Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj28.11.2011, 07:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

rasimgemici yazmış:
yazım yanlış yerdeyse affola bu index i kodlaya bilirmisiniz kodlayanın 111x111 reklamını yayınlayacagım Smile

Kod:
http://img.webme.com/pic/r/rasimgemici/indexrasimgemici.png

eğerbildiklerim doğru ise senin index tasarımında 111x111 bölmeler belirtilicek ardından dreamweaver'da o resimler eklenicekti grafikerler bilir ama bence bu olmaya bilir.
Mesaj28.11.2011, 07:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

bedavasitepaylasim yazmış:
İlk Başta Söylim Ben En Son Kodlama İsteğinde Bulunmuştum O Yapılmadı Exclamation

Tasarımın Rengi : Mavi Tonlarında Olsun

Sitenizin Konusu : Kod Sitesi

Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık Resiminde Bu Resim Olsun

Sol Tarafta Bir Menü Olsun Menü Açılır Olsun Sağ Tarafta Pagerank Ve 4 Tane 125x125 Reklam Alanı Ve Bir Tane Duyuru Bölümü Olsun

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sol tarafta olsun...Menü Açılır Olsun Bir Adet Duyuru Panosu Olsun Copyright Kodlardan Değişebilir Olsun Sloganda Güncel Kod Sitesi Yazsın.Tasarım Css Olsun.

BeqLiyoRum
Mesaj28.11.2011, 12:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımın Rengi : Siyah,Beyaz Olursa Smile..

Sitenizin Konusu : Blog

Başlık Resminde Neler Olsun? : Batan Blog yazısı olsun.Altında ise Sadece Gerçekler yazısı yazsın.

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Başlık resminin altında 5Tane yan yana menü olsun.Bu menün sağ tarafındada menü olmasını istiyorum.Biraz menüyü baya bir uzatırsanız güzel olur.Çünkü bilgi ve paylasım blogu olucak.

Kısa sürede bekliyorum Smile
Mesaj28.11.2011, 13:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarım rengi kırmızı

sitenın konusu blog

baslık resmınde bir Kitap Resimleri olsun kitapda yazsın Pro oluun Bu Bir Gerçektir
Mesaj28.11.2011, 15:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

batanblog yazmış:
Tasarımın Rengi : Siyah,Beyaz Olursa Smile..

Başlık Resminde Neler Olsun? : Batan Blog yazısı olsun.Altında ise Sadece Gerçekler yazısı yazsın.

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Başlık resminin altında 5Tane yan yana menü olsun.Bu menün sağ tarafındada menü olmasını istiyorum.Biraz menüyü baya bir uzatırsanız güzel olur.Çünkü bilgi ve paylasım blogu olucak.

Kısa sürede bekliyorum Smile

Tasarıma başlandığı zaman söylerseniz çok mutlu olurum Smile
Mesaj28.11.2011, 15:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tam bilgi:

Tasarımın Rengi : Siyah,Beyaz Olursa ..

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Başlık resmin altında yanyana menüler olsun.sağ demiştim.Sol tarafında menü olsun.menü uzun olsun çünkü çok yazı yazıcam..Ve tasarım Css tasarım olsun.

Kısa sürede bekliyorum (Yanlıs yazmısım öbürküsünde..)
Mesaj28.11.2011, 16:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

prodamat yazmış:
tasarım rengi kırmızı

sitenın konusu blog

baslık resmınde bir Kitap Resimleri olsun kitapda yazsın Pro oluun Bu Bir Gerçektir

simerweb yazmış:
Merhabalar,
Bundan sonra Tasarım isteklerinizi Forumda değil bu başlık altından yapınız. (!)
Bundan sonra açılan Tasarım istek başlıkları kilitlenecektir.
Tasarım isteğinde bulunurken, istediğinizi ayrıntılı bir şekilde belirtiniz. (!)
Menü isteklerinde bulunmayınız.
Menüleri siz kendiniz eklemelisiniz.
Ayrıca 6 ayda sadece bir istekte bulunabilirsiniz. (!)
Bu süre zarfı geçmeden 2. bir istekte bulundugunuz taktirde ikinci isteğinizi yerine getirilmeyecektir.
Lütfen Tasarım isteklerinde bulunurken aşağıdaki formu doldurunuz.(!)
Örnek forum:

Tasarımın Rengi : Kırmızı,Beyaz

Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet dünya ve hemen yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...

buna uygun istek yapınız...
Mesaj28.11.2011, 17:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

batanblog yazmış:
Tam bilgi:

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Başlık resmin altında yanyana menüler olsun.sağ demiştim.Sol tarafında menü olsun.menü uzun olsun çünkü çok yazı yazıcam..Ve tasarım Css tasarım olsun.

Sürekli olarak tasarım istek yapmayınız aksi takdirde tasarımınız hiç yapılmaz.Bir kere istek yaptıysanız sabırlı olmayı öğrenin ve grafikerlerden cevap bekelyin :@
Mesaj29.11.2011, 11:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

batanblog yazmış:
Tam bilgi:

Tasarım çizildi, kodlandı ve yollandı..
Mesaj29.11.2011, 14:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

evrenseleglence yazmış:
batanblog yazmış:
Tam bilgi:

Tasarım çizildi, kodlandı ve yollandı..

Tasarım için teşekkürler.Zaten Ali Mengüden tasarımımı bulmustum..Bu tasarımıda saklıyacağım Smile
Mesaj29.11.2011, 17:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımın Rengi : Arka Plan Beyaz Kutular filan Açık Mavi

Sitenizin Konusu : Bedava Premium

Başlık Resminde Neler Olsun? : http://c1111.hizliresim.com/r/u/rhkh.jpg
Bunun gibi yazısı sekli aynı oLsun ama bedavapremiumtr yazsın

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sol tarafta olsun...

Menü ve Facebook iconları qüzeL oLsun

Kaliteli Gözü hoş bir tasarım oLsun

Teşekkürler
Mesaj29.11.2011, 19:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımın Rengi :Siyah - Beyaz - Kırmızı -Yeşil

Sitenizin Konusu : Online oyun hileleri

Başlık Resminde Neler Olsun? parıldasın ve renkli olsun

Kısaca Tasarımınızda İstedikleriniz : Siz güzel bisiler yaparmısın Smile (güzel olsun benim olsun)
Mesaj29.11.2011, 20:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımın Rengi : Mavi

Sitenizin Konusu : Oyun Sitesi

Başlık Resminde Neler Olsun? : http://c1111.hizliresim.com/r/x/txh3.jpg Yanında oyunikoz yazsın.

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Başlık resmin üstünde menü olsun.Başlık menün altında Sol tarafındada menü olsun.Başlık resmin altında duyuru kısmı olsun.Duyurunun altındada reklam alanı..
Mesaj29.11.2011, 21:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımın Rengi : Gri sade

Başlık Resminde Neler Olsun? : başlık resmini ben hallederim

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : reklam alanı ve dikey yatay menüler olursa çok iyi olur.
işlevsel ve nazik olsun. görüntü açısından da iyi birşey olursa sevinirim.
Mesaj30.11.2011, 15:02 (UTC)    
Mesaj konusu: tasarım için yardım

Açmış Olduğum http://ferhatiscen.tr.gg adresim için wordpress mini folio temasını kullanmak istiyorum ( http://www.wpexplorer.com/minifolio-wordpress-theme.html )yardımcı olabilecek bir arkadaşım varsa ilgilenirse sevinirim. kodlama anladığım bir konu değil Smile
Önceki mesajları göster: