Yazar |
Mesaj |
-
berkant-kisisel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.11.2011, 13:08 (UTC) Mesaj konusu: Bu telefon nasıl ? |
|
|
Bu telefonu almayı düşünüyorum kullananlar varmı ?
İyi mi telefon kullanışlımı ?
Markası:SAMSUNG 5620 Monte
______________ Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
|
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
18.11.2011, 13:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İnternetdeki Özelliklerine bak Kaçak Almıcaksan Özellikleri Seni İlgilendirir. |
|
↑
|
|
|
-
berkant-kisisel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.11.2011, 13:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kaçak telefon kullanmam almamda orjinal alıcamda kullananlar memnun mu sorun çıktımı merak ediyorum yoksa alıcam özelliklerini okudum ______________ Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
|
|
↑
|
|
|
-
umitbasci
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.11.2011, 13:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kaçakla bize sormanıın ne alakası var |
|
↑
|
|
|
-
berkant-kisisel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.11.2011, 14:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya diyorum ki şu telefonu alıcam önceden alanlar kullananlar memnunmu diye soruyorum özelliklerine baktım internetten ______________ Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
|
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Kelimelerin gücünü anlamadan, insanlarin gücünü anlayamazsiniz...
|
18.11.2011, 14:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım kullanıyor..
Çok güzel bir telefon..Bana göre tasarımı kafama uymasada içindeki özellikler ve kullanımı süper..
Ben sadece tasarımını beğenmedim.
Almanı tavsiye ederim..
______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
berkant-kisisel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.11.2011, 14:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fayecy yazmış: Arkadaşım kullanıyor..
Çok güzel bir telefon..Bana göre tasarımı kafama uymasada içindeki özellikler ve kullanımı süper..
Almanı tavsiye ederim..
Hımm alıcam ya fiyatı da iyi alıcam kesin sağol bilgilendirmen için ______________ Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
|
|
↑
|
|
|
-
feyskopat
Aktif Üye
|
18.11.2011, 15:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende SAMSUNG E2550 MONE SLİPER VAR MEMNUNUM AMA KAMERASI İYİ DEĞİL BENİMKİNİN :s |
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Kelimelerin gücünü anlamadan, insanlarin gücünü anlayamazsiniz...
|
20.11.2011, 06:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
berkant-kisisel yazmış: fayecy yazmış: Arkadaşım kullanıyor..
Almanı tavsiye ederim..
Hımm alıcam ya fiyatı da iyi alıcam kesin sağol bilgilendirmen için
Önemli değil.. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
helpend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.11.2011, 09:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Senin tarzın nasılsa öyle al ama pahalı bir şey alma kaybolur falan üzülürsün sonra hem verdiğin paraya yazık olmasın. |
|
↑
|
|
|
-
berkant-kisisel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.11.2011, 11:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
helpend yazmış: Senin tarzın nasılsa öyle al ama pahalı bir şey alma kaybolur falan üzülürsün sonra hem verdiğin paraya yazık olmasın.
Almışken iyi birşey alayım diyorum. ______________ Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
|
|
↑
|
|
|
-
osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
20.11.2011, 12:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim arkadaşımında aynı telefondan var. Bence çok güzel bir telefon. Arkadaşım çok memnun..Özellikleride iyi .D Bence almalısın..ama sen bilirsinn ______________ @düzenlenmiştir |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
20.11.2011, 16:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
berkant-kisisel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.11.2011, 16:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıcam yarın arkadaşlar teşekkürler tavsiyeleriniz için. ______________ Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
|
|
↑
|
|
|
-
bilim-dersimiz
Acemi Üye
|
20.11.2011, 17:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sahte bişey değilse güzel kullanırsın hiç yoktan iyidir . hayırlı olsun ______________ TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN SİTEMİZE BİR BAKIN NE OLUCAK --> http://bilim-dersimiz.tr.gg/ |
|
↑
|
|
|
|