Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj08.12.2011, 12:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

s.a kardeslerim css de tasarımı istediniz gibi yapabilir istediğiniz sekle sokabilirsiniz şimdi bu kardesimin sorununa gelince tasarımın üstünde o bölümün adını bulup css de aynı bölümü buldugunda oradaki kodları oynayarak yapabilirsin basarılar
Mesaj08.12.2011, 13:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

yapiyoruz yazmış:
Ben baktım silmemişsin?

hayır kodları sizin bahsettiğiniz gibi denedim yazılar sadece sola biraz daha yakın oluyor ama yukarıya çıkma ihtimali olmuyor her ne kadar değerlerle oynasamda. yalnız birde tersini yaptım değerlerde yazı aşağıya iniyor. ama yukarı alınmıyor. bende eski haline çevirdim kodları şimdi tabi bu şekide gözükür.

peki bu işleri anlıyan varsa bu konuda yardımcı olabilecek kimse yok mu yani şuan?

not: ben bu tasarımı kullanan birisini yaklaşık 2 sene önce görmüştüm hatırlıyorum. ama ismi aklımda tam değil. ve orda bu sorun yoktu yazılar gayet düzenli yani bendeki gibi yazılar aşağıda değil tam üstünde olması gereken yerdeydi. Bende sunu görmüş oldum ozamanbdan yani bu tasarım b-s ye düzgünce kodlanabiliniyor. Ben yapabilsem yapacağım ama pek anlamıyorum bu işlerden işin doğrusu. dediğim gibi anlıyan varsa lütfen yardımcı olsun. Yardım eden karşılığını bulur bi şekilde. Gerçi herşey karşılıklı olmasa da.

http://www.nuviotemplates.com/preview.php?template=liquid-03

tasarım bu tr.gg ye uyarı kodlayabien var mı acaba?
özelden ulaşırsanız sevinirim..
Mesaj08.12.2011, 14:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

eger o yazılar aşağı iniyorsa rakanların önüne eksi(-) deger vererek yukarı cekebilirsin basarılar
Mesaj08.12.2011, 14:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

tvizleyinn yazmış:
eger o yazılar aşağı iniyorsa rakanların önüne eksi(-) deger vererek yukarı cekebilirsin basarılar

bunuda denedim hatta - 5 yani büyük sayılar gibi ama yine de olmadı
Mesaj08.12.2011, 14:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

bazen -100 yazarsın dahada inmez cıkmaz baya bi dene kodlamada degişiklik vardır kolay gelsin
Mesaj08.12.2011, 17:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

biraz bişiler yapmaya çalıştım yalnız beyaz çizgiyi bir türlü yok edemedim. etmeye çalıştım bir ara ama bu seferde yazı alanı küçülüyor sola dayalı metin alanı kısılıyor. nasıl beyaz çizgiyi silebilirim*
Mesaj08.12.2011, 18:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

bazı şeyleri sadece css den kaldıramazsın fotograf seklinde sablon olur tasarım üstündeki kısımdada bulanabilir basarılar kardesim
Mesaj08.12.2011, 19:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

beyaz çizgiler <span> bu kodun yüzünden tahminim oluyor çünkü daha önce buna benzer tasarım kodlamıştım aynı sorun bendede oldu <span> kodlarını kaldırdım düzeldi eğer tasarım üstüne ekledıgın kodların en altında <span> diye kodlar varsa sil Wink
Mesaj10.12.2011, 14:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aslın Tekrar Kodlamana Gerek Yok DreamWear Gir Codu Yapıştır Saden Sorun Hemen Ortaya Cıkıyo Dene Derim Birkere
Mesaj10.12.2011, 14:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

kerim-tr yazmış:
Aslın Tekrar Kodlamana Gerek Yok DreamWear Gir Codu Yapıştır Saden Sorun Hemen Ortaya Cıkıyo Dene Derim Birkere

dahadetaylı anlatsan veya göstersen , dodlsı html olarak mı ilk başta tasarım üstü,altı ve css yi birleştirip mi,nasıl olcak bu sekilde denedim taarım bozuk görünüyor
Önceki mesajları göster: