Yazar |
Mesaj |
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
12.11.2011, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hmm bencede alma bu adar şeyden sonra ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
12.11.2011, 19:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: Hmm bencede alma bu adar şeyden sonra |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
12.11.2011, 19:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
energy26 yazmış: imanfedaisi yazmış: Hmm bencede alma bu adar şeyden sonra
ztn bir daha caspermi tövbeler olsun kapısından geçmem
Neyse sen ynede sinirlenme tasarımcı amca bak kalbin var sinire gelmez ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
12.11.2011, 19:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: energy26 yazmış: imanfedaisi yazmış: Hmm bencede alma bu adar şeyden sonra
ztn bir daha caspermi tövbeler olsun kapısından geçmem
Neyse sen ynede sinirlenme tasarımcı amca bak kalbin var sinire gelmez |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
12.11.2011, 19:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aman ölme sen bana lazımsın Çabuk şekerli su yapıp getirin sen şeker tansiyondan bnde kalpten gidecem sıkıldım derslerden yaa ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
12.11.2011, 19:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: Aman ölme sen bana lazımsın Çabuk şekerli su yapıp getirin sen şeker tansiyondan bnde kalpten gidecem sıkıldım derslerden yaa |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
12.11.2011, 19:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
energy26 yazmış: imanfedaisi yazmış: Aman ölme sen bana lazımsın Çabuk şekerli su yapıp getirin sen şeker tansiyondan bnde kalpten gidecem sıkıldım derslerden yaa
dersler önemli çalış
Valla dile kolay sadece okul için saatlerimizi feda ediyoruz,insanın ömrünü yiyor,eğitim sistemi de süper zaten adamı hasta ediyorlar birde hocaların tripleri yokmu ahh ahh ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
12.11.2011, 19:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: energy26 yazmış: imanfedaisi yazmış: Aman ölme sen bana lazımsın Çabuk şekerli su yapıp getirin sen şeker tansiyondan bnde kalpten gidecem sıkıldım derslerden yaa
dersler önemli çalış
Valla dile kolay sadece okul için saatlerimizi feda ediyoruz,insanın ömrünü yiyor,eğitim sistemi de süper zaten adamı hasta ediyorlar birde hocaların tripleri yokmu ahh ahh
her şey diploma için boşver takma okuldan mezun olduktan sonra diploma senin işine yarayacak hocalar fln bos derste ögrenmeye çalış sonra da ztn diplomayı almana bak ______________
|
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
12.11.2011, 19:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aynen öyle diplomada olmasa asla çekmem,hocalar artistlik yapıyolar cevap verincede puan kırıyolar Amann boşver be ne halleri varsa görsünler bu arada forumdaki reklamlara koptum ya binnaz abla kısmetim varmı falan yazıyorya hangi akıllı o siteye girer acaba ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
12.11.2011, 19:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: Aynen öyle diplomada olmasa asla çekmem,hocalar artistlik yapıyolar cevap verincede puan kırıyolar Amann boşver be ne halleri varsa görsünler bu arada forumdaki reklamlara koptum ya binnaz abla kısmetim varmı falan yazıyorya hangi akıllı o siteye girer acaba |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
12.11.2011, 20:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben geldim
Abi sorunu çözemedin mi hala? |
|
↑
|
|
|
-
webmaster
Acemi Üye
|
12.11.2011, 20:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Selam Millet Nasılsınız Bakem ? ______________ Madem Ayrılığa Hüküm giymiş bu yürek, Bundan Sonra ölmek için yaşamak gerek.. |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
12.11.2011, 20:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkeze merhabalar.______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
12.11.2011, 20:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|