Yazar |
Mesaj |
-
istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
haber-can
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
marasultraslan
Uzman Üye
|
27.06.2008, 12:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
resim bilgisayarınızda kayıtlıysa başka bir adresten baştan upload edin ... |
|
↑
|
|
|
-
istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.06.2008, 12:27 (UTC) Mesaj konusu: Re: Resimlerim yokk |
|
|
ysnsen yazmış: istediginherseyburada yazmış:
upload süresi dolmuştur
Yanlış bilgi verdiniz bence bedava-siteme upload ettim webme.com bedava-sitemin sitesi hepimizin 80.90 falan diye eskiden resimlerimiz kaydolurken şimdi webme.com diye oluo.80.90 falan da zaten webme.com anlamına gelio... |
|
↑
|
|
|
-
marasultraslan
Uzman Üye
|
27.06.2008, 12:28 (UTC) Mesaj konusu: Re: Resimlerim yokk |
|
|
istediginherseyburada yazmış: ysnsen yazmış: istediginherseyburada yazmış:
upload süresi dolmuştur
Yanlış bilgi verdiniz bence bedava-siteme upload ettim webme.com bedava-sitemin sitesi hepimizin 80.90 falan diye eskiden resimlerimiz kaydolurken şimdi webme.com diye oluo.80.90 falan da zaten webme.com anlamına gelio...
bedava-sitem resim yüklemede ve galeride bu aralar teknik sorunlar var yakın zamanda düzelecektir |
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
27.06.2008, 12:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım resim servisinde ve biir çok ekstrada şuan sorun var o yüzden
başka bir upload servisini kullan ______________ |
|
↑
|
|
|
-
istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.06.2008, 12:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ARKADAŞLAR DEĞİŞEN BİR KAYNAK YOK!HER SİTENİN NUMARALUI BİR ADRESİ OLUO SAYILARIN KODLANMASI GİBİ DEĞİŞEN BİŞİ DEİL RESİMLERİ YÖNETE RESİMLERİMİ YÜKLÜYORUM HATA ŞİMDİ OLDU.RESİM YÜKLENDİ ADRESİNİ ALDIM.AMA RESİM LİNKİNİ AÇINCA YOK! |
|
↑
|
|
|
-
marasultraslan
Uzman Üye
|
27.06.2008, 12:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istediginherseyburada yazmış: ARKADAŞLAR DEĞİŞEN BİR KAYNAK YOK!HER SİTENİN NUMARALUI BİR ADRESİ OLUO SAYILARIN KODLANMASI GİBİ DEĞİŞEN BİŞİ DEİL RESİMLERİ YÖNETE RESİMLERİMİ YÜKLÜYORUM HATA ŞİMDİ OLDU.RESİM YÜKLENDİ ADRESİNİ ALDIM.AMA RESİM LİNKİNİ AÇINCA YOK!
zaten sorun orda .... |
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
27.06.2008, 12:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istediginherseyburada yazmış: ARKADAŞLAR DEĞİŞEN BİR KAYNAK YOK!HER SİTENİN NUMARALUI BİR ADRESİ OLUO SAYILARIN KODLANMASI GİBİ DEĞİŞEN BİŞİ DEİL RESİMLERİ YÖNETE RESİMLERİMİ YÜKLÜYORUM HATA ŞİMDİ OLDU.RESİM YÜKLENDİ ADRESİNİ ALDIM.AMA RESİM LİNKİNİ AÇINCA YOK!
kardeş anlamadıon galiba demek istdiğmi bedava sitemin sunmuş olduğu bazı hizmetlerde şuan için bir yapılanma var
doğal olara rsmin yüklense bile görünmemesi normal. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.06.2008, 12:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
marasultraslan yazmış: istediginherseyburada yazmış: ARKADAŞLAR DEĞİŞEN BİR KAYNAK YOK!HER SİTENİN NUMARALUI BİR ADRESİ OLUO SAYILARIN KODLANMASI GİBİ DEĞİŞEN BİŞİ DEİL RESİMLERİ YÖNETE RESİMLERİMİ YÜKLÜYORUM HATA ŞİMDİ OLDU.RESİM YÜKLENDİ ADRESİNİ ALDIM.AMA RESİM LİNKİNİ AÇINCA YOK!
zaten sorun orda ....
Ama ne zaman düzelicek?Ben css teyim başka yere upload edemem sonra resmi değiştirmek için tüm sayafaları değiştirmekl zorunda kalıyorum... |
|
↑
|
|
|
-
senininternetin
Uzman Üye
|
27.06.2008, 12:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istediginherseyburada yazmış: marasultraslan yazmış: istediginherseyburada yazmış: ARKADAŞLAR DEĞİŞEN BİR KAYNAK YOK!HER SİTENİN NUMARALUI BİR ADRESİ OLUO SAYILARIN KODLANMASI GİBİ DEĞİŞEN BİŞİ DEİL RESİMLERİ YÖNETE RESİMLERİMİ YÜKLÜYORUM HATA ŞİMDİ OLDU.RESİM YÜKLENDİ ADRESİNİ ALDIM.AMA RESİM LİNKİNİ AÇINCA YOK!
zaten sorun orda ....
Ama ne zaman düzelicek?Ben css teyim başka yere upload edemem sonra resmi değiştirmek için tüm sayafaları değiştirmekl zorunda kalıyorum...
O ZAMN MALESEF... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.06.2008, 12:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ysnsen yazmış: istediginherseyburada yazmış: ARKADAŞLAR DEĞİŞEN BİR KAYNAK YOK!HER SİTENİN NUMARALUI BİR ADRESİ OLUO SAYILARIN KODLANMASI GİBİ DEĞİŞEN BİŞİ DEİL RESİMLERİ YÖNETE RESİMLERİMİ YÜKLÜYORUM HATA ŞİMDİ OLDU.RESİM YÜKLENDİ ADRESİNİ ALDIM.AMA RESİM LİNKİNİ AÇINCA YOK!
kardeş anlamadıon galiba demek istdiğmi bedava sitemin sunmuş olduğu bazı hizmetlerde şuan için bir yapılanma var
doğal olara rsmin yüklense bile görünmemesi normal.
Tamam saolun... |
|
↑
|
|
|
-
marasultraslan
Uzman Üye
|
27.06.2008, 12:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istediginherseyburada yazmış: marasultraslan yazmış: istediginherseyburada yazmış: ARKADAŞLAR DEĞİŞEN BİR KAYNAK YOK!HER SİTENİN NUMARALUI BİR ADRESİ OLUO SAYILARIN KODLANMASI GİBİ DEĞİŞEN BİŞİ DEİL RESİMLERİ YÖNETE RESİMLERİMİ YÜKLÜYORUM HATA ŞİMDİ OLDU.RESİM YÜKLENDİ ADRESİNİ ALDIM.AMA RESİM LİNKİNİ AÇINCA YOK!
zaten sorun orda ....
Ama ne zaman düzelicek?Ben css teyim başka yere upload edemem sonra resmi değiştirmek için tüm sayafaları değiştirmekl zorunda kalıyorum...
bedava-sitem çalışanları en kısa zamanda sorunu çözmek için
uğraşıyorlardır
fazla uzun sürmeyecektir
kolay gelsin .. |
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
27.06.2008, 12:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rica ederim
diğer arkadaşlardanda ricam lütfen yazılan mesajları inceleyerek cevap yazalım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ahmetwebsite
Acemi Üye
|
27.06.2008, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|