strike ile ilgili Herşey...........! |
|
↑
|
|
|
-
welatemin72
Acemi Üye
|
22.12.2011, 19:27 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
slm arkadaslar ben bir worldpres tasarım buldum rica etsem bsye uyarlarmısınız.sunepe sitesinde paylaşımda ama orda açılır menüsü calısmıyor ben size tasarım adresini vereyim tasarım demosu : http://www.dlematik.com/dle-tema/dm/389-dle-blaster-temasi.html indirme linki: dlematik.com-blaster-temasi.rar resimleri siteme upload ettim 3 4 gündür ugrasıyorum tasarımı uyarlayamadım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden cok tşk |
|
↑
|
|
|
-
zatiagardergisi
Acemi Üye
|
22.12.2011, 19:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Temel Tasarım dili : Css tercihimdir.Ama farklı olursa da çok önemli değil.
Tasarımın Rengi : kırmızı,siyah,mavi(farklı olsa da önemli değil.)
Sitenizin Konusu : Bilim fen ve teknoloji ile ilgili okulla çıkardığımız derginin sitesi(bu yüzden tasarım rengine çok takılmayın siz nasıl güzel bulursanız.)
Başlık Resminde Neler Olsun? : ADRENALİN DERGİSİ yazsın ve bilim fen ile ilgili şeyler olsun.
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin... (burayı hiç değiştirmiyorum.çünkü aynen böyle istiyorum.)
Sıkmak istemiyorum ama gerçekten acil.bir-iki haftaya tasarım lazım. |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
|
↑