sevdigim kızın parmagı cıktıda ona üzülüyorum ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
saolun iletirim. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
saol aykut ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
İyiyim teşekür ederim aykut sadece sabah bir şeker komasına girmek üzereydim hemde bir çiçek yüzünden
Geçmiş olsun nasıl oldu bu olay anlatırsan dinlerim.
öretmenler günü için öğretmenime çiçek aldım arkadaşımla ama çiçekçi acayip kaynıyodu yaklaşık 10-15dk beklemek zorunda kaldık okadar zaman bekleyince okula geç kaldım oyüzden koşmamız gerekti koşunca şekerim yükseldi okulda saolsun hocalar limon aldırdı düzeldim
bedavasitepaylasim yazmış:
pinoki yazmış:
aykut-servis yazmış:
pinoki yazmış:
Herkese merhaba
Merhaba nasılsın dostum ?
İyiyim teşekür ederim aykut sadece sabah bir şeker komasına girmek üzereydim hemde bir çiçek yüzünden
Geçmiş Olsun Seni Rahatsız Eden Çiçeklerden Uzak Dur Çağır Keserim Hepsini
Aslında her öğretmenler gününde böyle oluyorum.Bundan sonra hocalara çiçek almayacam kitap fln alacam çiçeklerden kurtulacam
SLM NE OGRUYONUZ BAKALIM RAHATINIZ KEYFINIZ NASIL JOJUKLAR BEN MARDINLI MATI TANIYIN BILIN VE WEB ADRESIM YANLIS ANLAMAYIN HA REKLAM VERMEK GIBI BIR AMACIM YOK SEVMEM DE YANI FILAN www.mardiliyiz.tr.gg bır bakın yanı uye felan olunkı mevzu olsun ve arda.webbilisim.blogspot.com burda cok guzel ama daha yapım aşamasında hepınıze ıyı ve hayırlı gunler diliyorum ask sevgı saygı durustluk ciddilik guvenırlık hos sohpetler sızınle olsun ALLAH hıc kotu gun gostermesın aılenıze dert zeval vermesın inşALLAH el fatiha okumanız dılegıyle AMİN AMİN AMİN ...
Yani Ben Daha İlkokul 1.sınıfa Giderken Yapıyordum Bitane Yapmacık Gül Alırdım Daha Sonra Annemin Parfümünü Alır Sıkardım Götürürdüm
aslında ben dünden alırdım ama öğretmenler gününü unutmuştum o yüden pek bişey yapamadım.Asıl fikrim 15 cmlik bir çenek yapmaktı (büyük çenek için param olmadığından )üstünede pinoki.tr.gg bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlar yazmayı planlıyordum sizce nasıl olurdu ?
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.