Yazar |
Mesaj |
-
eksik-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.09.2011, 13:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: eksik-forum yazmış: aykut-servis yazmış: Ama Derse Boyut Söylerse Benzer Bir Renkte Modumuzun O Resimini Editlemeden Yapabilirim .. editlieyin demiyorum ona benzer olsun örnek gösterdim Boyut Ve Renkler Nasıl Olacak Söyleyin .. 165x33 renk kırmızı sağ tarafta gs logosu |
|
↑
|
|
|
-
eksik-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.09.2011, 13:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: eksik-forum yazmış: aykut-servis yazmış: Ama Derse Boyut Söylerse Benzer Bir Renkte Modumuzun O Resimini Editlemeden Yapabilirim .. editlieyin demiyorum ona benzer olsun örnek gösterdim Boyut Ve Renkler Nasıl Olacak Söyleyin .. 165x33 renk kırmızı sağ tarafta gs logosu yani bu ;
|
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
21.09.2011, 13:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Araba Kullanmayi Bilmeden, Kamyon Sürmeye Çalisanlarin Mesajlarina Cevap Vermiyorum..
|
21.09.2011, 14:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oo Buda Güzel OLMUŞ ______________ |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
21.09.2011, 16:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eksik-forum yazmış: aykut-servis yazmış: eksik-forum yazmış: aykut-servis yazmış: Ama Derse Boyut Söylerse Benzer Bir Renkte Modumuzun O Resimini Editlemeden Yapabilirim .. editlieyin demiyorum ona benzer olsun örnek gösterdim Boyut Ve Renkler Nasıl Olacak Söyleyin .. 165x33 renk kırmızı sağ tarafta gs logosu |
|
↑
|
|
|
-
eksik-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.09.2011, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: eksik-forum yazmış: aykut-servis yazmış: eksik-forum yazmış: aykut-servis yazmış: Ama Derse Boyut Söylerse Benzer Bir Renkte Modumuzun O Resimini Editlemeden Yapabilirim .. editlieyin demiyorum ona benzer olsun örnek gösterdim Boyut Ve Renkler Nasıl Olacak Söyleyin .. 165x33 renk kırmızı sağ tarafta gs logosu saolasın |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
21.09.2011, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir Şey Değil , Vaktim Olduğunca Yardım Etmeye Çalışıyorum .. |
|
↑
|
|
|
-
devrimcity
Uzman Üye
|
22.09.2011, 14:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
devrimcity yazmış: Bana 990x104 px boyutlarında Bir başlık resmi yapabilirmisiniz
Renkleri gri,mavi olabilir...
İcon olabilir.
Yanlız acele lazım
Photoshop bozuldu. |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
22.09.2011, 18:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
devrimcity yazmış: devrimcity yazmış: Bana 990x104 px boyutlarında Bir başlık resmi yapabilirmisiniz
İcon olabilir.
Yanlız acele lazım
Photoshop bozuldu. buyur kardeşim umarım beğenirsin. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
22.09.2011, 19:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
devrimcity yazmış: Bana 990x104 px boyutlarında Bir başlık resmi yapabilirmisiniz
İcon olabilir.
Yanlız acele lazım
Photoshop bozuldu.
Buyrun Bir Tanede Ben Yaptım Vakit Olmadığı İçin Pek Güzel Yapamadım Ama Geçici Süreliğine Kullanabilirsiniz Tabi İsterseniz İhşallah Beğenirsiniz ..
|
|
↑
|
|
|
-
8c-sinifiyiz
Acemi Üye
|
23.09.2011, 12:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bana güzel bi başlık resmi yaparmısınız 921x105 olacak arkaplan mavi ve çizgili olsun üzerinde 8-C sınıfı Yazsın altında Dağılın Beyler.. Adamlar King ! yazsın Başında ve sonunda birbirinden farklı 8-C İKONLARI OLSUN |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
23.09.2011, 19:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
8c-sinifiyiz yazmış: Bana güzel bi başlık resmi yaparmısınız 921x105 olacak arkaplan mavi ve çizgili olsun üzerinde 8-C sınıfı Yazsın altında Dağılın Beyler.. Adamlar King ! yazsın Başında ve sonunda birbirinden farklı 8-C İKONLARI OLSUN
Buyrun
http://c1109.hizliresim.com/11/9/23/16694.png
İhşallah Beğenirsin ..______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
23.09.2011, 19:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Boyut:111x111
Resimler: www.ekeroglusut.com sitesindeki logonun renkleri
Bannerda: www.ekeroglusut.com sitenin logosu olsun logonun altında Süt ve Süt ürünleri yassın.
İcon:Olmsının.______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
23.09.2011, 20:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Baks-Bani : Tr.gg dışı isteklere cevap verip vermemekte kararsızım... Bir moderatöre danışmadan yardımcı olamayacağım.. Kusura bakma.. |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
23.09.2011, 20:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: Baks-Bani : Tr.gg dışı isteklere cevap verip vermemekte kararsızım... Bir moderatöre danışmadan yardımcı olamayacağım.. Kusura bakma..
Bu bannerı ben sitemde kullanıcam babamla yeni reklma anlaşmamız. ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
|