Yazar |
Mesaj |
-
buoyunlarkral
Acemi Üye
|
23.09.2011, 14:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım Süper 10/10 ______________ |
|
↑
|
|
|
-
murathoca54
Aktif Üye
|
23.09.2011, 20:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok güzel bir tasarım bulmuşsun öğretmenim.Siten de çok güzel olmuş..Hayırlı olsun... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
24.09.2011, 20:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hepinize çok teşekkür ederim.Konu güncel. ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
sinifogretmenimiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.09.2011, 05:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım çok güzel olmuş. |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
26.09.2011, 08:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Lütfen gözünüze çarpan eksik ve hataları belirtin.Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
26.09.2011, 09:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: Lütfen gözünüze çarpan eksik ve hataları belirtin.Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Abla Yukarı Çık Kodunu Kaldırsan Daha İyi Olur Bence .______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
texasdesign
Aktif Üye
|
26.09.2011, 20:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarım iyi 10/8 veriyorum ama içerik daha bir güzel , menü ve butonlar gayet hoş yalnız ben header'da bazı eksiklikler gördüm onlarıda değiştirdiğiniz sürece harika olmuş , başarılar |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
27.09.2011, 08:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler,konu güncel! ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
27.09.2011, 09:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
öncelikle anasayfadaki yorumlarını kaldırmanızı öneririm ve layer 7 günlüğüne devre dışı çıkarmanızı tavsiye ederim. bir iki ufak ayrıntının dışında siteniz gayet güzel başarılar ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
28.09.2011, 21:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Önerilerinize devam edebilirsiniz.Ayrıca başkanlık seçimi sayfamızı ziyaret etmenizi öneririm.Oğlum açık ara Başkan ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
28.09.2011, 22:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni sitemle yeni yorum yapayım bari:)
Allah başarınızı daim etsin bu arada keremide tebrik ediyorum... ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
28.09.2011, 22:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: Yeni sitemle yeni yorum yapayım bari:)
Allah başarınızı daim etsin bu arada keremide tebrik ediyorum...
Teşekkürler,sitenize uğradım.Sizede başarılar. ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
01.10.2011, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güncel ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
|