Tasarımın Rengi : Siyah kahverengi
Sitenizin Konusu :Runescape temalı
Başlık Resminde Neler Olsun? : Benim sitemdeki başlık resmindeki resim olabilr
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : 2 tane menü olsun ebnim sitemdeki gibi üstte ufak menü solda ana menü
Tasarım Aranıyor.!
Tasarim dili:CSS
Konu:Blog
Tasarımın rengi:Beyaz , Kırmızı
Kısaca tasarımda istedikleriniz:.TR.GG NİN EN İYİ BLOGCUSU yazan bir resim ve yanında bir adet Türk Bayrağı.Yalnız navigasyon sağ tarafta olsun.Navigasyon yerine ANA MENU yazsın.Copyright yeri değiştirilebilir olsun.Link takas ve dostlar yeride ekli olsun.Sağ taraftaki ANA MENU'nün üstünde 468x60 Reklan Alanı ve farketmez bir yerde duyuru bölümü olsun.Geri zaten ana menünün içindeki menüleri ben ayarlarım.Ayrıca tasarımı yapıp kendi sitesinin bannerini veren(468x60) reklamını yayınlayacağım.
Ve http://img.webme.com/pic/c/ciz-dizayn/ciz-dizayn_545.png bunun aynısı kullanılsın. .TR.GG NİN EN İYİ BLOGCUSU YAZAN YERDE TABİKİ!
Başlık Resminde Neler Olsun? : Site İsmi Sloganı web Yardımcınız. Vede Yılbaşı :Özrl İconları Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin... Birde tema Editlene Bilir Olsun
ek-grafik bu siteme istiyom.. download-kinq'e sdeğil
download-kinq:Tasarımınız Cizildi Kodlandı Özelden Yollandı. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
gecitverenim : Her grafikerimiz başarılıdır.. Bunu unutmayın
caliskan-blog : Keşke vaktin olsaydı.. Kısıtlı vaktinde bile yardım ettiğin için teşekkürler
baks-bani : Tasarım Dili bölümünü "iceblue" yaparsanız ve isteğiniz forma göre yaparsanız ilgileniriz
mt2pvpler2012 : En kısa zamanda ilgilenilecektir...
download-kinq : Tasarımınız pinoki ve ciz-dizayn tarafından yapılmıştır...
İzcilere Yakışır Bi Tasarım İstiyorum
Css Olursa Güzel Olur
Lisenin İzci Kolundayız .....
Teşekürler
Basit Birşey Olmazsa Sevinirim....
Bu formu doldurarak istek yapın
Kod:
Temel Tasarım dili : Css Ice Blue, Red blue, Istediginiz tasarimin dilini belirtiniz, Ôrnek css tabanli site istiyorum.
Tasarımın Rengi : Kırmızı,Beyaz
Sitenizin Konusu : Blog
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet dünya ve hemen yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
Başlık Resminde Neler Olsun? :Sitem 1 yaşına gireceği tasarım bu olucak.yani şimdiki tasarımının başlık resminin üzerinde sağda yazan baks-bani yerine Baks-Bani Altında 1 yaşında yassın onun yanındada tavşanlı pasta olsun eyer mümkünse pastaun mumuhareketli olsun
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : 1 yaşına uygun olsun
Kısaca 1 Yaşında Tasarımı Olsun (: Yapıcak Kişi Bana Ö.M Den Olasa Bilirmi Daha Dtaylı Konuşalım ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.