Yazar |
Mesaj |
-
crysis2gundem
Acemi Üye
|
04.10.2011, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: ua1905ua Bu modaratörden şikayetçiyim ! |
|
|
ua1905ua Bu modaratör arkadaşım açtığım konuyu sebeb belirtmeden yada şu bölümde açmalısın falan demeden kilit attı !
Böylelerini göreve getirmeniz hiç iyi değil!
Konu yanlış yerdeyse k.bakmayın ama gerçekten iyi yapmıyor görevini! |
|
↑
|
|
|
-
timarhaneedebiyati
Aktif Üye
|
04.10.2011, 22:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kayıt tarihin: 02.10.2011
Sanki aylardır buradaymışsın da moderatörü gözlemlemişsin de falan da filan da.. Tek kilitten, nasıl oldu da anladın görevini iyi yapmadığını?
2012'de dünyanın sonu gelecek mi? ______________ Kelimelerin Delirdiği Mekan: Tımarhane Edebiyatı |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
05.10.2011, 10:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba.
Kendiniz söylïyorsunuz
Alıntı: açtığım konuyu sebeb belirtmeden yada şu bölümde açmalısın falan demeden kilit attı
Sebebini bildiginiz bir konu
Baslikta konunun yeri burasi olmadigi aciklanmisti.
En azindan sebebini bildiginiz bir konuya benim aciklama yapmam gereekmez.
Cünkü sebebini zaten biliyorsunuz.
Forumun belirli kurallari bulunmaktadir.
Bu kurallara göre basliklar acilir. Sabit basliklar konu acilmadan gözden gecirilir. Acmak istediginiz baslik alt foruma uygunsa baslik acilir.
Uygun degilse baslik kilitlenir.
SIz yinede sikayetinizi support-tr( at )webme.com adresine bildiriniz.
Bakarsin sebebini bildigin bir konuyu kilitledim diye yetkimi alirlar ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
timarhaneedebiyati
Aktif Üye
|
05.10.2011, 11:23 (UTC) Mesaj konusu: Vay vay |
|
|
Çok kötü birisin sen Ua1905ua. Yetkini sonsuza dek olmasa da kısa bir süreliğine almalılar. Bunun için supporta farklı rumuzlarla bir ton mail atacağım. Bence sen kendini dört saatliğine banlamalısın. ______________ Kelimelerin Delirdiği Mekan: Tımarhane Edebiyatı |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
05.10.2011, 11:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua forumdan 4 saat banlandiniz.
Sebebi Görevinizi dogru sekilde yerine getirmek. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
timarhaneedebiyati
Aktif Üye
|
05.10.2011, 11:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış: ua1905ua forumdan 4 saat banlandiniz.
Sebebi Görevinizi dogru sekilde yerine getirmek.
Bu kararın yeryüzü forumlarındaki modlar arasında 2011 Mod. Fair Play ödülünü almanı sağlayabilir. ______________ Kelimelerin Delirdiği Mekan: Tımarhane Edebiyatı |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
05.10.2011, 14:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende ban istiyorum ama... ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
07.10.2011, 17:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baks-bani yazmış: Bende ban istiyorum ama...
Ahkihkohku ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
sekercesitleri
Acemi Üye
|
07.10.2011, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
08.10.2011, 17:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel espiriler bunlar.
Bozmak istemezdim fakat artık başlık kilit.
Guzel espirilerinizden dolayı teşekkürler. Hayırlı akşamlar. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 08.10.2011 17:10:44 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
istanbulhatti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.11.2011, 23:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu espirilere gerçekten cok güldüm
kilidi açtığım için özür onurcum |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
02.11.2011, 06:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istanbulhatti yazmış: bu espirilere gerçekten cok güldüm
kilidi açtığım için özür onurcum
Ônemli degil aslinda basligi tekrar acsakmi ne yapsak
Bedava-Sitem alt forumuna acildiginda göre,
Bedava-Sitemin en büyük sorunu bu baslik ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 02.11.2011 06:47:48 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
|