Yazar |
Mesaj |
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Araba Kullanmayi Bilmeden, Kamyon Sürmeye Çalisanlarin Mesajlarina Cevap Vermiyorum..
|
22.10.2011, 22:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ellerin Dert Görmesin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
devgezegen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.10.2011, 22:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herşey güzel hoşda biz ne diye sal falan yapıp adadan kurtulmaya çalışmıyoruz. Nasıl olsa ağaç bol. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
23.10.2011, 08:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xmert96x yazmış: Ellerin Dert Görmesin
Saolasın.. ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
23.10.2011, 08:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
devgezegen yazmış: Herşey güzel hoşda biz ne diye sal falan yapıp adadan kurtulmaya çalışmıyoruz. Nasıl olsa ağaç bol.
Onlarıda düşündüm tabiiki ama herşeyin bir yeri ve zamanı var ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
feyskopat
Aktif Üye
|
23.10.2011, 12:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eline Sağlık Ustam Yine Döktürmüşsün Benide Güzel Yere Yazmışsın |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
23.10.2011, 12:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
feyskopat yazmış: Eline Sağlık Ustam Yine Döktürmüşsün Benide Güzel Yere Yazmışsın
Ne demek siz takipcilerim olduğu sürece yazmaya devam edeceğim ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
sheltox
Aktif Üye
|
23.10.2011, 14:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Süper bilgisayarımda bi problem vardı virüsten dolayı 1-2 saat önce format attım şimdi gördüm ______________ En Son Kimse Tarafından Değiştirilmedi |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
23.10.2011, 14:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sheltox yazmış: Süper bilgisayarımda bi problem vardı virüsten dolayı 1-2 saat önce format attım şimdi gördüm
Beğenmenize sevindim Bu bölüm biraz aksiyon olsun istedim sizce nasıl olmuş birazda hikayeyle ilgili görüşlerinizi söyleyin ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
destek-tim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.10.2011, 17:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Elinize sağlık . |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
23.10.2011, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
destek-tim yazmış: Elinize sağlık .
Afiyet olsun ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
23.10.2011, 18:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: destek-tim yazmış: Elinize sağlık .
Afiyet olsun |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
23.10.2011, 18:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende boyna yiyiom oturuom yiyiom benim yüzümden aykutta kaçırıldı way ben way ______________ |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
23.10.2011, 18:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evrenseleglence yazmış: bende boyna yiyiom oturuom yiyiom benim yüzümden aykutta kaçırıldı way ben way
______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
23.10.2011, 19:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: evrenseleglence yazmış: bende boyna yiyiom oturuom yiyiom benim yüzümden aykutta kaçırıldı way ben way
Şimdi anladım ne demek istediğini aykut deil baks-bani kaçırıldı karıştırdın heralde Bu arada en çok hangi sahneleri beğeniyorsunuz merak ediyorum doğrusu ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
23.10.2011, 19:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: imanfedaisi yazmış: evrenseleglence yazmış: bende boyna yiyiom oturuom yiyiom benim yüzümden aykutta kaçırıldı way ben way
Şimdi anladım ne demek istediğini aykut deil baks-bani kaçırıldı karıştırdın heralde Bu arada en çok hangi sahneleri beğeniyorsunuz merak ediyorum doğrusu |
|
↑
|
|
|
|