Yazar |
Mesaj |
-
yaprakhisar
Aktif Üye
|
17.12.2011, 20:19 (UTC) Mesaj konusu: Cars Tasarımda Başlık Resmi Değiştirme Veya Gizleme Nasıl |
|
|
merhaba arkadaşlar ben cars tasarım kullanmaya başladım fakat başlık resmi siteme uygun değil gizlemek veya değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim |
|
↑
|
|
|
-
helpend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.12.2011, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu cars tasarımda mümkün degil diye biliyorum ;) |
|
↑
|
|
|
-
yaprakhisar
Aktif Üye
|
17.12.2011, 20:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
helpend yazmış: bu cars tasarımda mümkün degil diye biliyorum
anladım teşekür sağol bu şekilde siteyle çok alakasız duruyor o yüzden değiştirmek yada kalırmak istiyorum |
|
↑
|
|
|
-
yaprakhisar
Aktif Üye
|
17.12.2011, 21:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar yokmu hiç bi çözüm yolu bilen |
|
↑
|
|
|
-
helpend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.12.2011, 21:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
başka tasarım kullan örnegin ıceblue tasarım acemiler için iyidir ve tavsiye ederim ;) |
|
↑
|
|
|
-
yaprakhisar
Aktif Üye
|
17.12.2011, 21:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
helpend yazmış: başka tasarım kullan örnegin ıceblue tasarım acemiler için iyidir ve tavsiye ederim
bütün tasarımları kullanıyorum yaklaşık 2007 den beri sitem mevcut ama bu tasarım çok hoşuma gitmişti css biediğim için yapamıyorum bu sade hoş bi tsarım sahip o yüzden kullanmak istemiştim ama bu sorunu halledemedim sence kim çözer bu işi |
|
↑
|
|
|
-
helpend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.12.2011, 21:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
css tasarım tavsiyem çok iyi ve kullanışlı tabi kullanmayı biliyorsan ;) |
|
↑
|
|
|
-
yaprakhisar
Aktif Üye
|
17.12.2011, 21:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
helpend yazmış: css tasarım tavsiyem çok iyi ve kullanışlı tabi kullanmayı biliyorsan
bilmiyorum malesef ben yatıyorum arkadaşlar bunun çözümünü bulan olurs yazsın lütfen |
|
↑
|
|
|
-
ozgun-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.12.2011, 22:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım . Sana bir css tasarım çizeyim ücretsiz karşılıksız zaten sitemde bu hizmeti veriyorum.Siteme gir ve Tasarım İstek bölümünden Tasaırm İStek Formunu doldur ve isteğini yap. İyi günler. |
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Araba Kullanmayi Bilmeden, Kamyon Sürmeye Çalisanlarin Mesajlarina Cevap Vermiyorum..
|
18.12.2011, 10:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kod: <style type="text/css">
.banner { background-image: url(baslık linki); overflow:auto; width:925px; height:167px; position:absolute; top:0px; left:40px;
}
</style>
<div class="banner" >
</div>
</div>[/code] Bu Kodu Deneyin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yaprakhisar
Aktif Üye
|
18.12.2011, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xmert96x yazmış: Kod: <style type="text/css">
.banner { background-image: url(baslık linki); overflow:auto; width:925px; height:167px; position:absolute; top:0px; left:40px;
}
</style>
<div class="banner" >
</div>
</div>[/code] Bu Kodu Deneyin
tasarımın altına ve üstüne denedim olmadı nereye ekleyeceğim bu kodu |
|
↑
|
|
|
-
yaprakhisar
Aktif Üye
|
18.12.2011, 17:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar benim aklıma bişey geldi hani üzt meni yapıyorlarya bende bi resim koysam üst meni yapar gibi olmazmı acaba mesela sitemin ismi yazan bir resim hazırlasam onu şu anki başlık resminin tam üstüne yerleştirebilirmiyim bilen varsa cevap versin lütfen |
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Araba Kullanmayi Bilmeden, Kamyon Sürmeye Çalisanlarin Mesajlarina Cevap Vermiyorum..
|
18.12.2011, 17:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kod: <style type="text/css">
}
</style>
<div class="banner" >
</div>
Tasarımın Üstüne Koyun
baslık linki Kısmına Kendi Başlık Resminizin linki girin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yaprakhisar
Aktif Üye
|
18.12.2011, 18:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xmert96x yazmış: Kod: <style type="text/css">
}
</style>
<div class="banner" >
</div>
Tasarımın Üstüne Koyun
baslık linki Kısmına Kendi Başlık Resminizin linki girin
aynen bu kodu tasarımın üstüne ekledim ama bi değişiklik yok acaba benmi yanlış yapıyorum |
|
↑
|
|
|
-
yaprakhisar
Aktif Üye
|
18.12.2011, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamam arkadaşım yapacağım galiba resmin url sini yanlış almışım yapamazsam yardım isterim çok sağolun |
|
↑
|
|
|
|