Yazar |
Mesaj |
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
09.10.2011, 12:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aktif-dunya yazmış:
evet orasını bende beğendim
Wallahi yazarken çok güldüm bende komik olsun istedim ltfen kimse rollerini beğenmezse alınmasın maksat gönüller hoş olsun kafamız rahat olsun ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
sekercesitleri
Acemi Üye
|
09.10.2011, 12:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: aktif-dunya yazmış:
evet orasını bende beğendim
Wallahi yazarken çok güldüm bende komik olsun istedim ltfen kimse rollerini beğenmezse alınmasın maksat gönüller hoş olsun kafamız rahat olsun
bence alıncak birşey yok çok komik ve güzeldi kötü birşeyde yoktu devamını ne zaman yapcaksın ? |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
09.10.2011, 12:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Konuyu Lütfen Sohbete çevirmeyin yoksa konu kilitlenir ve devamı gelmez....______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
09.10.2011, 13:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baks-bani yazmış: imanfedaisi yazmış: hahahaahahahahahah helal sana sait reis valla süper yapmışsın benimlede iyi dalga geçmişsin heeeee en çok şu aykutun biraz sessiz olurmusunuz rahatsız oluyorum ince espirisine güldüm. He bi tanede hata yakaladım
Herkes tek tek atladı ama aykut-servis ve baks-bani kaldı..
Gececi40:İyide sadece 3 paraşüt var nasıl olacak?
1 paraşüt var yazıcaktın galiba ama yinede süper olmuş , ellerine emeğine sağlık
100/100
Ben Niye Aykutla Aynı Paraşüte Binmeyimki
@Aykut-Servis
3.Bölüme Biraz El Sokacağım Bu Yüzden |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
09.10.2011, 13:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sekercesitleri devamını ne zaman yazacağımı bende bilmiyorum ama yazmayı düşünüyorum en kısa zamanda inş.. ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
fabrikod
Acemi Üye
|
09.10.2011, 13:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konunun ismini değiştirip;
"Sohbet Sadece Burada..>Buyrun İçeriye"
Yapılmalı. ______________ Bizi tanıyan tanır, tanımayan örnek alır |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
09.10.2011, 14:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: 1bsınıflıyız:Herkese afiyet olsun,lop lop et olsun..
Bunu her yemekte söylerim.Nasıl tahmin ettin, şaşırdım doğrusu!Çok güzel olmuş.Emeklerine sağlık.Devamını bekliyoruz. ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
09.10.2011, 14:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: Alıntı: 1bsınıflıyız:Herkese afiyet olsun,lop lop et olsun..
Bunu her yemekte söylerim.Nasıl tahmin ettin, şaşırdım doğrusu!Çok güzel olmuş.Emeklerine sağlık.Devamını bekliyoruz.
Allah söyletti
teşekkür ederim... ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
09.10.2011, 14:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten oklava espirisini hep yaparım.Mesela oğlan beni kızdırdığında "nerde benim oklavam " demeden duramam.Şahsi kanaatim beni iyi yansıtmışsın.Teşekkürler tekrar. ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
09.10.2011, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: Gerçekten oklava espirisini hep yaparım.Mesela oğlan beni kızdırdığında "nerde benim oklavam " demeden duramam.Şahsi kanaatim beni iyi yansıtmışsın.Teşekkürler tekrar.
Öylemi Allah Allah bende şaşırdım doğrusu ama genelde anneler bu tür lafları çok kullanır bende orada bi anneyi yansıtmaya çalıştım(benim annem oklava yerine terlik der ama)
Tekrar teşekkürler.. ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
aktif-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.10.2011, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: Gerçekten oklava espirisini hep yaparım.Mesela oğlan beni kızdırdığında "nerde benim oklavam " demeden duramam.Şahsi kanaatim beni iyi yansıtmışsın.Teşekkürler tekrar. |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
09.10.2011, 15:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: Gerçekten oklava espirisini hep yaparım.Mesela oğlan beni kızdırdığında "nerde benim oklavam " demeden duramam.Şahsi kanaatim beni iyi yansıtmışsın.Teşekkürler tekrar. |
|
↑
|
|
|
-
osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
09.10.2011, 15:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: 1bsinifiyiz yazmış: Gerçekten oklava espirisini hep yaparım.Mesela oğlan beni kızdırdığında "nerde benim oklavam " demeden duramam.Şahsi kanaatim beni iyi yansıtmışsın.Teşekkürler tekrar.
Öylemi Allah Allah bende şaşırdım doğrusu ama genelde anneler bu tür lafları çok kullanır bende orada bi anneyi yansıtmaya çalıştım(benim annem oklava yerine terlik der ama)
Tekrar teşekkürler..
______________ @düzenlenmiştir |
|
↑
|
|
|
-
aktif-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.10.2011, 15:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
osmanlisultanlar yazmış: imanfedaisi yazmış: 1bsinifiyiz yazmış: Gerçekten oklava espirisini hep yaparım.Mesela oğlan beni kızdırdığında "nerde benim oklavam " demeden duramam.Şahsi kanaatim beni iyi yansıtmışsın.Teşekkürler tekrar.
Tekrar teşekkürler..
terlik ve oklava modası gecti
artık arkasından bagırma cagı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
09.10.2011, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aktif-dunya yazmış: osmanlisultanlar yazmış: imanfedaisi yazmış: 1bsinifiyiz yazmış: Gerçekten oklava espirisini hep yaparım.Mesela oğlan beni kızdırdığında "nerde benim oklavam " demeden duramam.Şahsi kanaatim beni iyi yansıtmışsın.Teşekkürler tekrar.
Tekrar teşekkürler..
terlik ve oklava modası gecti
artık arkasından bagırma cagı |
|
↑
|
|
|
|