Yazar |
Mesaj |
-
tevhidforum
Uzman Üye
|
02.10.2011, 16:48 (UTC) Mesaj konusu: Gezdiğiniz Yerlerden Hangisi Daha Güzel ? |
|
|
DOSTLARIM SİZCE GEZDİĞİNİZ ŞEHİRLERDEN VEYA ÜLKELERDEN HANGİSİ DAHA GÜZEL...
BENCE EN GÜZEL YER TRABZON-UZUN GÖL MUHTEŞEM BİR YER...
TRABZONLU DEĞİLİM ONU SÖYLEYEYİM ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
|
|
↑
|
|
|
-
balikesirerdek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.10.2011, 16:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Didim. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
02.10.2011, 17:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Balıkesir , Çaykara , Bulgaristan ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
02.10.2011, 18:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konya ve ŞanlıUrfa en değerli şehirlerimzden ikisinide çok beğendm ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
02.10.2011, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: Konya ve ŞanlıUrfa en değerli şehirlerimzden ikisinide çok beğendm
Pardon gül kokulu Ispartayı unutmuşum ve barla ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
tevhidforum
Uzman Üye
|
02.10.2011, 18:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
SİZLDER BAYA GÜZEL YERLERİ GEZMİŞSİNİZ EN ORJİNAL BULGARİSTAN OLMUŞ ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
|
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
02.10.2011, 19:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tevhidforum yazmış: SİZLDER BAYA GÜZEL YERLERİ GEZMİŞSİNİZ EN ORJİNAL BULGARİSTAN OLMUŞ
Evet Bu Arada Yazmayı Unutmuşum Rusyayada Gittim .______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
tevhidforum
Uzman Üye
|
02.10.2011, 19:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: tevhidforum yazmış: SİZLDER BAYA GÜZEL YERLERİ GEZMİŞSİNİZ EN ORJİNAL BULGARİSTAN OLMUŞ
Evet Bu Arada Yazmayı Unutmuşum Rusyayada Gittim .
MAŞALLAH ABİ SEN NE İŞLE UĞRAŞIYORSUN MŞALLAH BİZ BİR TRABZON DEDİK :d GÜZEL YER SEN DÜNYAYI YAZDIN ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
|
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
02.10.2011, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tevhidforum yazmış: aykut-servis yazmış: tevhidforum yazmış: SİZLDER BAYA GÜZEL YERLERİ GEZMİŞSİNİZ EN ORJİNAL BULGARİSTAN OLMUŞ
MAŞALLAH ABİ SEN NE İŞLE UĞRAŞIYORSUN MŞALLAH BİZ BİR TRABZON DEDİK :d GÜZEL YER SEN DÜNYAYI YAZDIN
Ben Okuyorum Dünyayı Gezmedim Daha Bir Sürü Ülke Var Ben Sadece 3 Tanesine Gittim Türkiye , Bulgaristan , Rusya Allah Kısmet Ederse Dahada Gezeceğim İhşallah .______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
02.10.2011, 20:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: tevhidforum yazmış: aykut-servis yazmış: tevhidforum yazmış: SİZLDER BAYA GÜZEL YERLERİ GEZMİŞSİNİZ EN ORJİNAL BULGARİSTAN OLMUŞ
MAŞALLAH ABİ SEN NE İŞLE UĞRAŞIYORSUN MŞALLAH BİZ BİR TRABZON DEDİK :d GÜZEL YER SEN DÜNYAYI YAZDIN
Ben Okuyorum Dünyayı Gezmedim Daha Bir Sürü Ülke Var Ben Sadece 3 Tanesine Gittim Türkiye , Bulgaristan , Rusya Allah Kısmet Ederse Dahada Gezeceğim İhşallah . |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
02.10.2011, 20:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet abi türkiyede yaşıyorum sadece gezdiğim yerler bu kadar .______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
tevhidforum
Uzman Üye
|
03.10.2011, 20:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya benimde bir hayalim dünya turu yapmak umarım hedefim olur ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
|
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
03.10.2011, 20:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tevhidforum yazmış: ya benimde bir hayalim dünya turu yapmak umarım hedefim olur İhşallah allahın izniyle sizde gezersiniz .______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
04.10.2011, 16:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konya ,Antalya ,İstanbul ve tabiki biricik memleketim Ankara ______________ @düzenlenmiştir |
|
↑
|
|
|
-
tevhidforum
Uzman Üye
|
12.10.2011, 20:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
osmanlisultanlar yazmış: Konya ,Antalya ,İstanbul ve tabiki biricik memleketim Ankara
MAŞALLAH... BİR İSTANBULU BİLİYORUM DİĞERLERİNE İNŞALLAH GİDERİM
YOK MU DAHA GÜZEL YER GEZDİM DİYEN ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
|
|
↑
|
|
|
|