Yazar |
Mesaj |
-

soadturkey
Uzman Üye
|
25.06.2008, 19:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben fan sitesinde iddaalıyım,buyrun yorumlayın
www.soadturkey.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

zapmap2
Aktif Üye
|
25.06.2008, 19:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

harikaegitimprojeleri
Aktif Üye
|
26.06.2008, 13:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

karayizbiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2008, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
harikaegitimprojeleri yazmış:
altına birde bunu ekleyelim  bir selam ile tebessüm
GİF DÜNYAMIZA BUYRUN
http://karayizbiz.tr.gg/Gif-Dunyasi.htm______________ Forum imza boyutu 460x60 olmalıdır. |
|
↑
|
|
 |
-

haber-can
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
 |
-

hayaller-de
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2008, 18:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haber-can yazmış: siteleriniz çok güzel bende siteme beklerim explorerde hata verebilir firefoxdan bakarsanız daha şık şekilde gözükecektir
www.haber-can.tr.gg
arkadasım siten gercekten cok cok basarılı tebrikler ziyaretci sayının az olmasına sasırdım acıkcası google kayıt yapmadınmı?
www.haber-can.tr.gg tavsiyedir harika bir site  ______________ Donot break the heart that loves you |
|
↑
|
|
 |
-

haber-can
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2008, 18:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayaller-de yazmış: haber-can yazmış: siteleriniz çok güzel bende siteme beklerim explorerde hata verebilir firefoxdan bakarsanız daha şık şekilde gözükecektir
www.haber-can.tr.gg
arkadasım siten gercekten cok cok basarılı tebrikler ziyaretci sayının az olmasına sasırdım acıkcası google kayıt yapmadınmı?
www.haber-can.tr.gg tavsiyedir harika bir site
3 günlük site şuanda içeriklerini yapıyorum yakın sürede google ye eklicem teşekkür ederim beyenmenize sevindim  ______________
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?p=255362#255362
Pagerank 4 |
|
↑
|
|
 |
-

afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
26.06.2008, 18:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: afillim güldürdün beni gece gece Laughing Laughing Laughing
sevgili arkadasım her zaman dedigim gibi senin kocaman o kadar büyük ve güzel yüregin varki iyi varsın afillim..bu arada cok gecmis olsun kendine iyi bak arkadasım yarın görüsürüz
sen hep gül sana gülmek yakışıyor... 
En son afilliyanlizlik tarafından 26.06.2008 18:37:54 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

hayaller-de
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2008, 18:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haber-can yazmış: hayaller-de yazmış: haber-can yazmış: siteleriniz çok güzel bende siteme beklerim explorerde hata verebilir firefoxdan bakarsanız daha şık şekilde gözükecektir
www.haber-can.tr.gg
www.haber-can.tr.gg tavsiyedir harika bir site
3 günlük site şuanda içeriklerini yapıyorum yakın sürede google ye eklicem teşekkür ederim beyenmenize sevindim
3 günlük bir siteye göre cok cok iyi sanırım ilk siteniz degil öyle degil mi?
afilliyanlizlik yazmış: Alıntı: afillim güldürdün beni gece gece Laughing Laughing Laughing
sevgili arkadasım her zaman dedigim gibi senin kocaman o kadar büyük ve güzel yüregin varki iyi varsın afillim..bu arada cok gecmis olsun kendine iyi bak arkadasım yarın görüsürüz
sen hep gül sana gülmek yakışıyor...
gülmek herkes yakısır afillim tesekkür ederim sagol arkadasım ..hep beraber gülelim insllh
www.afilliyanlizlik.tr.gg______________ Donot break the heart that loves you
En son hayaller-de tarafından 26.06.2008 18:50:37 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

linklistesi
Acemi Üye
|
26.06.2008, 18:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

futbolgezegeni
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2008, 19:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
26.06.2008, 20:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
futbolgezegeni yazmış: www.futbolgezegeni.tr.gg [/quote] linklistesi yazmış: http://linklistesi.tr.gg Alıntı:
böğle düz adres yazmak yerine bi yorum yapmayı deneseniz daha hoş olmazmıydı ? |
|
↑
|
|
 |
-

hayaller-de
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
 |
-

mehtapkilic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2008, 21:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yeni günün ilk saatlerinden kocaman sevgiler size:)
http://hayaller-de.tr.gg/
Gün size beklentilerinizi getirsin! |
|
↑
|
|
 |
-

karayizbiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|