Yazar |
Mesaj |
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.10.2011, 04:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
he bu arada yok de.tl yaz gir vs diyorlar sağolsunlar ama, ben ziyaretçye bu durumu nasıl izah edeceğim.? ben girmeyeyim nlar girsin. zaten siteye giriş yaptıkları zaman yükleniyor dönüp duruyor, ziyaretçide bize kazıttırıp duruyor haliyle. yönetim duy bizi ALMANYAAAAA ______________ |
|
↑
|
|
|
-
xistanbulxx
Acemi Üye
|
28.10.2011, 05:03 (UTC) Mesaj konusu: siteme giremiyorum |
|
|
siteye girilmiyo genel bir sorunmu var |
|
↑
|
|
|
-
reisoyun100
Acemi Üye
|
28.10.2011, 05:25 (UTC) Mesaj konusu: arkadaş |
|
|
arkadaş hit falan kalmadı açın şunu yav |
|
↑
|
|
|
-
mufitonline
Acemi Üye
|
28.10.2011, 08:31 (UTC) Mesaj konusu: yeter artık... |
|
|
sürekli aynı şey sürekli sorun ne bu böyle bütün siteleri sileceğim bu gidişle
hadi bir kere olur sende bir iki ama ben bu sene neredeyse her ay bir sorunla karşılaştım...sorun kimde... |
|
↑
|
|
|
-
tv-kanalim
Acemi Üye
|
28.10.2011, 09:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tr.gg yerine de.tl yazıp girsem nolcak.ben kendi siteme zaten girmiyorum.önemli olan google botları ve gelen ziyaretcilerin siteye girmesi.sorun yaşandıgından beri sitemin google sıralamasında büyük düsüs oldu.bu daha uzun sürerse sitelerinizin hitleri kalıcı olarak düşer ve yeniden eski yerine gelmesi biraz zor olur. |
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Araba Kullanmayi Bilmeden, Kamyon Sürmeye Çalisanlarin Mesajlarina Cevap Vermiyorum..
|
28.10.2011, 09:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
2 hafta oldu ama bi tık bile yok bu nedir yaaa ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
28.10.2011, 09:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim Siteme Yine 20 Kişi Fln Giriyo |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
28.10.2011, 09:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ama bnm Site KapaLı |
|
↑
|
|
|
-
direksiyondersimiz
Acemi Üye
|
28.10.2011, 10:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitem tam Google aramalarında 2. sayfaya kadar yükselmişken bu hiç olmadı ya... Günlük 3 ziyaretçiye düştü hit sayım. Sonumuz hayrola... |
|
↑
|
|
|
-
fenrehberim
Acemi Üye
|
28.10.2011, 11:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitelerin sayfaları arasında gezinti yapılmıyor. her defasında sayfa yok görüntülenemiyor uyarısı siteye gelen olsada durmaz zaten biz zenginleştirelim hit arttıralım derken 1 ileri 2 geri zorlayıp duruyoruz.... |
|
↑
|
|
|
-
dmsdesign
Acemi Üye
|
28.10.2011, 11:35 (UTC) Mesaj konusu: Re: Vallah ARKADAŞ BUne yaa |
|
|
ugur-keser yazmış: vallah kim saldırıyosu şu -B-S 'ye
Şuanda BS Sistemleri Üzerini Çok Düşüyorlar Çoğu Site Bedava Sitem Company Kıskanıyor .. Bazı Hacker Timleride.. ______________ ⇒ Cansu Fan - Durmadan Yaptık Çalıştık... Peki Siz?
|
|
↑
|
|
|
-
devgezegen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.10.2011, 11:42 (UTC) Mesaj konusu: Re: Vallah ARKADAŞ BUne yaa |
|
|
dmsdesign yazmış: ugur-keser yazmış: vallah kim saldırıyosu şu -B-S 'ye
Şuanda BS Sistemleri Üzerini Çok Düşüyorlar Çoğu Site Bedava Sitem Company Kıskanıyor .. Bazı Hacker Timleride..
Orta da bir kıskanma yok.Orta da webmenin reklam politikasına kafayı takmış bir hacker tim başkanı var! Hiç merak etmeyin şimdi içkence çekiyor eğer uyarılara kulak asmaz ise o zaman devretmek zorunda kalacak.İyi Forumlar. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
28.10.2011, 11:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fenrehberim yazmış: sitelerin sayfaları arasında gezinti yapılmıyor. her defasında sayfa yok görüntülenemiyor uyarısı siteye gelen olsada durmaz zaten biz zenginleştirelim hit arttıralım derken 1 ileri 2 geri zorlayıp duruyoruz....
www.fenrehberim.de.tl
www.fenrehberim.page.tl
olarak sitene erişebilirsin iyi forumlar hayırlı cumalar. |
|
↑
|
|
|
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.10.2011, 12:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tv-kanalim yazmış: tr.gg yerine de.tl yazıp girsem nolcak.ben kendi siteme zaten girmiyorum.önemli olan google botları ve gelen ziyaretcilerin siteye girmesi.sorun yaşandıgından beri sitemin google sıralamasında büyük düsüs oldu.bu daha uzun sürerse sitelerinizin hitleri kalıcı olarak düşer ve yeniden eski yerine gelmesi biraz zor olur.
aynısını bende diyorum,ama sakalımız yo ki sözümüz geçsin misali, ne google botları, ne ziyaretçi kimse giremedikten sonra ben girsem ne olur. emeklerimizin içine ediyorlar. koskoca bs de sorunların bu kadar uzun sürmesi çok saçma. ya bs koskoca değil biz gözümüzde büyütüyoruz. yadA SADECE BİZE GELİNCE KOSKOCA! ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ortamyaptik
Acemi Üye
|
28.10.2011, 13:05 (UTC) Mesaj konusu: Bencede |
|
|
trtbirzahmet yazmış: MaÅŸallah ya bakm oluyor yada dossaldrı alıyor bunun önüne nasl gecilemiyos 3 milyonu aÅŸkn aktif kullanıcısı var biraz önem verilmesi gerekiyor bence.
Çok Doğru |
|
↑
|
|
|
|