Yazar |
Mesaj |
-
botdefteri
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
12.10.2011, 16:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
botdefteri yazmış:
NE! sen kızmısın ?
kızlar bilgisayar ile uğraşır mı ya ilk defa görüyorum çok şaşırdım
Yanlış anladın sanırım ben en yakışıklı erkek olarak seçildim demiş,ayrıca bilgisayarla uğraşan kızlarda var neden olmasın kardeşim ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
12.10.2011, 17:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: botdefteri yazmış:
NE! sen kızmısın ?
Yanlış anladın sanırım ben en yakışıklı erkek olarak seçildim demiş,ayrıca bilgisayarla uğraşan kızlarda var neden olmasın kardeşim
Bencede biraz saçma değil mi ? ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
emresazak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.10.2011, 18:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
botdefteri yazmış:
NE! sen kızmısın ?
kızlar bilgisayar ile uğraşır mı ya ilk defa görüyorum çok şaşırdım Kızlar pcle uğraşmazmı?? Hacı benim şuan ist.da bi hacker sevgilim var.. bide kayseride hacker deil ama pcden acayip anlayan bi sevgilim var bu kızın pc ekranı 125 inc mi ne, benim yatağım kadar vardı heralde.. kızın rami benim harddiskten büyük hacı bu arada kasasını falan kendi dizdi ve sistemi kendisi kurdu evine Yani öyle kızlar varki ağzın açık kalır hacııı... ______________ İmza ektedir. |
|
↑
|
|
|
-
havaturkiye
Acemi Üye
|
14.10.2011, 10:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
14.10.2011, 10:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Lütfen küfür ve argo kullanmayalım aksi taktirde güzelim konu kilitlenebilir ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
sheltox
Aktif Üye
|
15.10.2011, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
saçma olduğu için yazdım zaten İtiraf Ediyorum O Saçma Olandaki Kız Varya O Kıza Aşığım Ama Bi Türlü Söyleyemiyorum ______________ En Son Kimse Tarafından Değiştirilmedi |
|
↑
|
|
|
-
osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
21.10.2011, 19:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlarımın sevgililerine hep lakap takarımm ( Tutu ,Alpo ,Yanis ) ______________ @düzenlenmiştir |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
21.10.2011, 19:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
osmanlisultanlar yazmış: Arkadaşlarımın sevgililerine hep lakap takarımm ( Tutu ,Alpo ,Yanis )
ne acayp lakaplar tutu tütü maşallah ______________ |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
21.10.2011, 19:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evrenseleglence yazmış: osmanlisultanlar yazmış: Arkadaşlarımın sevgililerine hep lakap takarımm ( Tutu ,Alpo ,Yanis )
ne acayp lakaplar tutu tütü maşallah
______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
24.10.2011, 17:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aktif-dunya yazmış: arkadaşımın sevgilisini sevdim ama oda beni sevmiş
Birbirinizi sevmeniz iyi ama arkadaşının sevgiliymiş yani ayıp yaa xD xD ______________ @düzenlenmiştir |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
24.10.2011, 20:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Madem bir yanlış yaptın neden daha sonra yanlışıbı düzeltmedin yada yanlış yazdım diye belirtmedin yalan söylemenin alemi yok neyi nasıl yazacağımı size sorduğumu hatırlamıyorum!!! ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
kutlusporkulubu
Acemi Üye
|
25.10.2011, 13:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
botdefteri yazmış:
NE! sen kızmısın ?
web tasarım ve programlama okuyorum sınıfın yarısı kız |
|
↑
|
|
|
-
feyskopat
Aktif Üye
|
25.10.2011, 16:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İtiraf Ediyorum 6. sınıftan Beri Küfür Etmeden Duramıyorum (sadece arkadaşlarla konuşurken) |
|
↑
|
|
|
-
kirsehirli-bt
Acemi Üye
|
29.10.2011, 10:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben liseye giderken bir arkadaşımın telefonumdan sürekli birilerine mesaj attığını öğrenmiştim kalbi kırılmasın die bilmiyormuş gibi davrandım o kişi şuan içimizden biri umarım bu yazımı okur... ______________ gizemli |
|
↑
|
|
|
|