Yazar |
Mesaj |
-
yanginkapisi
Acemi Üye
|
18.11.2011, 19:11 (UTC) Mesaj konusu: Merhaba aranıza yeni katıldım |
|
|
Arkadaşlar yeni site yaptım,değerlendirirseniz çok sevinirim, sitemi eksiklerimi yapmam gerekenleri söylerseniz kendimi geliştirebilirim. |
|
↑
|
|
|
-
kanalbizim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.11.2011, 19:39 (UTC) Mesaj konusu: Re: Merhaba aranıza yeni katıldım |
|
|
yanginkapisi yazmış: Arkadaşlar yeni site yaptım,değerlendirirseniz çok sevinirim, sitemi eksiklerimi yapmam gerekenleri söylerseniz kendimi geliştirebilirim.
Tebrik ederim siteniz çok güzel olmuş ayrıca hızlı erişim teklif butonu ve açılır iletişim formuda çok hoş usta elden çıkmış belli. |
|
↑
|
|
|
-
hknclk
Aktif Üye
|
18.11.2011, 19:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok güzel. |
|
↑
|
|
|
-
yanginkapisi
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
yanginkapisi
Acemi Üye
|
20.11.2011, 07:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Firmamıza ait Yangın kapısı sitemizin duyuru,haber ve yeniliklerini bu bölümden takip edebilirsiniz.
Yangın kapısı ihtiyacı olanlar buradan veya iletişim forumunu doldurarak teklif isteyebilirler. |
|
↑
|
|
|
-
seooptimizasyon
Aktif Üye
|
21.11.2011, 15:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tamam yangın kapısı siten güzel olmuş ellerine sağlık.Konu dışı olacak bu ürettiğiniz kapılr gerçekten yangından koruyormu? ______________ seo optimizasyonu
seo
|
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
21.11.2011, 15:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle aramıza hoşgeldin,siten çok güzel olmuş başarılar dilerim.. ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
yanginkapisi
Acemi Üye
|
22.11.2011, 19:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
seooptimizasyon yazmış: Tamam yangın kapısı siten güzel olmuş ellerine sağlık.Konu dışı olacak bu ürettiğiniz kapılr gerçekten yangından koruyormu?
Teşekkürler, ayrıca firmamız tarafından üretilen bütün yangın kapılarını genel özelliğidir, Yangına dayanıklı olmaları. |
|
↑
|
|
|
-
m-youtube
Aktif Üye
|
23.11.2011, 08:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar.. Dilerim
m-Youtube |
|
↑
|
|
|
-
yanginkapisi
Acemi Üye
|
23.11.2011, 15:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: Öncelikle aramıza hoşgeldin,siten çok güzel olmuş başarılar dilerim..
Çok teşekkür ederim. |
|
↑
|
|
|
-
meroloni
Aktif Üye
|
24.11.2011, 17:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
24.11.2011, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BaşaRıLaR. |
|
↑
|
|
|
-
yanginkapisi
Acemi Üye
|
06.12.2011, 10:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: BaşaRıLaR.
Çok teşekkürederim. |
|
↑
|
|
|
-
tvizleyinn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.12.2011, 10:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim sitene baktım gayet normal içerik acısından ama ziyaretçi hedefin acısından tasarımı uygun bulamadım iyi calısmalar |
|
↑
|
|
|
-
yanginkapisi
Acemi Üye
|
20.12.2011, 07:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tvizleyinn yazmış: kardeşim sitene baktım gayet normal içerik acısından ama ziyaretçi hedefin acısından tasarımı uygun bulamadım iyi calısmalar
Çok teşekkürler yorumunuz için , Öneriniz nedir Yangın Kapısı veya Yangın Kapıları tasarımı için nasıl bir uygulama yapalım? |
|
↑
|
|
|
|