Yazar |
Mesaj |
-
tevhidforum
Uzman Üye
|
02.10.2011, 17:31 (UTC) Mesaj konusu: Dedektif Memoli Hakkında... |
|
|
dostlar tv de çıkan dedektif memoli dizini izlediniz mi... ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
|
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
02.10.2011, 18:05 (UTC) Mesaj konusu: Re: Dedektif Memoli Hakkında... |
|
|
tevhidforum yazmış: dostlar tv de çıkan dedektif memoli dizini izlediniz mi... |
|
↑
|
|
|
-
tevhidforum
Uzman Üye
|
02.10.2011, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: Re: Dedektif Memoli Hakkında... |
|
|
energy26 yazmış: tevhidforum yazmış: dostlar tv de çıkan dedektif memoli dizini izlediniz mi...
ya o dizi özenti biara yılan hikayesi vardı kanal d de her seyı bu kadarmı benzer
ya özentilik değil senarist aynı ya izlesemmi izlemesem mi.. çakmalıkta yapılan son nokta ama hade hayırlısı ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
|
|
↑
|
|
|
-
xn--komediov-swb
Aktif Üye
|
25.10.2011, 22:01 (UTC) Mesaj konusu: Re: Dedektif Memoli Hakkında... |
|
|
energy26 yazmış: tevhidforum yazmış: dostlar tv de çıkan dedektif memoli dizini izlediniz mi...
ya o dizi özenti biara yılan hikayesi vardı kanal d de her seyı bu kadarmı benzer özenti değil dizinin devamı |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
29.10.2011, 23:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yok ya o dizi tutmaz bence ama sen bilirsin kardeşim izlemek istiyorsan izle güzel bir dizi olduğunu düşünüyorsan senin zevkin sonuçta . |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
30.10.2011, 14:06 (UTC) Mesaj konusu: Re: Dedektif Memoli Hakkında... |
|
|
xn--komediov-swb yazmış: energy26 yazmış: tevhidforum yazmış: dostlar tv de çıkan dedektif memoli dizini izlediniz mi...
ya o dizi özenti biara yılan hikayesi vardı kanal d de her seyı bu kadarmı benzer özenti değil dizinin devamı
yaf bırakın allah aşkına devamı olsa ne yazar iğrenç bi dizi eski yılan hikayesi daha güzeldi ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
30.10.2011, 14:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aynen özentiliktende öte bişey adam kendini bişey zannediyo diziyi izlemedim ama tanıtım reklamını izledim.Adam artist yav |
|
↑
|
|
|
-
tevhidforum
Uzman Üye
|
30.10.2011, 14:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
HİÇ ESKİSİNİN YERİNİ TUTMAZ TABİ Kİ...
PEKİ ARANIZDA İZLEYEN VAR MI ŞU AN ??? ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
|
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
30.10.2011, 14:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tevhidforum yazmış: HİÇ ESKİSİNİN YERİNİ TUTMAZ TABİ Kİ...
PEKİ ARANIZDA İZLEYEN VAR MI ŞU AN ???
biraz izlemiştim o yüzden yorumlarım bu şekil ben beğenmedim açıkçası eskisi daha güzeldi______________
|
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
30.10.2011, 14:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tevhidforum yazmış: HİÇ ESKİSİNİN YERİNİ TUTMAZ TABİ Kİ...
PEKİ ARANIZDA İZLEYEN VAR MI ŞU AN ???
Biraz izledim . |
|
↑
|
|
|
-
mrtiqi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.11.2011, 16:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sanırım orada Mehmet Ali Alabora, Meltem Cumbul, Ayten Gökçer ve Çetin Tekindor yok. O yüzden fazla tutmaz diye düşünüyorum. |
|
↑
|
|
|
-
tevhidforum
Uzman Üye
|
05.11.2011, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mrtiqi yazmış: Sanırım orada Mehmet Ali Alabora, Meltem Cumbul, Ayten Gökçer ve Çetin Tekindor yok. O yüzden fazla tutmaz diye düşünüyorum.
haklısın ama .. hâla yayından kalkmadı ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
|
|
↑
|
|
|
-
imagerial
Uzman Üye
|
06.11.2011, 17:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|