Tasarım: 10/ 7
İçerik:10/ 8
Yorum: Tasarımdaki logo hiç okunmuor. Tasarım çok sade olmuş. İçeriğe bakamadım. Baya var. Birde site tüm tarayıcılara uyumludur yazısı yukarı çık kodu. Benim sitemdeki gibi yaparsanız iyi olur.
Tasarım: 10/ 7
İçerik:10/ 8
Yorum: Tasarımdaki logo hiç okunmuor. Tasarım çok sade olmuş. İçeriğe bakamadım. Baya var. Birde site tüm tarayıcılara uyumludur yazısı yukarı çık kodu. Benim sitemdeki gibi yaparsanız iyi olur.
Kolay Gelsin.
Teşekkürler yorumun için.
bedavasitepaylasim yazmış:
logo biraz hızlı olmuş yılbaşını okudum ama
Logo da şu yazıyor. mRtiqi.tr.gg | webdeki | yardimciniz | yilbasinizi | kutlar | Sırayla bu yazılar çıkıyor.
Başarılar dilerim ancak yapman gereken 1-2 şey var.
1-) Sitenin en altındaki bu kadar süre misafirimiz oldunuz kısmını ve üstündeki şeyi kaldır tamamen gereksiz
2-) Logoyu tekrar düzenle ve yazını düzgün yaz
3-) Site içindeki yazıları düzgün yaz böyle şekilli şekilli yazmışsın okunmuyor.
Sitenin en altındaki bu kadar süre misafirimiz oldunuz kısmını zaten kaldıracaktım. Onun üstündeki bda onun kalması mecburi. Logomu kısa sürede değiştirceğim. Site içindeki yazılar bence gayet güzel. Neyi kastettiğini tam anlamadım. Ama sanırım foruma yönlendiren yazıyı diyorsun.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.