Yazar |
Mesaj |
-
emresazak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2011, 20:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hacı bunu diğerleri gibi yapamamışın ya... Bu hepsinden komik olmuş.. Gül gül geberdim yaw.. Süpersin böyle devam..
\m/ ______________ İmza ektedir. |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
|
|
aykut-servis yazmış: imanfedaisi yazmış: aykut-servis yazmış: Süperdi teşekkürler gülmekten öldüm.
Saolasın emin ol ben sizden 2 kat fazla gülüyorum yazarken sizleri hayalimde canlandırıyorum
Bu sefer ama çok fazla olmuş emeğe saygı.
Uzun zamandır nete girmeye fırsat bulamıyorum daha bugün fırsat buldum hemen girip yayınladım hikaye hazırda duruyordu ama nete giremiyordum maalesefki... ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
berkant-kisisel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
|
pek güzel değil ______________ Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
|
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
11.11.2011, 20:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
berkant-kisisel yazmış: pek güzel değil
Hmm sizin görüşünüz saygı duyarım ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
11.11.2011, 20:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
emresazak yazmış: Hacı bunu diğerleri gibi yapamamışın ya... Bu hepsinden komik olmuş.. Gül gül geberdim yaw.. Süpersin böyle devam..
\m/
Saolasın hacı ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
11.11.2011, 20:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: berkant-kisisel yazmış: pek güzel değil
Hmm sizin görüşünüz saygı duyarım
Emeğe saygı aga adam o kadar kaç bölümdür uğraşıyor. ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
11.11.2011, 21:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Hmm anladım.Bak sen en iyisi git mehmetin (gececi40) yanında uyu onun yanı boş.Benim mehmedim senin mehmedin sayılır..
Süper ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
11.11.2011, 21:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış: Alıntı: Hmm anladım.Bak sen en iyisi git mehmetin (gececi40) yanında uyu onun yanı boş.Benim mehmedim senin mehmedin sayılır..
Süper
Bencede ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
11.11.2011, 22:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Evrenseleglence: Bu şimdilik mızıkamın yerine kullandığım bir müzik aleti,ben icat ettim.Üzerinede oktayın malını oktaydan başkası kullanamaz yazdım.Her türlü hakkı bende saklıdır.Çalıntı,alıntı yapmaya kalkan olursa direkt hakan beye giderim haberiniz olsun.. |
|
↑
|
|
|
-
paylasim164
Acemi Üye
|
11.11.2011, 23:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
pinoki
Uzman Üye
|
12.11.2011, 01:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekürler çok güzel olmuş ama ben genellikler rüya görmem çünkü düşünerek yatarım düşünmekten yorulunca beynim otomatik yatıyo umutkanlık hastalığından dolayıda gördüğüm rüyalarıda hatırlamıyorum ama gerçekten güzel olmuş bu bölüm gelecek bölümleri merakla bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
12.11.2011, 03:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış: Alıntı: Hmm anladım.Bak sen en iyisi git mehmetin (gececi40) yanında uyu onun yanı boş.Benim mehmedim senin mehmedin sayılır..
Süper
Teşekkür ederim.. ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
12.11.2011, 03:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evrenseleglence yazmış: Alıntı: Evrenseleglence: Bu şimdilik mızıkamın yerine kullandığım bir müzik aleti,ben icat ettim.Üzerinede “oktayın malını oktaydan başkası kullanamaz” yazdım.Her türlü hakkı bende saklıdır.Çalıntı,alıntı yapmaya kalkan olursa direkt hakan beye giderim haberiniz olsun..
Saolasın ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
12.11.2011, 03:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pinoki yazmış: Teşekürler çok güzel olmuş ama ben genellikler rüya görmem çünkü düşünerek yatarım düşünmekten yorulunca beynim otomatik yatıyo umutkanlık hastalığından dolayıda gördüğüm rüyalarıda hatırlamıyorum ama gerçekten güzel olmuş bu bölüm gelecek bölümleri merakla bekliyorum
Hmm neyse bişey olmaz sizler benim hayalimde böylesiniz ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
12.11.2011, 06:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|