Abla senin oğlun kaça geçti şimdi? Çalışıyor mu derslerine?
Kerem 2. sınıfta.Dersler geçen seneye göre biraz daha zor.Malum çarpma bölme girdi işin içine.Zorlanmıyor.Maşallah planlı çalışıyor.Zaten siteyi takip ediyorsan Her ayın birincilerinde var ufaklık.Birde ayın 18 inde judo müsabakalarına girecek.Tek sorun benim nete girmeme kızması."Babam pcde, sen laptop da, ben enayimiyim ders çalışaym , kitap oku!" diyor.
Bu arada siz nasılsınız? ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
Abla senin oğlun kaça geçti şimdi? Çalışıyor mu derslerine?
Kerem 2. sınıfta.Dersler geçen seneye göre biraz daha zor.Malum çarpma bölme girdi işin içine.Zorlanmıyor.Maşallah planlı çalışıyor.Zaten siteyi takip ediyorsan Her ayın birincilerinde var ufaklık.Birde ayın 18 inde judo müsabakalarına girecek.Tek sorun benim nete girmeme kızması."Babam pcde, sen laptop da, ben enayimiyim ders çalışaym , kitap oku!" diyor.
Bu arada siz nasılsınız?
Bende iyiyim abla! Eeee, haklı çocuk valla. Bende onun yaşlarındayken öyle düşünüyordum ama sistemli olması güzel. Bu düzeni bozmazsa ileride rahat eder. İlkokuldan ortaokula geçtikten sonra tüm her şeyi daha ayrıntılı göreceği için şimdi altyapıyı iyi oluştursun sonra üzerine konuluyor bir şeyler. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
Bizde uğraşıyoruz bakalım,sayısal derslerim iyi fakat sözeli sayısal kadar yapamıyorum
Lise kaç modum? Zaten sayısalcıların sözeli genel olarak iyi değildir ki. Ama zaten onları da geçmek için çalışıyoruz. Sınavda o dersleri görmeyeceğimize göre ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
Ooo gençlik burada toplanmış haberim yok nasılsınız beyler? ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR
Bizde uğraşıyoruz bakalım,sayısal derslerim iyi fakat sözeli sayısal kadar yapamıyorum
Lise kaç modum? Zaten sayısalcıların sözeli genel olarak iyi değildir ki. Ama zaten onları da geçmek için çalışıyoruz. Sınavda o dersleri görmeyeceğimize göre
Lise 3'e gidiyorum.1 yıl geç yazılmaktan dolayı
Sayısal bölümdeyim,çoğu kişi sayısal zor söyler bendede tam tersi..
Lise kaç modum? Zaten sayısalcıların sözeli genel olarak iyi değildir ki. Ama zaten onları da geçmek için çalışıyoruz. Sınavda o dersleri görmeyeceğimize göre
Lise 3'e gidiyorum.1 yıl geç yazılmaktan dolayı
Sayısal bölümdeyim,çoğu kişi sayısal zor söyler bendede tam tersi..
Vallahi tebrik ederim hocam.. Sayısal zordur. Keşke sizin gibi olsa benimde. Sayısal daha kolay gelse. Neyse TM 'de iyidir ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
Günaydın ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.