Yazar |
Mesaj |
-

kodunhazir
Aktif Üye
|
19.09.2010, 12:38 (UTC) Mesaj konusu: Css Sayfanda SORUNSUZ Üye Giriş Kodu!!! Buyrun.. |
|
|
Hazırkod olarak sizlere Yardımcı Olmak istedim. ilgilenen Arkadaşlara Teşküler
*Biliyoruzki Css tasarımlarında Saklı Sayfaları için Kullanıcı Girişi Olmuyor . Ama Sizler için bi Yolunu Buldum ;
-İlk Önce Forum Extralardan Forum sayfanızı açıyorsunuz ve adını " forum" yapıyorsunuz.
-Forum Bölümünü Sayklı Sayfalar Olarak Kullanıcaksınız.
-Üyelerin Görmek istediği başlıkları orda yayınlayacaksınız.
-Aşağıdaki Koduda Sitenizin İstediğiniz Yerine Yerleştirebilirsiniz
- Eğer Kullanıcı Girişi Tasarımı Bozuyorusa ;
"width:70px" ve "width:40px" Bölümlerindeki Rakamları Değiştirebilirsiniz.
Ekran Görüntüsü;
Kod: <FORM action="forum/index.htm" method="POST"><TABLE class="forumtabelle"><TR><TD><input type="text" name="modulenter[nick]" value="Kullanıcı adı" style="width:70px;"></TD><TD><input type="password" name="modulenter[pwd]" value="Şifre" style="width:40px;"></TD><TD><input type="submit" value="giriş"><input type="hidden" name="mode" value="login"></TD></TR></TABLE></FORM><a href="forum/anmelden.htm" style="font-size:15px;font-weight:bold;">=> Üye Ol</a></div>
[b]Not[/]: Resimdeki Görüntü Kullanıcı Girişini Göstermek içindir.Sitenizde Yeşil bi Tablo içinde Kullanıcı Girişi Görünmyecektir. |
|
↑
|
|
 |
-

kodunhazir
Aktif Üye
|
19.09.2010, 18:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok uğraşmıştım :/ |
|
↑
|
|
 |
-

mancii
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.09.2010, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kodunhazir yazmış: Çok uğraşmıştım :/
eyvallah dostum sağol emeğine sağlık paylaşımlarının devamını bekliyoruz kolay gelsin ______________ @simerweb
Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir. |
|
↑
|
|
 |
-

kodunhazir
Aktif Üye
|
19.09.2010, 18:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mancii yazmış: kodunhazir yazmış: Çok uğraşmıştım :/
eyvallah dostum sağol emeğine sağlık paylaşımlarının devamını bekliyoruz kolay gelsin
sağolun çok teşkür ederim |
|
↑
|
|
 |
-

nptmusic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.09.2010, 19:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler Güzel Kod Ama Siteme Ekleyince Menü Kayıyor Yardım Edebilirmisiniz? |
|
↑
|
|
 |
-

kodunhazir
Aktif Üye
|
19.09.2010, 20:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nptmusic yazmış: Teşekkürler Güzel Kod Ama Siteme Ekleyince Menü Kayıyor Yardım Edebilirmisiniz?
- Eğer Kullanıcı Girişi Tasarımı Bozuyorusa ;
"width:70px" ve "width:40px" Bölümlerindeki Rakamları Değiştirebilirsiniz. |
|
↑
|
|
 |
-

sozler-fan
Aktif Üye
|
19.09.2010, 20:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler ama biraz Ayrıntıya Girerek üye ol ve giriş bölümünü nasıl yapılacağıyla ilgi birde ayrıntılı yazarsanız memnun kalır ve bizde kullanma şansımız olur yine de teşekkürler |
|
↑
|
|
 |
-

kodunhazir
Aktif Üye
|
19.09.2010, 20:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sozler-fan yazmış: Teşekkürler ama biraz Ayrıntıya Girerek üye ol ve giriş bölümünü nasıl yapılacağıyla ilgi birde ayrıntılı yazarsanız memnun kalır ve bizde kullanma şansımız olur yine de teşekkürler
Bu formatda saklı sayfalar yerine foruma kullanıyoruz. yani forumu saklı sayfalar olarak kullanıyoruz. girişde hiçbi sıkıntı olmuyoz. zaten yukarda anlatmıştım. |
|
↑
|
|
 |
-

sozler-fan
Aktif Üye
|
21.09.2010, 04:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Anladım Teşekkürler |
|
↑
|
|
 |
-

kodunhazir
Aktif Üye
|
22.09.2010, 11:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sozler-fan yazmış: Anladım Teşekkürler
rica ederim  |
|
↑
|
|
 |
-

canlitv-izleyelim
Acemi Üye
|
22.11.2010, 19:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cok saol  |
|
↑
|
|
 |
-

hostfacebook
Acemi Üye
|
22.11.2011, 14:16 (UTC) Mesaj konusu: resimli anlatım |
|
|
kardeş resimli anlatım yapabilirsen ltfn bu msnyi ekle Kod: zsm.1997( at )hotmail.com |
|
↑
|
|
 |
-

berkant-kisisel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.11.2011, 17:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzele benziyor arşivime ekledim belki kullanırım ileride  ______________ Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
 |
|
↑
|
|
 |
-

pinoki
Uzman Üye
|
23.11.2011, 06:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aslında pek uraşılacak bir kod değil ama yinede uğraşmışsın güzelde olmuş keşke bedava sitemin güzel bir üyelik sistemi olsaydı  |
|
↑
|
|
 |
-

bafrabilgiteknik
Acemi Üye
|
02.12.2011, 12:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|