Yazar |
Mesaj |
-
osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
08.11.2011, 16:20 (UTC) Mesaj konusu: Re: Korktuğunuz Anlar |
|
|
evrenseleglence yazmış: netiketweb yazmış: webmaster-sir yazmış: evrenseleglence yazmış: Şuan korkuyorum bu bir itiraf aslında.Gök gürlüyor.Gök gürlemesinden korkarım.Sizde nelerden korktuğunuzu çekinmeden yazın lütfen
Uyurken, arkamda bir şey hissediyorum ve direk dönüyorm, sonra döndüğüm ankı arkamda bir şey hissediyorum ve yine dönüyorum. 5 dakka sonra deli oluyorum.
Bana da eskiden böyle oluyodu ama şimdi öyle karanlıktan falan korkmuyorum eskiden komediydim yav xD
eski eskide kaldı. Bide ben sudan korkarım yüzme bilmem bu yaşta..
Makarnaaa yemekk .D ______________ @düzenlenmiştir |
|
↑
|
|
|
-
netiketweb
Acemi Üye
|
08.11.2011, 16:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ooo eskiden çok dehşet yüzerdim ,yani güzel
Şimdi havuzda boğulurum falan diye korkuyorum |
|
↑
|
|
|
-
webmaster-sir
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.11.2011, 16:23 (UTC) Mesaj konusu: Re: Korktuğunuz Anlar |
|
|
osmanlisultanlar yazmış: evrenseleglence yazmış: netiketweb yazmış: webmaster-sir yazmış: evrenseleglence yazmış: Şuan korkuyorum bu bir itiraf aslında.Gök gürlüyor.Gök gürlemesinden korkarım.Sizde nelerden korktuğunuzu çekinmeden yazın lütfen
Uyurken, arkamda bir şey hissediyorum ve direk dönüyorm, sonra döndüğüm ankı arkamda bir şey hissediyorum ve yine dönüyorum. 5 dakka sonra deli oluyorum.
Bana da eskiden böyle oluyodu ama şimdi öyle karanlıktan falan korkmuyorum eskiden komediydim yav xD
eski eskide kaldı. Bide ben sudan korkarım yüzme bilmem bu yaşta.. |
|
↑
|
|
|
-
osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
08.11.2011, 16:25 (UTC) Mesaj konusu: Re: Korktuğunuz Anlar |
|
|
webmaster-sir yazmış: osmanlisultanlar yazmış: evrenseleglence yazmış: netiketweb yazmış: webmaster-sir yazmış: evrenseleglence yazmış: Şuan korkuyorum bu bir itiraf aslında.Gök gürlüyor.Gök gürlemesinden korkarım.Sizde nelerden korktuğunuzu çekinmeden yazın lütfen
eski eskide kaldı. Bide ben sudan korkarım yüzme bilmem bu yaşta..
Makarna mı ? Ne alaka yaw ?
Boşveer ______________ @düzenlenmiştir |
|
↑
|
|
|
-
mrtiqi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.11.2011, 14:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben sürüngenlerden -özellikle yılan- korkarım. Yüksektende korkarım. Misafirliğe gittiğimiz evin balkonundaki duvar alçaksa o evin balkonuna asla girmem. Şimdi şaka yapıyım felan derler. Riske gerek yok! |
|
↑
|
|
|
-
eksik-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.11.2011, 14:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Balondan çok korkarım bide karanlıktan |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
10.11.2011, 14:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eksik-forum yazmış: Balondan çok korkarım bide karanlıktan |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
10.11.2011, 16:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Karanlıktan Fln Pek Korkmam Önceden 13 Yaşındayken Fln Karanlk Odalara Gitmezdim Büyük Bir Köpek Kovalarsa Korkarım Yanmaktan Ve Boğulmaktan Korkarım Benim Görüşüm Her 2'side En Kötü Ölüm Biçimi. Ama En Korktuğum Şey Aileme Bişe Olması Allah Korusun |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
10.11.2011, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: Ben Karanlıktan Fln Pek Korkmam Önceden 13 Yaşındayken Fln Karanlk Odalara Gitmezdim Büyük Bir Köpek Kovalarsa Korkarım Yanmaktan Ve Boğulmaktan Korkarım Benim Görüşüm Her 2'side En Kötü Ölüm Biçimi. Ama En Korktuğum Şey Aileme Bişe Olması Allah Korusun |
|
↑
|
|
|
-
mrtiqi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.11.2011, 17:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|