semih abi tanımazsın falan ciz-dizaynın sahibi ibrahimsöylemiş bilgine
ne yazık ki artık bu sitesinde takılıyor aktif-dunya sitesini lamerler elinden almış supporta ve moderatolere söylemiş.
ama malesef alamamış çok kötü bir durum yerinde olmak istemezdim.. ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
İyiyim arkadaşlar,uzun zamandır yazmıyorum buraya şöyle bi başlıktaki gibi sohbet edelim ,bana sormak istediğiniz merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz,vaktim geniş bugün
İyiyim arkadaşlar,uzun zamandır yazmıyorum buraya şöyle bi başlıktaki gibi sohbet edelim ,bana sormak istediğiniz merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz,vaktim geniş bugün
yok modum estğ. sadece öğrenmek istediğim ama bi türlü öğrenemediğim 2 şey var.
Biri div tasarım yapımı ikincisi menü yapımı Ben menü yapınca <li> tagıyla değilde <p> tagıyla başlıo ) ______________
H.g Buğra kardeş..Nasılsın.. ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR
Benim sorum var sayın mod: açılır menü yapımını anlatırmısın?
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.