Yazar |
Mesaj |
-
tevhidforum
Uzman Üye
|
28.09.2011, 22:20 (UTC) Mesaj konusu: Sitenize ziyaretçi gerçekten geliyor mu ? |
|
|
Bazı sitelerde sörf yaparak yani kredi kazanarak sitenize ziayertçi yolluyor bu tip siteleri bilen arkadaşlara soruyorum onladan gelen ziyaretçiler ne kadar sağlıklı ne kadar siteni tanıyorlar teşekkür ederim.. O SİTELERİN ADRESİNİ VEREMİYORUM MALESEF ! YASAK ! ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
|
|
↑
|
|
|
-
sackerfriend
Acemi Üye
|
28.09.2011, 22:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ne ziyaretçisi sitemde incin top oynamayı bırak incin inşaat sektörü futbol sahası inşa etti fubol oyunuyo ______________ forum imzamı elleyip artizlik yapmayın |
|
↑
|
|
|
-
tevhidforum
Uzman Üye
|
28.09.2011, 22:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
YANİ GELİYOR MU GELMİYOR MU BEN TAM ANLAMADIM DOSTUM CÜMLE DE ÇELİŞKİ YOK MU ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
|
|
↑
|
|
|
-
lider51
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.09.2011, 11:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim sorunu bu sayfada değil genel problemler yada sıkca sorulan sorular bölümüne açman daha dogru olacaktı.
Hem o sistem sadece 15-dkdada bir sitede duruyor ziyaretci.Bi işe yaradıgını duymadım ben.
ki Zaten bedava-sitem forumundada bunu kullanmak yasak diye biliyorum. |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
30.09.2011, 11:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lider51 yazmış: kardeşim sorunu bu sayfada değil genel problemler yada sıkca sorulan sorular bölümüne açman daha dogru olacaktı.
Hem o sistem sadece 15-dkdada bir sitede duruyor ziyaretci.Bi işe yaradıgını duymadım ben.
ki Zaten bedava-sitem forumundada bunu kullanmak yasak diye biliyorum. Sıkca sorulan sorulara başlık açılmaz. Genel probleme açılması yeterlidir. Sorunuza gelirsek , bu kredi olayı var evet doğru güzel. Ama sahte hit olduğu için google sevmiyor böyle şeyleri. Sadece kendinizi kandırmış oluyorsunuz , üstüne bide googledan banlanıyorsunuz... Organik hit programı vardır. O daha mantıklı. Hemde banlanmıyorsun internetten aratırsan bulursun. Hitbedava diye yazarsan cıkar. Siteni ekliyip göndereceğin kredi miktarını yazıyorsun , ve siten karşı taraflarda yayınlanmış oluyor. Hemde googledan tıklanıyor. Googledan tıklanıncada doğal olarak googleda yükseliyorsunuz ve banlanmada yok. Güzel sistem. Tavsiye ederim. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
tevhidforum
Uzman Üye
|
30.09.2011, 15:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
YA DOSTUM BU İŞ PARAYLA .. HİTBEDAVA DİYOR SİTE .. NEYSE BEN BU HALİMDEN MEMNUNUM GALİBA... ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
|
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
30.09.2011, 19:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tevhidforum yazmış: YA DOSTUM BU İŞ PARAYLA .. HİTBEDAVA DİYOR SİTE .. NEYSE BEN BU HALİMDEN MEMNUNUM GALİBA... Parayla değil. Kendin bilirsin. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
tevhidforum
Uzman Üye
|
01.10.2011, 10:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: tevhidforum yazmış: YA DOSTUM BU İŞ PARAYLA .. HİTBEDAVA DİYOR SİTE .. NEYSE BEN BU HALİMDEN MEMNUNUM GALİBA... Parayla değil. Kendin bilirsin.
YA O SİTEYE GİRDİM HİTBEDAVA YAZIM İLK SİTEYE GİRDİM İCELEDİM BİR PROGRAM İNDİRİP KURMAM LAZIMMIŞ VE AŞAĞIDA ŞUNA ŞU KADAR PARA FALAN DİYOR BANA Bİ YARDIM EDER MİSİN ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
|
|
↑
|
|
|
|