Yazar |
Mesaj |
-
onlinebagimlilari
Acemi Üye
|
02.10.2011, 13:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamam yap ben baskasına kodlattırırım .d |
|
↑
|
|
|
-
grafikergunlugu
Acemi Üye
|
02.10.2011, 13:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok canlı bişey yapıyorum bekle |
|
↑
|
|
|
-
grafikergunlugu
Acemi Üye
|
02.10.2011, 13:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Buyur kardeş turuncu'dan yaptım mavi cıvık duruyordu |
|
↑
|
|
|
-
pinoki
Uzman Üye
|
02.10.2011, 13:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@grafiker-uzmani
@mt2-hilecisi
tasarımlarınız kodlandı ve özel mesaj ile yollandı bir teşekür yeter |
|
↑
|
|
|
-
m2-hilecisi
Acemi Üye
|
02.10.2011, 14:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@grafikergunlugu arkadaşımın yaptığı tasarım belirttiklerime uygun değil ve bazı hatalar var lütfen aşağıda belirttiklerime uygun bir tasarım yapınız...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Çift menü olsun.. Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...Güzel bir duyuru alanı olsun...Başlık Resmi Sol Tarafta Olsun ve Sağındada 468x60 reklam alanı Bulunsun....
ŞİMDİDEN EMEK VERECEK ARKADAŞDAN ALLAH RAZI OLSUN.. |
|
↑
|
|
|
-
onlinebagimlilari
Acemi Üye
|
02.10.2011, 14:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mesaj olarak gonder grafikergunlugu guzel olmus ayrıca kodlayacak biride varmı |
|
↑
|
|
|
-
grafikergunlugu
Acemi Üye
|
02.10.2011, 14:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@onlinebagimlilari Pinoki arkadaşımız kodlama da birazdaha usta ona dersen kodlar
@m2-hilecisi Çift menü üst menü copyright duyuru reklam alanını bana demedin onun için ben öyle bir şey çizdim kusura bakma. |
|
↑
|
|
|
-
m2-hilecisi
Acemi Üye
|
02.10.2011, 14:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@grafikergunlugu ,nasıl grafikersin çift menü deyince sağ sol olarak iki menü dedim ve ayrıcada bir üst menü olsun dedim.önce oku öyle kodla böyle okumadan yapacaksan hiç yapma dostum...
@grafikdizayn dostum buralardaysan sen cizersen sevinirim...senin kardeşime çizmişin bir tasarım çok hoşuma gitti lütfen bekliyorum....
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Çift menü olsun.. Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...Güzel bir duyuru alanı olsun...Başlık Resmi Sol Tarafta Olsun ve Sağındada 468x60 reklam alanı Bulunsun....
ŞİMDİDEN EMEK VERECEK ARKADAŞDAN ALLAH RAZI OLSUN.. |
|
↑
|
|
|
-
grafikergunlugu
Acemi Üye
|
02.10.2011, 14:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@m2-hilecisi o çift menü yazısını görmemişim ben kusura bakma. |
|
↑
|
|
|
-
m2-hilecisi
Acemi Üye
|
02.10.2011, 14:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@grafikergunlugu arkadaşım güzel tasarımlar yapıyorsun ama adamların yazdıkları yazıları iyice okuyarak yaparsan daha çok sevilirsin...
|
|
↑
|
|
|
-
grafiker-uzmani
Acemi Üye
|
02.10.2011, 15:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pinoki yazmış: @grafiker-uzmani
@mt2-hilecisi
tasarımlarınız kodlandı ve özel mesaj ile yollandı bir teşekür yeter
Tasarımda Hatalar var siteme girince ne demek olduğunu anlarsınız lütfen hataları düzeltin . |
|
↑
|
|
|
-
mt2pvpler2012
Acemi Üye
|
02.10.2011, 16:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın Rengi:Mavi Turuncu
Sitemin Konusu:Online Oyun Tanıtımları
Başlık Resminde Neler Olsun?:Yan yana geçen online oyunlar olabilir
Kısaca Tasarımda İstediklerim:Arka Planda oyun yazıları olabilir Yan Menüde:Anasayfa İletişim Sınıfta Günün Futbolcusu Sınıftaki arkadaşlarımızın isimleri
YAPACAK BiRiSİ YOKMU CİZİP KODLAYABİLECEK GRAFİKDİZAYN Mert arkadaşım çizip kodlarsa o çok iyi yapıyor şimdiden teşekkürler
|
|
↑
|
|
|
-
serseriserbeststili2
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
pinoki
Uzman Üye
|
02.10.2011, 21:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
serseriserbeststili2 yazmış: http://chocotemplates.com/wp-content/uploads/2010/12/impact-big.jpg
Şu Tasarımı Bana Kodlıyabilirmisiniz Lütfen Çok Acil =(
kardesım o tasarımı kımse kodlayamaz ayrıca o tasarım sana ait değil eğer css ve bedava dağıtılan bir tasarım ise bana yolla ben sana onu bs uyarlarım |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
02.10.2011, 21:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mt2pvpler2012 yazmış: Tasarımın Rengi:Mavi Turuncu
Sitemin Konusu:Online Oyun Tanıtımları
Başlık Resminde Neler Olsun?:Yan yana geçen online oyunlar olabilir
Kısaca Tasarımda İstediklerim:Arka Planda oyun yazıları olabilir Yan Menüde:Anasayfa İletişim Sınıfta Günün Futbolcusu Sınıftaki arkadaşlarımızın isimleri
YAPACAK BiRiSİ YOKMU CİZİP KODLAYABİLECEK GRAFİKDİZAYN Mert arkadaşım çizip kodlarsa o çok iyi yapıyor şimdiden teşekkürler
mert okulundan dolayı fazla giremiyor bsye sanırım.. ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
|