İlginç bir şey göstereceğim size...
(Epey eski bir şey ama forumda olmadığını bugün farkettim.)
1.)Önce aşağıya yazdığım linke tıklamalısın.
2.)Sonra açılan sayfanın altındaki "Let's get trippy" linkine tıkla.
3.)Ekranın tam ortasına 30 saniye bak. Bunu yaparken de mouse tutan elinizi kımıldatmamalısın.
4.)30 saniye dolduktan sonra mouse tutan eline bak.
5.)Güzel bir şey göreceksiniz. Buna kinestetik halüsinasyon deniyor.
Link bu http://neave.com/strobe/ ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.
3.)Ekranın tam ortasına 30 saniye bak. Bunu yaparken de mouse tutan elinizi kımıldatmamalısın.
"hareket varsanısı. kişinin kendi vücut hareketlerini algılaması. mesela karaciğerinin çalıştığını algılaması. ya da akciğerinin nefes alırken şiştiğini, nefes verirken küçüldüğünü algılaması. şizofreni ve diğer psikotik hastalıklarda görülür."
bi'nevi bilimdeki tanımı da bu arkadaşlar.
aynı zamanda sözlük sitelerinde de görebilirsiniz.
______________ Aşık olmak anlık bir şey. Birden her şeyin çok parlak göründüğü, birden en pastel renklerin bile ısınmaya başladığı, birden tüm yemeklerin, çok daha lezzetli olduğu bir an bu.
Bir bardak suyu olan varmi. Bunun üzerine iyi gelir ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 04.12.2011 09:32:24 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Bu arada arkadaşlar birşey farkettim, 30 sn.lik denemenin etkisi 100 sn. yapmamızdan daha fazla oluyor. Veya sadece bende öyle oldu ______________ Aşık olmak anlık bir şey. Birden her şeyin çok parlak göründüğü, birden en pastel renklerin bile ısınmaya başladığı, birden tüm yemeklerin, çok daha lezzetli olduğu bir an bu.
Hmm güzel ve ilginç bir paylaşım.. ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.