Yazar |
Mesaj |
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
04.10.2011, 22:19 (UTC) Mesaj konusu: Afrikalı çocuğun şiiri |
|
|
Dogdugumda Siyahtim.
Büyürken Siyahtim.
Günese Çiktigimda Siyahtim.
Korkunca Siyahtim.
Hastayken Siyahtim..
Öldügümde Hala Siyahim...
Ve Sen Beyaz Çocuk...
Dogdugunda Pembesin
Büyürken Beyazsin.
Günese Çiktiginda Kirmizi.
Üsüdügünde Mor.
Korktugunda Sari.
Hastayken Yesil.
Öldügündede Gri'sin.
Sen simdi bana renklimi diyorsun??? ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
aktif-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.10.2011, 14:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel paylaşım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
05.10.2011, 14:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok doğru... ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
dragonfablehilesi
Aktif Üye
|
07.10.2011, 16:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: Çok doğru... |
|
↑
|
|
|
-
devgezegen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.10.2011, 19:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
07.10.2011, 19:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kendi çocuklarımız adına sevinip, onlar adına üzülmeliyiz. ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
07.10.2011, 20:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle güzel paylaşım , yanlız çocuklara bakmaya utanıyorum bir kendi halime bakıp şükür ediyorum birde onların haline bakıp allaha dua ediyorum .______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
dragonfablehilesi
Aktif Üye
|
07.10.2011, 21:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: Öncelikle güzel paylaşım , yanlız çocuklara bakmaya utanıyorum bir kendi halime bakıp şükür ediyorum birde onların haline bakıp allaha dua ediyorum . |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
07.10.2011, 21:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: Öncelikle güzel paylaşım , yanlız çocuklara bakmaya utanıyorum bir kendi halime bakıp şükür ediyorum birde onların haline bakıp allaha dua ediyorum .
Aynen Aykut.Benim oğlum hafta sonları spor salonlarında. hafta içi yediği önünde yemediği ardında.Vicdanım pek rahat değil ama en azından ayda bir defa diyanetin actığı kampanyaya destek olmaya çalışıyorum.Herkes aynı şansla doğmuyor.Rabbim acısın! ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
tevhidforum
Uzman Üye
|
07.10.2011, 21:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TEŞEKKÜR EDERİZ PAYLAŞIM İÇİN... ALLAHIM ONLARIN HALİNİ ANLAYANLARDAN EYLESİN BİZLERİ ALLAH YAR VE Yardemıcısı olsun ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
|
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
07.10.2011, 22:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: aykut-servis yazmış: Öncelikle güzel paylaşım , yanlız çocuklara bakmaya utanıyorum bir kendi halime bakıp şükür ediyorum birde onların haline bakıp allaha dua ediyorum .
Aynen Aykut.Benim oğlum hafta sonları spor salonlarında. hafta içi yediği önünde yemediği ardında.Vicdanım pek rahat değil ama en azından ayda bir defa diyanetin actığı kampanyaya destek olmaya çalışıyorum.Herkes aynı şansla doğmuyor.Rabbim acısın!
Abla çok üzülüyorum ya böyle şeylerle dalga geçen günahkarlarda var .______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
08.10.2011, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkes bu konuda elinden geleni yapmalı.İnsanlar ramazan ayında vicdan tatmini yapıp zavallıları unuttular. ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
|