Yazar |
Mesaj |
-
dokaliko
Aktif Üye
|
26.11.2011, 14:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ciz-dizayn yazmış: başarılar
saolun.. |
|
↑
|
|
|
-
mbwarbanddil
Acemi Üye
|
26.11.2011, 14:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel başarılar... |
|
↑
|
|
|
-
dokaliko
Aktif Üye
|
26.11.2011, 14:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mbwarbanddil yazmış: güzel başarılar...
saolun sizede başarılar.. |
|
↑
|
|
|
-
dokaliko
Aktif Üye
|
26.11.2011, 16:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@Güncell |
|
↑
|
|
|
-
eglencebilgidunyasi
Aktif Üye
|
26.11.2011, 16:37 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar |
|
|
Başarılar kardeşim Tasarımın gayet güzel |
|
↑
|
|
|
-
dokaliko
Aktif Üye
|
26.11.2011, 16:38 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar |
|
|
eglencebilgidunyasi yazmış: Başarılar kardeşim Tasarımın gayet güzel
Saol kardeş seninde güzel bir tasarımın var |
|
↑
|
|
|
-
eglencebilgidunyasi
Aktif Üye
|
26.11.2011, 16:46 (UTC) Mesaj konusu: Sağol |
|
|
Teşekkür ederim |
|
↑
|
|
|
-
dokaliko
Aktif Üye
|
26.11.2011, 16:58 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sağol |
|
|
eglencebilgidunyasi yazmış: Teşekkür ederim
Önemli Değil Ne Demek |
|
↑
|
|
|
-
dokaliko
Aktif Üye
|
26.11.2011, 17:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@Güncell |
|
↑
|
|
|
-
html-mekancisi
Acemi Üye
|
26.11.2011, 17:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
valla sitene bakınca bana direk bs-aktif.tr.gg yi anımsattı sanki biraz taklitci olmuş |
|
↑
|
|
|
-
dokaliko
Aktif Üye
|
26.11.2011, 17:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
html-mekancisi yazmış: valla sitene bakınca bana direk bs-aktif.tr.gg yi anımsattı sanki biraz taklitci olmuş
Tasarımın Rengi Benziyor Diye Tasarımı Taklitcimi yaptınız ayrıca sadece gri renk benziyor ? bs-aktifte menünün kısmı varmı duyuru kısmı varmı lütfen yorumları düşünerek atalım saçma sapan değil. |
|
↑
|
|
|
-
dokaliko
Aktif Üye
|
26.11.2011, 17:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@Güncell |
|
↑
|
|
|
-
kapristv
Acemi Üye
|
26.11.2011, 18:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba Arkadasim,
Öncelikle Tasarimini kendin yapmam güzel emegene saygi, eksik ve önerilerde bulundukca burda arkadaslar zaten eksiklerini düzeltirsin!
Bir kac öneridede ben bulunayim:
1. Ana Sayfan yerine ilk birli Ziyaretci Defterinaciliyor bunu düzelt. ziyaretcinin ilk görüsü önemlidir
2. Sitenin renklerinle oynaman güzel beyaz yesil ve mavi cok uyumlu. ama arkaya koydugun arkaplan resmi olmamis, tavsiyem tasarimina uyan renkler kullan ve bunu cerceveye al.
3. Icerik konusunda siten daha yapim asamasinda ama menü bölümüne "EKLENECEK" yazmissin bu cok göze batiyor!
4. Alttaki Copyright bölümü cok büyük olmus madem Photoshop biliyorosun onu cok daha güzel yapabilirsin!
Tabi bunlar benim görüslerim herkesin zevki farklidir, ama burda senin benim zevkin degil ziyaretcinin görsel zevkini tahmin etmen lazim.
Cogu siteler icerik konusundan degil görsel birsey sunamadiklarindan kaybediyor! icerik nekadar cok olursa olsun kullanisli degil tam tersine karma karisik ve düzensiz olursa ziyaretcilerinde o kadar az sitede vakit gecirir!
Hadi kolay gelsin ______________ Biz Gecici Heves Degil, Hak Edene Nefes Oluruz..... |
|
↑
|
|
|
-
dokaliko
Aktif Üye
|
27.11.2011, 10:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kapristv yazmış: Merhaba Arkadasim,
Öncelikle Tasarimini kendin yapmam güzel emegene saygi, eksik ve önerilerde bulundukca burda arkadaslar zaten eksiklerini düzeltirsin!
Bir kac öneridede ben bulunayim:
1. Ana Sayfan yerine ilk birli Ziyaretci Defterinaciliyor bunu düzelt. ziyaretcinin ilk görüsü önemlidir
2. Sitenin renklerinle oynaman güzel beyaz yesil ve mavi cok uyumlu. ama arkaya koydugun arkaplan resmi olmamis, tavsiyem tasarimina uyan renkler kullan ve bunu cerceveye al.
3. Icerik konusunda siten daha yapim asamasinda ama menü bölümüne "EKLENECEK" yazmissin bu cok göze batiyor!
4. Alttaki Copyright bölümü cok büyük olmus madem Photoshop biliyorosun onu cok daha güzel yapabilirsin!
Tabi bunlar benim görüslerim herkesin zevki farklidir, ama burda senin benim zevkin degil ziyaretcinin görsel zevkini tahmin etmen lazim.
Cogu siteler icerik konusundan degil görsel birsey sunamadiklarindan kaybediyor! icerik nekadar cok olursa olsun kullanisli degil tam tersine karma karisik ve düzensiz olursa ziyaretcilerinde o kadar az sitede vakit gecirir!
Hadi kolay gelsin
Saol Kardeş bu önerilerini hemen gerçekleştiriyorum ama ilk ziyaretçi defterinn açılmasının sebebi sitenin ana sayfasının hazır olmaması |
|
↑
|
|
|
-
vinreto
Aktif Üye
|
27.11.2011, 10:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|