Yazar |
Mesaj |
-
dragonfablehilesi
Aktif Üye
|
15.10.2011, 09:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: imanfedaisi yazmış: aykut-servis yazmış: Bugün moralim yerlerdeydi senin sayende gerçekten gülmekten öldüm çok teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum .
Sizleri mutlu edebiliyorsam ne mutlu bana..tşk ederim..
Evet dün bana çok iyi moral olmuştu . |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
15.10.2011, 10:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: Online-games Önerin için teşekkür ederim...
Evrenseleglence Aynı şeyi bende düşündüm nasıl bir araya geleceğiz en iyisi toplanıp almanya merkeze gidelim belki gerçekleşirde adaya falan düşeriz
düşekte kim sağ kalır belli değil ayrıca uçağa sığmayız. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
15.10.2011, 14:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sığmazsak küçükler büyüklere yer verirler koltuğu olmayanlar ayakta yolculuk ederler ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
15.10.2011, 14:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
feyskopat yazmış: Harika Olmuş Eline SAĞLIK
Teşekkür ederim.. ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
sheltox
Aktif Üye
|
15.10.2011, 17:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Harika Olmuş Yazıların Arasında Bulamadım Da Bi Tavsiyem Var Yerde Gömülü Bi Ceset Ve Eşyalar Bulalım Kavga Da Bu Yüzden Çıksın. ______________ En Son Kimse Tarafından Değiştirilmedi |
|
↑
|
|
|
-
eksik-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.10.2011, 17:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
15.10.2011, 17:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sheltox:Kavga sebebi başka orasıda sürpriz
Eksik-forum:Wallahi yazacak çok kişi var hangi birini yazacağımı şaştım uzun olsunda istemiyorum o yuzden kısa kısa yazıyorum.. ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
eksik-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.10.2011, 18:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: Sheltox:Kavga sebebi başka orasıda sürpriz
Eksik-forum:Wallahi yazacak çok kişi var hangi birini yazacağımı şaştım uzun olsunda istemiyorum o yuzden kısa kısa yazıyorum.. ö.d dostum şaka mahiyetinde söyledim kavgayıda bekliyoruz ______________
Aynısından sen de istiyorsan resme tıkla.. |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
15.10.2011, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eksik-forum yazmış: imanfedaisi yazmış: Sheltox:Kavga sebebi başka orasıda sürpriz
Eksik-forum:Wallahi yazacak çok kişi var hangi birini yazacağımı şaştım uzun olsunda istemiyorum o yuzden kısa kısa yazıyorum.. ö.d dostum şaka mahiyetinde söyledim kavgayıda bekliyoruz
Kavganın sebebini tam yazacakken birden bir ses duydum ,bırakta sürpriz olsun dedi içimdeki ses bende onu dinledim ve geri sildim ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
eksik-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.10.2011, 18:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: eksik-forum yazmış: imanfedaisi yazmış: Sheltox:Kavga sebebi başka orasıda sürpriz
Eksik-forum:Wallahi yazacak çok kişi var hangi birini yazacağımı şaştım uzun olsunda istemiyorum o yuzden kısa kısa yazıyorum.. ö.d dostum şaka mahiyetinde söyledim kavgayıda bekliyoruz
Kavganın sebebini tam yazacakken birden bir ses duydum ,bırakta sürpriz olsun dedi içimdeki ses bende onu dinledim ve geri sildim iyi söylemiş içindeki ses heyecanlı olur yeni sayıyı heyecanla bekliyoruz. ______________
Aynısından sen de istiyorsan resme tıkla.. |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
15.10.2011, 18:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende en az sizin kadar heyecanlıyım inş. her gelen bölüm diğerinden daha güzel olur ama yeni bölümde aksiyon olacak biraz [/i] ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
15.10.2011, 20:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel olmuş
emeği geçenlere teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
15.10.2011, 21:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
odev-arsivleri yazmış: çok güzel olmuş
emeği geçenlere teşekkürler
Ben teşekkür ederim devamı gelecek inş. ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
15.10.2011, 21:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: Bende en az sizin kadar heyecanlıyım inş. her gelen bölüm diğerinden daha güzel olur ama yeni bölümde aksiyon olacak biraz [/i]
bi dahaki bölümde bir sağa,bir sola olacak mı? vala oraya bayıldım. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
16.10.2011, 09:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evrenseleglence yazmış: imanfedaisi yazmış: Bende en az sizin kadar heyecanlıyım inş. her gelen bölüm diğerinden daha güzel olur ama yeni bölümde aksiyon olacak biraz [/i]
bi dahaki bölümde bir sağa,bir sola olacak mı? vala oraya bayıldım.
walla 4.bölümde olmaz başka planlarım var ama ileriki bölumlerde olur inş. ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
|