Yazar |
Mesaj |
-
alimengu
Aktif Üye
|
07.09.2011, 09:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: htmlkod yazmış: aykut-servis yazmış: @htmlkod
Bir Şey Değil .. Yanlız İçeriğinizi Silmişsiniz Şimdi Fark Ettim Diğer Tasarımınız Daha Hoş İdi Bence Ama Renkler Ve Zevkler Tartışılmaz Sonuçta , İyi Forumlar ..!
Yok hayır. Silmedim içerik alt sayfalarda gizli
Hmm , Peki Neden Gizlediniz ?
Cevaplayayim İçerik kalabalik olduğu için sol menu uzar gider,Bunu engellemek için alt baslik özelliğini kullanmiş uygun başliğa tıklayınca alt konular açılıyor. Yaklaşım 2-3 yıldır siteyi kullandiğim için biliyorum |
|
↑
|
|
|
-
htmlkod
Aktif Üye
|
07.09.2011, 12:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alimengu yazmış: aykut-servis yazmış: htmlkod yazmış: aykut-servis yazmış: @htmlkod
Bir Şey Değil .. Yanlız İçeriğinizi Silmişsiniz Şimdi Fark Ettim Diğer Tasarımınız Daha Hoş İdi Bence Ama Renkler Ve Zevkler Tartışılmaz Sonuçta , İyi Forumlar ..!
Yok hayır. Silmedim içerik alt sayfalarda gizli
Hmm , Peki Neden Gizlediniz ?
Cevaplayayim İçerik kalabalik olduğu için sol menu uzar gider,Bunu engellemek için alt baslik özelliğini kullanmiş uygun başliğa tıklayınca alt konular açılıyor. Yaklaşım 2-3 yıldır siteyi kullandiğim için biliyorum |
|
↑
|
|
|
-
htmlkod
Aktif Üye
|
07.09.2011, 12:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
blog-cenneti yazmış: Sitenizde az yararlanmadım bir zamanlar günlük giriyordum başarılar,çok güzel bir site... |
|
↑
|
|
|
-
htmlkod
Aktif Üye
|
07.09.2011, 18:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
07.09.2011, 19:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
07.09.2011, 20:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok büyük emeğiniz var. Emeğinizin karşılığını da alıyorsunuz. Google'da ilk sıralarda çıkmanız, başardığınızı gösterir. Siteniz gayet başarılı. Tebrik ediyorum sizi. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
htmlkod
Aktif Üye
|
09.09.2011, 06:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Çok büyük emeğiniz var. Emeğinizin karşılığını da alıyorsunuz. Google'da ilk sıralarda çıkmanız, başardığınızı gösterir. Siteniz gayet başarılı. Tebrik ediyorum sizi. |
|
↑
|
|
|
-
yeni-html-kodlar
Acemi Üye
|
09.09.2011, 06:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben bedava-sitem de eskiyim ama kodcu olarak daha yeniyim. Siten .çok başarılı tebrikler. Bu arada ana sayfada açılan bantın kodunu söyler misin ? Forumlarda index de olur o banttan |
|
↑
|
|
|
-
htmlkod
Aktif Üye
|
09.09.2011, 13:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yeni-html-kodlar yazmış: Ben bedava-sitem de eskiyim ama kodcu olarak daha yeniyim. Siten .çok başarılı tebrikler. Bu arada ana sayfada açılan bantın kodunu söyler misin ? Forumlarda index de olur o banttan |
|
↑
|
|
|
-
htmlkod
Aktif Üye
|
09.09.2011, 15:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
gulecoyun
Acemi Üye
|
11.09.2011, 15:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10/9 içerik artırmaya devam |
|
↑
|
|
|
-
aykut-kocaman
Acemi Üye
|
12.09.2011, 15:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ne zamandır bedava-sitemdesiniz çok yardımınız dokundu halada dokunuyor. neden iceblue tasarım ? bunu merak ediyorum. |
|
↑
|
|
|
-
htmlkod
Aktif Üye
|
26.09.2011, 16:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-kocaman yazmış: ne zamandır bedava-sitemdesiniz çok yardımınız dokundu halada dokunuyor. neden iceblue tasarım ? bunu merak ediyorum.
Alıntı: @Gulecoyun Teşekkürler
@aykut-kocaman
İceblue tasarımı seçmemin nedeni ,
Pratik , kolay kullanışlı olması.
Yorumunuz için teşekkürler
______________ Oyun Makinası Kodu İçin TIKLA!!! Bedava-Sitem Şablonları İçin TIKLA!!! |
|
↑
|
|
|
-
tarih-forumlari
Acemi Üye
|
26.09.2011, 16:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10/10 çok yararlı bir site. |
|
↑
|
|
|
-
hortumcux
Aktif Üye
|
26.09.2011, 17:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım ve İçerik Gerçekten mükemmel site isminiz ve googleda en başlarda çıkmanız gerçekten çok iyi
Başarılarınıza başarılar katmanız dileğiyle |
|
↑
|
|
|
|