Yazar |
Mesaj |
-
oyun-list
Aktif Üye
|
26.11.2011, 19:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Haydi Yorumlara Dewam Edelim ______________ "tr.gg" haricindeki linkten başka birşey olmadığından imza silindi.
///cryengine3 |
|
↑
|
|
|
-
oyun-list
Aktif Üye
|
27.11.2011, 09:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Link Takasa İsteyen Olursa Alabilirimmm ______________ "tr.gg" haricindeki linkten başka birşey olmadığından imza silindi.
///cryengine3 |
|
↑
|
|
|
-
oyun-list
Aktif Üye
|
28.11.2011, 11:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kaç gündür yorum yok Olmuyor ama ______________ "tr.gg" haricindeki linkten başka birşey olmadığından imza silindi.
///cryengine3 |
|
↑
|
|
|
-
oyun-list
Aktif Üye
|
28.11.2011, 15:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ana sayfadaki blogumuz aşağılara çok inmesin sınırda kalsın dedik ve 1 sayfaya 5 tane blog konusu paylaştık toplom 10 adet sayfa lık yaptım ama şuan sadece ilk 2 sayfa aktif durumda dier sayfalarımızda yakında konularla dolacaktır. şimdiden teşkkürler.. ______________ "tr.gg" haricindeki linkten başka birşey olmadığından imza silindi.
///cryengine3 |
|
↑
|
|
|
-
batanblog
Acemi Üye
|
28.11.2011, 16:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Online oyun koymussun..Çok süper olmus valla.O online oyunu görmeseydim beğenmezdim.
Tasarım: Süper
Online Oyun: Süper
Üye Sistemi: Süper |
|
↑
|
|
|
-
oyun-list
Aktif Üye
|
28.11.2011, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
batanblog yazmış: Online oyun koymussun..Çok süper olmus valla.O online oyunu görmeseydim beğenmezdim.
Tasarım: Süper
Online Oyun: Süper
Üye Sistemi: Süper
Yorum için tşkkürler.. ______________ "tr.gg" haricindeki linkten başka birşey olmadığından imza silindi.
///cryengine3 |
|
↑
|
|
|
-
oyun-list
Aktif Üye
|
29.11.2011, 14:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
+++++ ______________ "tr.gg" haricindeki linkten başka birşey olmadığından imza silindi.
///cryengine3 |
|
↑
|
|
|
-
oyun-list
Aktif Üye
|
30.11.2011, 14:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
????? ______________ "tr.gg" haricindeki linkten başka birşey olmadığından imza silindi.
///cryengine3 |
|
↑
|
|
|
-
oyunikoz
Acemi Üye
|
30.11.2011, 14:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Beni link takasa eklermisin?Bende benim siteme ekliyeyim seni? |
|
↑
|
|
|
-
oyun-list
Aktif Üye
|
30.11.2011, 16:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunikoz yazmış: Beni link takasa eklermisin?Bende benim siteme ekliyeyim seni? Ekle hemen ekliyorum ______________ "tr.gg" haricindeki linkten başka birşey olmadığından imza silindi.
///cryengine3 |
|
↑
|
|
|
-
oyun-list
Aktif Üye
|
01.12.2011, 15:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hadi ama yorum ______________ "tr.gg" haricindeki linkten başka birşey olmadığından imza silindi.
///cryengine3 |
|
↑
|
|
|
-
oyun-list
Aktif Üye
|
01.12.2011, 20:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
2-3 gündür yorum yok bune ya ______________ "tr.gg" haricindeki linkten başka birşey olmadığından imza silindi.
///cryengine3 |
|
↑
|
|
|
-
oyunikoz
Acemi Üye
|
01.12.2011, 20:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Özür dilerim ama oyun sitesi oyun sitesi olmaktan çıkmış Şimdi çok ilgi çekmez..(Bana göre) |
|
↑
|
|
|
-
oyunikoz
Acemi Üye
|
01.12.2011, 20:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Özür dilerim ama oyun sitesi oyun sitesi olmaktan çıkmış Şimdi çok ilgi çekmez..(Bana göre) |
|
↑
|
|
|
-
oyun-list
Aktif Üye
|
02.12.2011, 11:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunikoz yazmış: Özür dilerim ama oyun sitesi oyun sitesi olmaktan çıkmış Şimdi çok ilgi çekmez..(Bana göre)
ben siteyi zaten oyun amaçlı açmadım için sorun olmuyor ______________ "tr.gg" haricindeki linkten başka birşey olmadığından imza silindi.
///cryengine3 |
|
↑
|
|
|
|