Yazar |
Mesaj |
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
03.10.2011, 11:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-video yazmış: Dükkandan Sürekli Para Aşırırdım Annem Nerden Aldın Dediğindede Yerden Buldum derdim..
Yaptığın ayıp dükkandan para çalınmaz bu günah .______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
emresazak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.10.2011, 17:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İtiraf ediyom hacı bunları i okuyun kimseye demeyin..
Senden başkasını sevmiyom, sevemem dediğim 78 kıza yalan söyledim..
Beni aldatıyormusun diyen her hangi bi sevgilime hayır dediimde en az 6 kişiyle en fazla 9 kişiyle çıkıyor oluyorum..
Bu güne kadar kimseyle yatmadım sadece seni istiyorum deyip yattığım 26 kıza büyük yalan söyledim..
Hocalara karşı sürekli sinirli, agresif ve psikopat gbi görünmemin tek sebebi gömleini içeri sok yada saçını düzelt gbi lafları duymamak.. (hep işe yarar, hangi hoca çok sinirli birine bunları derki )
Her seferinde kopya hazırlarım sınavlara ama kopya çekebildiğim sınav sayısı 10 u geçmez..
Beğendiğim bazı kızların önce göstermelik olarak arkadaşımla çıkmasını sağlarim ve iyice kişiliklerini öğrenirimki yatağa atmak daha kolay olsun diye...
Hayatımda eğlenceden başka hiç bir şeye yer yoktur.. Ve bunu bilen çok az insan var..
Benimle çıkan hiç bir kıza ben gelecek vaad etmedim, hepsine sadece yatıcamızı ve ilişkimizin bticeini söylerim ama hepsi bunun bir şaşırtmaca olduğunu ve onu test ettiimi zannedip bana daha çok aşık olur.. En iyi yalan doğruyu söylemektir.. ( Bu arada kızların pek zeki olduğu söylenemez ama doğruyu söylemeden direk yalan söyleyip olayları buna göre kurarlar bu yüzden iyi yalancılardır..)
Yanlış anlaşılmalardan dolayı çirkin bi kızın bana aşık olmasından çok korkarım ve bu yüzden kızlardan biriyle konuşmak için uzunca süre yalnız kalmasını beklerim ve herkes bunu utandığım için yaptığımı zanneder...
Utangaçmış gibi davranırsanız eğer siz kızı deil kız sizi eve davet eder ve bu taktikle 30 a yakın kızla kendi evinde birlikte oldum..
Öncedende bunun gibi foruma yazılar yazdım ve burda yazanları birilerinin okumasından o kadar korkdumki site açdığımı kimse bilmiyor... ( bu yüzden Ziyaretçilerim arasında tanıdık kimse yok)
Bu kadar hepsini okuyan varsa helal olsun yazmam 1 saat aldı heralde.. ______________ İmza ektedir. |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
07.10.2011, 19:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
okudum vala hepsiniz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
07.10.2011, 19:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
emresazak yazmış: İtiraf ediyom hacı bunları i okuyun kimseye demeyin..
Senden başkasını sevmiyom, sevemem dediğim 78 kıza yalan söyledim..
Beni aldatıyormusun diyen her hangi bi sevgilime hayır dediimde en az 6 kişiyle en fazla 9 kişiyle çıkıyor oluyorum..
Bu güne kadar kimseyle yatmadım sadece seni istiyorum deyip yattığım 26 kıza büyük yalan söyledim..
Hocalara karşı sürekli sinirli, agresif ve psikopat gbi görünmemin tek sebebi gömleini içeri sok yada saçını düzelt gbi lafları duymamak.. (hep işe yarar, hangi hoca çok sinirli birine bunları derki )
Her seferinde kopya hazırlarım sınavlara ama kopya çekebildiğim sınav sayısı 10 u geçmez..
Beğendiğim bazı kızların önce göstermelik olarak arkadaşımla çıkmasını sağlarim ve iyice kişiliklerini öğrenirimki yatağa atmak daha kolay olsun diye...
Hayatımda eğlenceden başka hiç bir şeye yer yoktur.. Ve bunu bilen çok az insan var..
Benimle çıkan hiç bir kıza ben gelecek vaad etmedim, hepsine sadece yatıcamızı ve ilişkimizin bticeini söylerim ama hepsi bunun bir şaşırtmaca olduğunu ve onu test ettiimi zannedip bana daha çok aşık olur.. En iyi yalan doğruyu söylemektir.. ( Bu arada kızların pek zeki olduğu söylenemez ama doğruyu söylemeden direk yalan söyleyip olayları buna göre kurarlar bu yüzden iyi yalancılardır..)
Yanlış anlaşılmalardan dolayı çirkin bi kızın bana aşık olmasından çok korkarım ve bu yüzden kızlardan biriyle konuşmak için uzunca süre yalnız kalmasını beklerim ve herkes bunu utandığım için yaptığımı zanneder...
Utangaçmış gibi davranırsanız eğer siz kızı deil kız sizi eve davet eder ve bu taktikle 30 a yakın kızla kendi evinde birlikte oldum..
Öncedende bunun gibi foruma yazılar yazdım ve burda yazanları birilerinin okumasından o kadar korkdumki site açdığımı kimse bilmiyor... ( bu yüzden Ziyaretçilerim arasında tanıdık kimse yok)
Bu kadar hepsini okuyan varsa helal olsun yazmam 1 saat aldı heralde..
Püüüü
Forumda bayanlarda var, ve yalancı kategorisine tüm bayanları alma! ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
sekercesitleri
Acemi Üye
|
07.10.2011, 20:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayatımda bir kere bir kıza aşık oldum onu sevdiğimi sınıfın önüne geçip son ses bağırmıştım. Kız beni reddetmişti ......... Onun en yakın arkadaşıda beni seviyormuş... Ben de onu reddettim ama şunu mğrendim ilkler unutulmuyor |
|
↑
|
|
|
-
sekercesitleri
Acemi Üye
|
07.10.2011, 20:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sekercesitleri"]Hayatımda bir kere bir kıza aşık oldum onu sevdiğimi sınıfın önüne geçip son ses bağırmıştım. Kız beni reddetmişti ......... Onun en yakın arkadaşıda beni seviyormuş... Ben de onu reddettim ama şunu öğrendim ilkler unutulmuyor |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
08.10.2011, 06:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sekercesitleri yazmış: Hayatımda bir kere bir kıza aşık oldum onu sevdiğimi sınıfın önüne geçip son ses bağırmıştım. Kız beni reddetmişti ......... Onun en yakın arkadaşıda beni seviyormuş... Ben de onu reddettim ama şunu mğrendim ilkler unutulmuyor
haklısın ilkler unutulmuyor. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sekercesitleri
Acemi Üye
|
08.10.2011, 06:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evrenseleglence yazmış: sekercesitleri yazmış: Hayatımda bir kere bir kıza aşık oldum onu sevdiğimi sınıfın önüne geçip son ses bağırmıştım. Kız beni reddetmişti ......... Onun en yakın arkadaşıda beni seviyormuş... Ben de onu reddettim ama şunu mğrendim ilkler unutulmuyor
haklısın ilkler unutulmuyor. |
|
↑
|
|
|
-
chdkrks
Acemi Üye
|
08.10.2011, 07:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir Tane Kız Gördüm...Çok Güzeldi Öptüm...=) |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
08.10.2011, 08:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
merhaba arkadaşlar
bir kaç itiraflara baktım kimine güldüm kimine üzüldüm...
Bu başlığı açan ranked'e teşekkürler başlığı tuttu...
Başlığa ilgi gösteren tüm üyelere sesleniyorum durmayın dewam edin....
Ama lütfen küfür ve +18 yazmayınız...______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
botdefteri
Acemi Üye
|
09.10.2011, 22:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
emresazak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.10.2011, 13:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evrenseleglence yazmış: okudum vala hepsiniz helal olsun hacı nediim..
1bsinifiyiz yazmış:
Püüüü
Forumda bayanlarda var, ve yalancı kategorisine tüm bayanları alma! Pardon hacıı.. Bazı Bayanlar diye eklerdim oraya ama mesaj düzenlemeyi bilmiyom ne yazıkki..
Bşi daha ekliyim..
Heyecanlandığımda, korktuumda veya utandığımda belli etmemek için; kendimi alıştırdım, bu gibi durumlarda anında uykum geliyor ve esnemeye başlıyorum bu yüzden çoğu kişi beni duygusuz, odun, aşırı rahat olma gibi nedenlerle suçluyor.. Bu durum ne işimemi yarıyor?? == Kavga ve dövüşlerde tepemde bağırıp dururken 10 kşi, karşılarında hiç bir tepki vermeden esnemem onları çok korkutuyor nedense, yüzlerinden anlaşılıyor.. ve bi kızla yakınlaşınca kızarmak yerine rahat rahat esnedni görmesi ona bunun yeterli olmadığını ve bu gbi durumlara alışık olduğun gibi bir his uyandırıyor ve otomatikmen kızda rahatlıyor.. ben olsam bu durum karşısında tamamen ters bi etki yapardı bende ama dediim gibi BAZI kızlar gerçektende zeki deil demekki.. ______________ İmza ektedir. |
|
↑
|
|
|
-
devgezegen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.10.2011, 13:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Düşündüm düşündüm itiraf edecek tek şeyim olduğunu fark ettim.
Ben onu çok sevmiştim.... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
12.10.2011, 14:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
emresazak yazmış: evrenseleglence yazmış: okudum vala hepsiniz helal olsun hacı nediim..
1bsinifiyiz yazmış:
Püüüü
Forumda bayanlarda var, ve yalancı kategorisine tüm bayanları alma! Pardon hacıı.. Bazı Bayanlar diye eklerdim oraya ama mesaj düzenlemeyi bilmiyom ne yazıkki..
Bşi daha ekliyim..
Heyecanlandığımda, korktuumda veya utandığımda belli etmemek için; kendimi alıştırdım, bu gibi durumlarda anında uykum geliyor ve esnemeye başlıyorum bu yüzden çoğu kişi beni duygusuz, odun, aşırı rahat olma gibi nedenlerle suçluyor.. Bu durum ne işimemi yarıyor?? == Kavga ve dövüşlerde tepemde bağırıp dururken 10 kşi, karşılarında hiç bir tepki vermeden esnemem onları çok korkutuyor nedense, yüzlerinden anlaşılıyor.. ve bi kızla yakınlaşınca kızarmak yerine rahat rahat esnedni görmesi ona bunun yeterli olmadığını ve bu gbi durumlara alışık olduğun gibi bir his uyandırıyor ve otomatikmen kızda rahatlıyor.. ben olsam bu durum karşısında tamamen ters bi etki yapardı bende ama dediim gibi BAZI kızlar gerçektende zeki deil demekki..
Ablaya katılıyorum sana hakkaten püüüüü ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
sheltox
Aktif Üye
|
12.10.2011, 15:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|