ua1905ua sitesiyle sistemet giris yapiyorum.
Teknik konularla ilgileniyorum.
Fakat WebAsker sitesiyle biraz daha rahat dolasa biliyorum.
WebAsker sitesiyle normal bir bs kullanicisi olarak gezinmeyi severim
Aykut-Servis@
Forumda moderatör kalmadi diyorsun.
Peki ben ne yapiyorum burada elma´mi topluyorum.
Forumun geneline bak bir her kategorilerin alt forumlarinda yüzlerce ilgilendigim mesajlar var.
Kücük bir örnek alt kategorilere iletilen son mesajlar forumda gözüküyor.
Burada cogunda ua1905ua yaziyor..
gereksiz yere kullanicilari kiskirtma. Asilsiz cevaplar iletme..
Dipnot. forumda ya 5 yada 8 aktif kullanici var..
Son 5 dk da online olan kullanicilar listesine bakalim.
Iki moderatör online öyle degilmi. Fazla söze gerek yok.
Biraz yüz veriyoruz hemen saldiri.
Bu konu hakkinda cevap iletmek istersen özel mesaj sistemini kullanin.
Bu baslik altinda bu konu hakkinda yorum yapan olursa Forumdan banlanir.
Söylemedi demeyin. Kolay gelsin.
______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 08.12.2011 15:00:37 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Moderatorüm.
Bakın daha önceden bazı olaylar oldu.
Rahat konuşamıyorum artık burada siz moderatorsünüz yetkiniz var bizim yok ama unutmayın ki bizde insanız.
Burada adam gibi konuşuyoruz sinirlenmenizi gerektiren hiç bir şey yok olamazda zaten.
Size saldırı yaptığımızda yok sadece diyorum ki 2 moderator aktif ama forumla ilgilenemiyor genellikle bir tek siz aktifsiniz.
Ama bu yetmez forumda genellikle bir sürü gereksiz ve yanlış yere açılmış konular var.
İncelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.
Normalde ben size bildiririm ama işinize karışmak istemem.Sonuçta siz moderatorsünüz bu benim işim değildir.
Derdimi size net bir biçimde anlattım,konuyu burada kapatalım.
İyi forumlar.
Aykut-servis forumdan 7 gün banlandiniz.
Bu sizin ilk polemiğe yönelik açıklamalarınız değil.
Gecmiste defalarca sizi uyardım.
Fakat her konuda polemiğe yol acacak açıklamalar yapmayı bir kenara bırakamadiniz.
Forumda herkesle tartışıyorsun. Burada da sizi defalarca uyardım.
Hatayı birazda kendinizde arayın.
Herşeyde sucu moderatörlere atmayı bırakın.
Hiç bir moderatorü size yem olarak servis yapmana izin vermem.
Çok bilmişlik yerine. Anlayışli ve faydalı olmaya bakın.
Bazı moderatorlerimiz keyif yapmıyor vatanı gorevini yerine getiriyor.
Vatanı milleti bıraksınlar Aykut servise çalınsınlar öylemi.
Dipnot bırakın bu isleri sadece 2-3 mod aktif vesayere.
Kac kullanıcı aktif buna bakın. Aktif olan kullanıcıların kai faydalı ve anlayışli bunu analiz edin.
______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Herkeze İyi Akşamlar Arkadaşlar Nasılsınız. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
MerT Nasılsın ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Site İşleri Nasıl Gidiyor. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Bende de Güzel Gidiyor ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Saol İyiyiz Modum Sen Nasılsın ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.